William Kennedy --> Marlez Craito, Quintavius Randoll [wexen]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jani104

Barangoló
Támogató
2019. 04. 06.
78
82
V4 karakter
Jason C Walker
LV karakter
Frank Jenkins
V2 karakter
William Kennedy
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
William Kennedy >

Panaszra tett játékos neve:
<
Marlez Craito, Quintavius Randoll >

Panasz oka:
<
Nem reális cselekedet, PG >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/vs0stu >

Megjegyzés:
<
Gyárnál lövöldözés volt, arra mentem, mert farmi munkát mentem volna csinálni. Amikor megláttam egy fegyverest, megfordultam, az életemet féltve, csak ők elém fordultak. Ezután dudáltam, mert ők kb. 40-el "menekültek" a fegyveres elől (szerintem ez teljesen PG), közben engem végig célkeresztben tartott a rabló, Eközben dudáltam, villogtam, hogy haladjanak, mert civilként féltettem az életemet. Ők csak úgy lebünetőfékeztek. Ezután mondtam hogy "anyád", mivel csak is az életemért hajtottam. Ezután megállítottak, a lövöldözéstől 50 méterre kb. Megbüntettek a balesetért+tiszteletlenség(ami nem volt) 140K-ra, Az intézkedés közben mondtam hogy ne legyünk már ilyen hidegvérűek, de egyáltalán nem érdekelte őket, hogy fél perce az életünkért menekültnk. Egyáltalán nem volt reális a viselkedésük. >

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Szia, várjuk az érintett felek válaszát 24 órán belül

• Tetszik
Reactions: Mafla

Martin05

Barangoló
2020. 06. 01.
95
88
LV karakter
Marlez Craito
Heló, az ott egy SEB-es volt (SASD bevetési osztály), egy civilen mióta látsz teljes testet védő golyóálló mellényt? A megállásomra pedig csak annyit tudok mondani, hogy a hullát szerettem volna arrébb tenni, hogy ne akadályozza a forgalmat, mert hát közlekednek ott emberek, mint például te is akartál. A héten ez volt a harmadik olyan ügy ahol ott voltál, nem lett volna semmi közöd hozzá, viszont te szólogattál, hergeltél minket, a végére betelt a pohár, az intézkedés alatt is többször tiszteletlenül nyilvánultál meg, főleg a legvégén. A "PG" részét nem értem.

jani104

Barangoló
Támogató
2019. 04. 06.
78
82
V4 karakter
Jason C Walker
LV karakter
Frank Jenkins
V2 karakter
William Kennedy
Ha már a hergelésnél járunk, ti is hergeltek engem, nem is kicsit. A legkisebb kihágásokért nem kicsi csekkeket szabtok ki, IC már annyi düh összegyűlt bennem, hogy ha random megölnélek, ahhoz is lenne elég okom lassan, mivel annyira szekálnak a PD-sek mindenért, hogy az már nem igaz. A héten háromszort pedig nem értem.

Martin05

Barangoló
2020. 06. 01.
95
88
LV karakter
Marlez Craito
Ha már a hergelésnél járunk, ti is hergeltek engem, nem is kicsit. A legkisebb kihágásokért nem kicsi csekkeket szabtok ki, IC már annyi düh összegyűlt bennem, hogy ha random megölnélek, ahhoz is lenne elég okom lassan, mivel annyira szekálnak a PD-sek mindenért, hogy az már nem igaz. A héten háromszort pedig nem értem.
Téged mi személy szerint most állítottunk félre először, hozzád nem sem szóltunk az első két alkalommal, a harmadiknál a mostaninál viszont már nagyon durván tiszteletlenül beszéltél, ezért kaptad a $90.000 pluszt, különben lehet, hogy elengedünk, az lett volna, főleg a lövöldözés miatt, viszont te fokoztad az egészet a tiszteletlenséggel, vagy adunk csekket, bízva benne, hogy befejezed, vagy nem adunk és csak durvább helyzet alakul ki.

jani104

Barangoló
Támogató
2019. 04. 06.
78
82
V4 karakter
Jason C Walker
LV karakter
Frank Jenkins
V2 karakter
William Kennedy
Mondd már el légyszíves, hogy hol voltam tiszteletlen. Amíg a csekket nem adtad ide, még le se tegeztelek.

• Vicces
Reactions: Martin05 és Mafla

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
A panasz oka: PG
Az általad küldött felvételen lévő fegyveres személyek mindegyike a Special Enforcement Bureau tagjai, így nem értem miért kéne rettegniük társaiktól.
A bírság kiállítása, illetőleg az indokok pedig teljes mértékben ic történés.
Az hogy beszóltál nekik, nem tartottad a követési távolságot az pedig nem az ő hibájuk.

Következmény nélkül zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.