- 2019. 08. 05.
- 79
- 82
- LV karakter
- William Perez
Teljes neve:
< William Perez >
Születési helye, ideje:
< Los Santos, 1992.03.24. >
Édesanyja lánykori neve:
< Charlotte Keech >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas, Pine St. 6. >
Hány éve él a városban?:
< Köröbelül 4 éve. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Ilyen körülmények között még nem dolgoztam, és szeretném mindenféleképpen betölteni ezt a szerepet amennyiben a telep-vezetőség jónak látja. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Szakmai papírral rendelkezem, a teljes erőbedobás és hatékony munkavégzést preferálom, és tartom. Többek között megbízható és szorgalmas vagyok. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Nem volt még szerencsém. >
Előző munkahelye(i):
< Vállalkozom. Mindig más. >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Rendelkezem. >
COLOR=#B00206]A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:[/COLOR]
< William Perez >
Játszott perceid:
< Jelenleg 49.922 percem van. >
Eddigi frakcióid:
< Ezen a szerveren még nem volt. >
Jelenlegi frakciód:
< Nincs. >
Mióta RP-zel?:
< 8 éve. Nem egyhuzamban, mivel voltak kihagyások, de a tudásom és tapasztalatom nem veszett el. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Szeretem az autókat, és szeretném megtapasztalni milyen lehet ilyen körülmények között melózni. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Szeretek csapatban dolgozni, általában jól kijövök az emberekkel. A szavamat betartom. Igyekszem majd a Céget segíteni az előrehaladásban. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Voltam párszor, viszont sajnos nem tudok képet csatolni róla.
Edit: https://imgur.com/a/9701tR9 >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Nem voltam.
Edit: Elnézést, rosszul tudtam. 1x voltam.
kép: https://imgur.com/a/YPpTeZc >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Egyszer volt névváltásom még nagyon az elején, viszont erről sem tudok képet csatolni.
Edit: https://imgur.com/a/7anhT3e >
Voltál-e már szerelő?:
< Nem voltam. >
Mennyi idős vagy?:
< 19 éves vagyok. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< Egy bő 4 éve. >
Használsz-e TS3-at?:
< Használok. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Használok. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Igyekeznék betartani a napi 3 órát. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután és este tudnék aktívabb lenni. Hétvégén persze több munkaidőt tudnék vállalni. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Pontos választ erre nem igazán tudok adni, mivel mindig máskor érek haza. Valamikor tudnék 13:00 után is aktívabb lenni, viszont nem minden esetben van így. Suli és meló mellett a szabadidőmből igyekeznék minél több időmet belefektetni. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Tóth Martin vagyok. Pest Megyében lakom és Budapestre járok OKJ-s iskolába. Szeretek sok időt haverokkal tölteni, elmenni sörözni egyet. MTA-val köröbelül 5 éve kezdtem játszani, előtte SAMP-oztam és ott is inkább RP szervereken. Ezek mellett szeretek sportolni is többek között teniszezni. >
Utoljára szerkesztve: