William Perez jelentkezése a Redline Auto Service-hez.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Perez

Barangoló
2019. 08. 05.
79
82
LV karakter
William Perez
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< William Perez >

Születési helye, ideje:
< Los Santos, 1992.03.24. >

Édesanyja lánykori neve:
< Charlotte Keech >

Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas, Pine St. 6. >

Hány éve él a városban?:
< Köröbelül 4 éve. >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Ilyen körülmények között még nem dolgoztam, és szeretném mindenféleképpen betölteni ezt a szerepet amennyiben a telep-vezetőség jónak látja. >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Szakmai papírral rendelkezem, a teljes erőbedobás és hatékony munkavégzést preferálom, és tartom. Többek között megbízható és szorgalmas vagyok. >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Nem volt még szerencsém. >

Előző munkahelye(i):
< Vállalkozom. Mindig más. >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Rendelkezem. >

COLOR=#B00206]A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:
[/COLOR]
< William Perez >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< Jelenleg 49.922 percem van. >

Eddigi frakcióid:
< Ezen a szerveren még nem volt. >

Jelenlegi frakciód:
< Nincs. >

Mióta RP-zel?:
< 8 éve. Nem egyhuzamban, mivel voltak kihagyások, de a tudásom és tapasztalatom nem veszett el. >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Szeretem az autókat, és szeretném megtapasztalni milyen lehet ilyen körülmények között melózni. >

Miért pont téged válasszunk?:
< Szeretek csapatban dolgozni, általában jól kijövök az emberekkel. A szavamat betartom. Igyekszem majd a Céget segíteni az előrehaladásban. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Voltam párszor, viszont sajnos nem tudok képet csatolni róla.
Edit: https://imgur.com/a/9701tR9 >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Nem voltam.
Edit: Elnézést, rosszul tudtam. 1x voltam.
kép: https://imgur.com/a/YPpTeZc >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Egyszer volt névváltásom még nagyon az elején, viszont erről sem tudok képet csatolni.
Edit: https://imgur.com/a/7anhT3e >

Voltál-e már szerelő?:
< Nem voltam. >

Mennyi idős vagy?:
< 19 éves vagyok. >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< Egy bő 4 éve. >

Használsz-e TS3-at?:
< Használok. >

Használsz Facebook fiókot?:
< Használok. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Igyekeznék betartani a napi 3 órát. >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután és este tudnék aktívabb lenni. Hétvégén persze több munkaidőt tudnék vállalni. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Pontos választ erre nem igazán tudok adni, mivel mindig máskor érek haza. Valamikor tudnék 13:00 után is aktívabb lenni, viszont nem minden esetben van így. Suli és meló mellett a szabadidőmből igyekeznék minél több időmet belefektetni. >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Tóth Martin vagyok. Pest Megyében lakom és Budapestre járok OKJ-s iskolába. Szeretek sok időt haverokkal tölteni, elmenni sörözni egyet. MTA-val köröbelül 5 éve kezdtem játszani, előtte SAMP-oztam és ott is inkább RP szervereken. Ezek mellett szeretek sportolni is többek között teniszezni. >

Utoljára szerkesztve:

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
Szia látszik a munkád a lappban forditottál la lap megírására időt úgy hogy TÁMOGATOM

• Tetszik
Reactions: Perez

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Azok a fránya hirdetések. Reméljük tanultál belőle, és legközelebb nem fordul elő. Szerintem egy próbát megér. Sok sikert.

• Tetszik

Puri

Írnok deák
Támogató
2019. 01. 10.
606
208
29
LV karakter
Purinsesu Aishiteru
V2 karakter
Emily Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.10.19. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

Ui.: Dupla/tripla hsz-eket mellőzd, mert a Gmodok büntetnek érte.

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.