- 2019. 04. 11.
- 223
- 121
- V4 karakter
- William Heath
Áthelyezési kérelem formanyomtatvány
OOC Információk
1.
Életkorod: 16 éves vagyok.2.
Mesélj magadról pár mondatban. Helló, Henrik vagyok. Budapesten élek és egy négyosztályos gimnáziumba járok, emelt angol és olasz tagozaton. Az iskola mellett Taekwondo edzésre szoktam járni. Emellett szeretek a barátaimmal lógni, bulizgatni.4.
Mióta játszol a szerveren? 2017. 12. 04-én regisztráltam, azonban akkor még nem nagyon játszottam a szerveren. Aktívan 2023. májusában kezdtem el RP-zni.4.1
Játszott perceid száma: 84-85 ezer percem van jelenleg.4.2
Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Attól függ, hogy mennyi dolgom van egy nap folyamán, de általában 2-3-4 órát tudok lenni. Hétvégén ez természetesen több.5.
Miért szeretnél az TEK-hez csatlakozni? Szeretnék több embert megismerni a szerverről és az idáig szerzett rendvédelmi tapasztalataimat kiszélesíteni.6.
Miért hagyod ott a jelenlegi frakciódat? Különösebb okom nincsen, nagyon szeretem a Rendőrséget, egyszerűen szeretnék egy légkörváltást és más frakciókat is kipróbálni.7.
Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Ugyanolyat, mint idáig a Rendőrségnél: tisztelettudó, szorgalmas és kitartó ember, aki minden erőfeszítést vállal ahhoz, hogy segítsen megállítani a bűnözést.8.
Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9.
Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10.
Csatolj egy képet a banjaidról: 11.
Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata, benne van a nevében is: a terrorcselekmények megelőzése, amennyiben megtörténik annak minél hamarabbi elhárítása, legkevesebb áldozattal. Továbbá, ön- és közveszélyes bűnözők elfogása.Személyes információk
Általános adatok
1.
Teljes neve: William Heath2.
Születés helye: Los Santos3.
Születés ideje: 1997.06.01.4.
Nem: Férfi5.
Családi állapota: Egyedülálló6.
Személyigazolvány száma: 676799DSElérhetőségek:
9.
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Jefferson Motel 22.10.
Tartózkodási helye: Megegyezik a bejelentett lakcímemmel.11.
Telefonszáma: +38-76-993-8962Jelenlegi munkahelye
Munkaviszonya
Szervezet neve: Rendőrség
Betöltött pozíció: r. Törzszászlós, KR Egységvezető
Munkaviszony kezdete: 2023.05.08.
Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása: Az idáig megszerzett tudásomat máshol is kamatoztatni. Továbbá, a Készenléti Rendőrségben tartózkodásom óta szerzett tapasztalatokat a behatolásoknál hasznosítani, későbbiekben akár, mint műveletirányító is.
Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez.:
Alan P Ross r. alezredes levelet fog küldeni.
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Los Santos Középiskola, érettségi
- San Fierro Főiskola, Kriminológia szak
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ]
Igen.[ ]
Nem.2.
Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ]
Igen.[ X ]
Nem.2.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:3.
Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ]
Igen.[ X ]
Nem.4.
Volt már az állomány tagja? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.4.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5.
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.5.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:6.
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.6.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:7.
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.8.
Beszélt idegennyelv(ek)? Angol nyelv, B2-C1 szinten
9.
Használt valaha illegális tudatmódosító- és/vagy kábítószereket? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.9.1.
Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz.
Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az áthelyezési kérelem elbírálása során a Terrorelhárítási Központ vezérkara elkérje az Ön személyi aktáját a képviselt szervtől.
Kelt.: Los Santos, 2024.03.18.
William Heath
William Heath