William Hillson Főtörzsőrmester jelentései [09.30 - 10.06]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MilanDO18

Barangoló
2019. 02. 07.
104
22
20
V4 karakter
William Hillson
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
William Hillson
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester[1311]
Egység főkódja és egységszáma:
T-6
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Young Zephyr
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
BMW 5 series F10 - BERUGTAM
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.09.30.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
73.3 § Rongálás - Nagy értékre (45.001$ - 100.000$) (RNGN)
Az intézkedés részletes leírása:
Járőrszolgálatot végeztem amikor megálltam segédkezni Emily Haldwig Főhadnagynak baleseti helyszínelni. Mivel már a Főhadnagy nagyjából kikérdezte a feleket, ezért megkért rá, hogy kezdjem el a kárfelmerését míg meg nem érkezik a mentős egység aki látta a balesetet. Miután az ő szemszögéből is hallottuk a történteket a felmért károknak az összegét közöltük a felekkel ami $65500 volt. Ezután megkérdeztük a baleset okozóját, hogy hajlandó-e állni a károk fizetését, miután ő ezt nem volt hajlandó, így letartóztatásra került, és bevittem a kapitányságra, ahol egy rövid kihallgatásnak vetettem alá, ugyanis az üggyel kapcsolatban már nem voltak kérdéseim, és nem akart hozzáadni semmit a kihallgatáson. Ezután közöltem vele a vádakat és a büntetését ami $97500 pénzbüntetés és 45 nap letöltendő börtönbüntetés.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$97,500$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
45 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
William Hillson
lablec.png

MilanDO18

Barangoló
2019. 02. 07.
104
22
20
V4 karakter
William Hillson
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
William Hillson
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester[1311]
T-6
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Rango Caesar
-
Körözést elrendelő neve:
-
-
2024.09.30.
62.2 § Testi sértés - Súlyos (8 napon túl gyógyuló sérülés) (TSS)
Balesetnek a hívásához mentem, ki ahol már A-123 már megkezdte az intézkedést illetve, sürgősségin hívott egy mentős egységet a helyszínre. Az orvosok elkezdték az ellátást addig én kihallgattam azokat a két féltől származó embereket akik nem szorultak ellátásra. Az egyik fél azt állította, hogy az idős úrra támadtak rá, és nem volt más lehetősége. A másik fél pedig azt állította, hogy a baleset, már az idős úr kezdte a támadást egy golf ütővel. Miután ez megtörtént addig Sears Őrmester beszélt a mentősökkel, hogy a két sérültnek a sérüléseiről megtudjanak valamit. Míg Wise és Sears Őrmester beszéltek az idős úrral, és annak társával, addig én beszéltek a hölggyel és annak társával, amin megtárgyaltuk ugyanazt, majd pedig megbeszéltük a kollégákkal, hogy mi legyen a következő lépés, illetve hogy ők mit tudtak meg. Az idős úron amikor megvizsgálták a mentősök nem találtak semmilyen sérülést, vagy esetleg ütéseknek látszódó nyomokat, ellenben a hölgy a másik érintett a verekedésben a földön feküdt, és eszméleténél se volt néha, az intézkedés közben. Ezután őrizetbe vettük őket és beszállítottuk őket a kapitányságra. Az idős úr a kihallgatáson csak ugyanazt tudta elmondani, amit a helyszínen is elmondott és többet nem tudott hozzá adni, szóval ezután lezártam vele a kihallgatást, és közöltem vele a vádat is a büntetését ami $36000 pénzbüntetés és 60 nap letöltendő börtönbüntetés, óvadékra nem volt lehetősége.

$36,000$
60 nap
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
-

Aláírás:
William Hillson
lablec.png

MilanDO18

Barangoló
2019. 02. 07.
104
22
20
V4 karakter
William Hillson
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
William Hillson
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester[1311]
T-6
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Patrick Sherman
-
Körözést elrendelő neve:
-
-
2024.09.30.
62.2 § Testi sértés - Súlyos (8 napon túl gyógyuló sérülés) (TSS)
Balesetnek a hívásához mentem, ki ahol már A-123 már megkezdte az intézkedést illetve, sürgősségin hívott egy mentős egységet a helyszínre. Az orvosok elkezdték az ellátást addig én kihallgattam azokat a két féltől származó embereket akik nem szorultak ellátásra. Az egyik fél azt állította, hogy az idős úrra támadtak rá, és nem volt más lehetősége. A másik fél pedig azt állította, hogy a baleset, már az idős úr kezdte a támadást egy golf ütővel. Miután ez megtörtént addig Sears Őrmester beszélt a mentősökkel, hogy a két sérültnek a sérüléseiről megtudjanak valamit. Míg Wise és Sears Őrmester beszéltek az idős úrral, és annak társával, addig én beszéltek a hölggyel és annak társával, amin megtárgyaltuk ugyanazt, majd pedig megbeszéltük a kollégákkal, hogy mi legyen a következő lépés, illetve hogy ők mit tudtak meg. Az idős úron amikor megvizsgálták a mentősök nem találtak semmilyen sérülést, vagy esetleg ütéseknek látszódó nyomokat, ellenben a hölgy a másik érintett a verekedésben a földön feküdt, és eszméleténél se volt néha, az intézkedés közben. Ezután őrizetbe vettük őket és beszállítottuk őket a kapitányságra. A fiatal srác aki az idős úrral volt az az Mr.Sherman akivel először beszéltem nem szólalt meg a kihallgatás alatt, és nem is kívánt hozzá tenni semmit miután kérdezve lett, szóval ezután lezártam vele a kihallgatást, és közöltem vele a vádat is a büntetését ami $36000 pénzbüntetés és 60 nap letöltendő börtönbüntetés, óvadékra nem volt lehetősége.

$36,000$
60 nap
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

-
-
-

Aláírás:
William Hillson
lablec.png

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.