William R Douglass panasza "ismeretlen" személyekre . [Jackson]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Chilles

Újonc
2019. 01. 10.
17
5
Mordor♋
V4 karakter
Michael O'Connell ✅
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
logo.png

Panasztevő InGame neve:
William R Douglass

Panaszra tett személy InGame neve:
Nem 100% bizonyítva = Kevin Hyatt és társai..

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Úgy kezdődött minden , hogy a gantonon afró amerikai utcai bandást rp-ző személyek szépen oda sétálgatnak a kocsikhoz amik a tulajdonomba vannak és minden ok nélkül szétverik , szétlövik őket . Nem előszörre fordult ez elő körülbelül napi 2x ez állandó . A képeken látszik , hogy az autóknál munkálkodnak és az is , hogy Dylan segítségét kértem már ugyanis a mai napon már kaptam tőle fixet . Tehát a képeken szépen kivehető a frakció skin elég messziről lett lőve a kép ezért rossz a minősége de látszik chaten Kevin Hyatt mondandója "kapjuk el" ebben az estben járművön ültem és elmenekültem előlük majd a hid alá mentem ahonnan néztem mit csinálnak látszik ott is hogy szét lövik a kocsikat . Ahol pedig rendőri rp van ott van a 3 játékos Kevin Hyatt és a két társa ők lövik szét folyton a kocsikat de nem lehet rendesen bizonyítani mert az esetek nagy többségében akkor lővik szét a kocsikat amikor nem állok a háznál . Ez ellen szeretnék segítséget kérni vagy valami szankciót osztani a tetteseknek valami utána járás után .

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/UVaM9hV

Megjegyzés:

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia, a gond ezzel az hogy ez teljesen IC esemény, az ő karakterük többnyire ilyen, célszerű lenne nem az ő területükön parkolni. Ha én beparkolok a hős utcába egy skylineal valószínűleg ugyan ez történne előbb vagy utóbb. Ne parkolj oda és nem lesz ezzel gond. Ezekből a képekből ráadásul semmi sem derül ki számomra.

Chilles

Újonc
2019. 01. 10.
17
5
Mordor♋
V4 karakter
Michael O'Connell ✅
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Házamnál csak parkolhatok ő nekik semmi közük a házamhoz tartozó területhez az meg hogy RP neélkül csak úgy random oda ugrálgatnak Dezi elő pakk pakk . Nagyon nem fér bele a normális keretek közé érted . De ha ennyire jó frakció RP-t szolgáltatok nagyon örülök neki . Ez már idegesítő inkább mert én már meguntam .

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
A házad az ő részükön van. A példám jó volt. Hősutcába beparkolok a saját házam mellé 1 méreg drága autóval biztos hogy reggelre nem lesz kereke. :D Azzal meg hogy nincs jobb dolguk mint a te autóidat lövöldözni nem tudok mit csinálni.
A PK-t zárom bármiféle szankció osztása nélkül.
Helyezhető.

• Vicces
Reactions: Fűrész
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.