Elutasítva William Millbourne -> Bradley

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
A

Aronnn

zoldlogo.png

Neved:
< William Millbourne >

A ban időpontja:
< 2022.09.03-2022.10.04 >

A ban időtartama:
< 1 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Bradley >

A ban oka:
< RP alóli kilépés [FBI, Cayson Forbes] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az eset úgy történt, hogy fegyvert kínáltam eladni egy illetőnek, aki kiderült, hogy az FBI-nak segített, így lebuktam. Bevittek az FBI-hoz drogtesztre,
és kihallgatásra. Egy pár percig utána AFK-olt az FBI-os srác, megvártam. Azt fontos tudni, hogy körülbelül fél órám volt innentől kezdve, hogy letudjam az rp-t, mert fontos elfoglaltságom volt, amit nem szeretnék megosztani a nyilvánosság előtt. Miután már nem afkolt, kiment a kihallgató
teremből. Gondoltam oké, mindjárt visszajön. Csakhogy teltek-múltak a percek, a srác már 10-15 perce nem jött vissza. 20 perc után úgy dön-
töttem, hogy kilépek bármi is lesz, mert tényleg rendkívül fontos dolgom akadt, amivel most, 2-3 órával a ban után végeztem.
Innen is elnézést szeretnék kérni az FBI-os csávótól, tudom, hogy ez elég illúzióromboló lehetett neki RP-terén. Két hete kezdtem újra a szerveren
játszani egy év után. Nem hittem volna, de rendesen ráfüggtem, és jelenleg ez az egyetlen játék ami leköt. Imádom a szervert, és a közösségét.
Rengeteget szoktam a haverokkal is nevetni, jól érezni magam, miközben a szerveren toltuk. A komoly rp-től a viccesebb rp-kig
mind meg tudtuk valósítani a szerveren. Egyszerűen imádom, jobb elfoglaltságot nem is találtam, őszintén megmondom.
Nagyon szeretném, ha feloldanátok a BAN-omat és ezentől ígérem, hogy csak akkor megyek fel a szerverre, amikor több időm lesz rajta játszani.

Előre is köszönöm! >

• Tetszik
Reactions: Doooominik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.