Elutasítva William Joshon - Camo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gábor1112

Újonc
2022. 12. 29.
72
38
V4 karakter
William Joshon
LV karakter
William Joshon
zoldlogo.png

Neved:
< William Joshon >

A ban időpontja:
< 2022.12.30.18:50 >

A ban időtartama:
< 2030.12.31.13:12 >

Neve, aki bannolt:
< Camo >

A ban oka:
< Farmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! azért szeretnlk unbannt kérni mert elválaltam egy farmot hogy 1 hétig gonozom és azt beszéltük meg hogy minden nap reggel 9-kor elrendezem a farmot. Másnap eszembe volt hogy meg kell csinálnom csak reggel közölte velem a családom hogy megyünk el egy 3 órás utra. Ezáltal csak délután voltam a gép elött, és elfelejtettem a farmot. Fel léptem a szerverre és csináltam a sajátom. Ma pedig már nem is volt eszemben. Tudom hogy nagy hibát követtem el de vissza adtam neki a pénzt amit oda adott előre, és bocsánatot szeretnék kérni a történtekért. Nem régen kezdtem az MTA-t és nekem ez volt az 1. szerver amin játszottam. A szabályokkal tisztában vagyok GTA 5 rp-röl. Nagyon szeretnék vissza menni a szerverre. Köszönöm szépen elöre is ha elfogadjátok. >

2022. 01. 16.
17
4
V4 karakter
Alberto Wiliams
LV karakter
Alberto Blanco
Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! -Paki
Hali, én vagyok az aki a pkt rakta rád, meg én voltam ott az ügynél amikor kaptad. Csak annyit fűznék hozzá hogy ez nem gta 5 rp, itt teljesen más szabályok vannak szinte (kivéve alapvető szabályok mint a pg, ilyenek.), meg camo mondta nekem ooc hogy majd ilyen pár hónap múlva fogsz csak ub kérelmet írni, meg ma kaptad csak a bant és szerintem még nem fogják elfogadni. (admin szerint végleges bant kaptál), és elnézést kérek hogyha nem volt nagyon szabad ide írnom, de én is az ügyhöz tartozok mert én tettem rá a pkt.

Camo

Barangoló
2019. 01. 22.
128
104
V4 karakter
Slavko Jovic
LV karakter
Declan Smith
Egy órája se kaptad a kitiltást, nyilván nem fogok tudni neked most ubt adni.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.