- 2022. 12. 29.
- 72
- 38
- V4 karakter
- William Joshon
- LV karakter
- William Joshon
Tisztelt jelentkező!
Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.
A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!
Teljes neve:
- Válasz -
Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[x] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb
Születési hely, idő:
- 09-11-1990 Los Santos-
Bejelentett lakcím:
- Readsands West Ipari Park-
Telefonszám:
- +38-76-625-5311-
Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Szeretnék egy jó közösségbe, csapatba tartozni és olyan munkát végezni amit szeretek is.-
Miért pont önt válasszuk?
- Szeretek autókkal foglalkozni, szeretek szerelgetni és társai. A szakmám autószerelö.-
Hol talált cégünk hirdetésére?
- Egy barátom ajánlotta nekem.-
Korábbi munka helye, feladatköre:
- Farm munkás, urma trans futár cég-
Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[—] Felmondás
[—] Kirúgás
Kirúgásának okát fejtse ki:
- Válasz -
Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
William Joshon
Kelt: Dátum
William Joshon
Kelt: Dátum
- Out Of Character -
Neved, ahogy szólíthatunk:
- Gábor-
Betöltött életkorod:
- 16-
Jelenlegi játszott perced:
- 82.573 (Ez változhat, mivel aktiv vagyok a szerveren)-
Korábbi frakcióid:
- nem volt-
Korábbi frakcióid távozásának oka:
- nem voltam frakiban-
Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- a jelenlegi gépemen 3 éve játszok az Lv és a sima V4 szerverén. a régi gépemen pedig 2 évet játszottam.-
Terveid a frakcióban:
- Szeretném elérni azt a célt amit kitüztem magamnak, ami nem lenne más mint a Vontatós rang, ez lenne nekem a kitüzött célom, és persze amit megtudok tenni a frakcióért azt megtenném.-
Miért válasszunk téged?
- Barátságos, kedves, segitökész gyerek vagyok, szeretnék egy frakcióba tartozni, amiben eltudok helyszkedni. Szeretnék a szerveren barátokat szerezni, és beilleszkedni a frakcioba.-
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- naponta 2-3,5 órát tudnák hétvégén többet tudnák olyan 4 óra körül is akár.-
Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -
Account ID-d:
- 23036-
Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Sziasztok! Tóth Gábor-nak hívnak 16 éves vagyok. Somogy megyében élek, egy kis faluba. Családommal élek 10.-edikes vagyok Csurgóra járok iskolába Mezőgazdasági gépész-nek tanulok. Eléggé bejön ez a szakma nekem. Szeretek motorozni, horgászni, és szerelni is, és szeretek kikapcsolódni a gép elött is. A Mezőgazdaság mellett szeretnék majd egy kissebb vállalkozást ami motorokkal foglalkozik. Ehez meg van a tapasztalatom is, és szeretem is csinálni. De ez még a jövő zenéje. barátságos ember vagyok, szeretek jóba lenni mindenkivel, szeretek társaságba lenni. Köszönöm ha végig olvastad, és legyen Szép Napod !-