William Patrick Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cseszka765

Újonc
2023. 08. 13.
13
20
Berhida
V4 karakter
Jessica Susan
LV karakter
Williem Patrick
I. Személyes adatai

Teljes neve:
William Patrick
Születési hely, dátum:
Los Santos, 1981.01.01
Lakcím:
Las Venturas. Gazdag Negyedi Utca 12
Telefonszám:
+38-76-989-0133
E-mail cím:
cseszarikpatrik54@gmail.com

II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély

Legmagasabb iskolai végzettség:

Közép Iskola
A jogosítvány száma:
117331GH
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025.03.10

III. Büntetett előélet

Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
Nem
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
Nem
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
Nem

OOC információk

Neved:
Cseszárik Patrik
Életkorod:
19
AccountID:
17724
Játszott perc:
31 788 perc
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Nem
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Nem voltam.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Ezúttal azért kereslek Titeket, mert már gyermekeként szerettem a rendet és az alapszabályok becsületének megfelelő betartását és szívesen lennék a városban, kicsit rendezettebb parkolást segíteni. Azonfelül, szeretek egy csapatnak a tagja lenni és úgy gondolom, nálatok rátalálnék a megfelelő helyemre.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
A város parkolási szabályok betartatása.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Arra törekszem, hogy megbízható és felelősségteljes legyek, odafigyelek a részletekre. Szeretek együtt dolgozni másokkal, s ha kell, egyedül is meg tudom oldani a feladatokat. Fontosnak tartom a szabályokat és az előírásokat, számíthatsz arra, hogy mindig teljes odaadással végzem majd a munkám.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Napi 2-3 órát.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív tulajdonságaim: Pontos vagyok, ha rám bízzák, nem szoktam cserbenhagyni. Jó a problémamegoldó készségem, igyekszem mindig a legjobb megoldást megtalálni. Türelmes vagyok, nem sodródom pánikba, inkább átgondoltan cselekszem. Csapatember vagyok, szeretek együttműködni másokkal. Felelősségteljes vagyok, komolyan veszem a feladataimat.

Negatív tulajdonságaim: Néha túl maximalista vagyok, és sokat agyalok apróságokon is. Nem szeretem a káoszt, így néha túl merev vagyok, ragaszkodom a rendhez. Ha valamit eltervezek, nehezen viselkedem, ha közbejön valami váratlan dolog. Néha túl sokat vállalok, és később veszem észre, hogy már megint túlterheltem magam. Kicsit nehezen nyílok meg új embereknek, de ha jobban megismerjük egymást, ez hamar változik.

Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Szia, Patrik vagyok és 19 éves. Hegesztőnek tanultam, de a programozás is vonz. Sok időt szánok a tanulásra. Kedvenc időtöltésem a kosárlabda, amit nagyon szeretek, főleg ha az edzéseken csapatban dolgozhatok. Megbízhatónak, nyugodtnak tartom magam, ha valamit elvállalok, mindig mindent megteszek, hogy jól sikerüljön. Fontosnak tartom az átláthatóságot, a rendezettséget, nem szeretem a kapkodást. Kicsit maximalista vagyok időnként, mert úgy gondolom, hogy amit csinálok, azt jól kell csinálni, de próbálok megfelelő egyensúlyt találni. Jól kijövök az emberekkel, bár eleinte kicsit félénk vagyok. Kihívásokat szeretem, fontosnak tartom, mert szerintem ezekből lehet a legtöbbet tanulni. Örülnék, ha egy szuper csapatban dolgozhatnék, ahol lehetőségem lenne sok mindent megismerni és fejlődni.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:

• Fire
Reactions: badzsao és rickyny

BlueBorye

Pötyögtető
2022. 06. 21.
527
234
Veszprém
LV karakter
Aidan Maynard
badge-packer11.png
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy jelentkezését elfogadtuk. Nagyon örülünk, hogy csatlakozik hozzánk, és bizalmat szavazott számunkra. Várjuk izgalommal, hogy együtt dolgozhassunk!

Megjegyzés: Jelölj be engem ismerősnek Discordon: 'blueborye' és írj rám az InGame neved megadásával. A meghallgatásod Discordon keresztül fog zajlani 02.12. (NAP) 19:00-kor.

Üdvözlettel,
Aidan Maynard
CEO

• Imádom
Reactions: Cseszka765
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.