William Gregoy --> Young Hirayama [Blaise]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Reece

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 21.
342
260
V4 karakter
Kyran Reece
logo.png

Panasztevő InGame neve:
William Gregoy

Panaszra tett személy InGame neve:
Young Hirayama

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Határon való átszökés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

• Tetszik
Reactions: vadócnyeh

Tremblay

Újonc
2019. 01. 10.
31
14
V4 karakter
Young Hirayama
Hali, nem tudtam megállni es ti nyitottátok a határt majd átcsusztam veletek. Lementem és déli határon mentem vissza. Nincs több hozzáfűzni valóm.

• Tetszik
Reactions: Levente109

Tremblay

Újonc
2019. 01. 10.
31
14
V4 karakter
Young Hirayama
de tudtam hogy ott van de követtek és siettem és minél gyorsabban akartam menni ami sikerült is majd nem töltött be a határ és azt hittem messzebb van.

• Tetszik

HunorG

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
30
35
V4 karakter
Culio Freeman
LV karakter
Jack G Colley
Szép estét! Jelen voltam, de nem pont az incidensnél. Hogy mindenki számára áttekinthető legyen, megpróbálom megfogalmazni a történteket. Éppen LS területén akcióztunk, néhány rendvédelmis keresni kezdett minket. Kaj taktikája az volt, hogy a videóban látható határon ki, és déli határon vissza, egyfajta megtévesztés. Na de a tényállás szerint mint, hogy IC a karaktere menekül a rendőrök elől, és pont úgy jött ki a lépés, hogy a sorompó nyílik, melyik menekülő gengszeter állt volna meg? Garantálom, hogy egyik sem.
Kedves Blaise, remélem megérted és te is hasonló képen gondolod.
2 rövidke gondolat:
  • Senki és semmi nem szenvedett el kárt, ezzel a malőrre, hisz a srácok kocsija nem sérült.
  • Továbbá ha az a 25$ lenne a probléma, Kaj fejlesztés terhe mellett kifizetné a dupláját, sőt akár a tripláját is az összegnek.
Köszönöm és szép estét kívánok mindenkinek!

• Tetszik

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Ez esetben kérnék bármilyen bizonyítékot (akár log formájában), hogy épp egy üldözésben voltatok.​

HunorG

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
30
35
V4 karakter
Culio Freeman
LV karakter
Jack G Colley
EDIT: most ebben a szent pillanatban voltam bent TEK-esetnél megkérdezni, hogy ők voltak-e vagy sem. A kocsin tudtunkal körözés van, ezért feltételeztük, hogy civil TEK-esek, de mivel villogó,megaphoneozás, bármilyen felszólítás nem volt, ezért nem tudunk adni kézzel fogható bizonyítékot. Viszont innentől csak rajtad múlik, hogy mi lesz az ügy kimenetele.
A tények amin ezek nem változtatnak, hogy IC a karakter abban a tudatban volt hogy követik/üldözik ezért mert átmenni.
TS log a beszélgetés megtörténtéről:

<21:44:49> "Rolika" átdobott téged a "[cspacer112334] » TS Ügyfélszolgálat 2 «" szobából a "[T.E.K.] Társalgó II." szobába
<21:44:49> "Cuito Hamato✞császár✞//Hunor" nevű felhasználót "See Game System - Official TeamSpeak" a "Vendég" szobacsoporthoz adta.

(itt kaptam az infót, hogy nem TEKesek voltak)
<21:46:20> Átléptél a "[T.E.K.] Társalgó II." szobából a "Leader Room//Belépni TILOS!!" szobába
<21:46:20> "Cuito Hamato✞császár✞//Hunor" nevű felhasználót "See Game System - Official TeamSpeak" a "Szoba Admin" szobacsoporthoz adta.

Innentől tényleg csak rajtad múlik, hogy te hogyan döntesz.
További hozzáfűzni valóm nincs.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Ha a rendvédelem üldöz, akkor használni fognak fényhidat/szirénát, vagy villogót, illetve megafonozni fogják az előttük haladó járműnek szándékukat.
Ez a rendvédelmi egységek érdeke is, hisz e nélkül senki nem tudná, hogy ők azok.
Ha valaki mindezek nélkül csak követ titeket az nem jogosít fel arra, hogy átcsusszanjatok a határon, mert feltételezitek, hogy egy civil egység az.

A panasz jogos.
Young_Hirayama büntetése 45 perc adminjail határon való átszökés indokkal.
A panaszkönyv helyezhető a lezártakhoz.​

• Tetszik
Reactions: vadócnyeh
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.