- 2019. 07. 02.
- 8
- 0
- V4 karakter
- Thomas Benjamin
- LV karakter
- Simon Williams
- V2 karakter
- Natalia Seleznyov
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Simon Attila ~
[#2] Korod:
~ 16 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018 óta mind 3 szerveren v2-n csak 6000 percem van ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem és nem is szeretnék https://imgur.com/a/GYT1cMx~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Régóta szeretnék rendvédelmi frakcióba lenni és most éreztem úgy hogy elértem azt a szintet ami ide kell(szerintem) ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Sokat tudok fent lenni a szerveren.Szeretek Rp-zni és jól dolgozom csapatba. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Egy fiatal 16 éves srác vagyok.Legtöbbször szabadidőmben a v2-n vagyok és rp zek a haverokkal.Szeretem a játékokat és magam szofver fejlesztőként tanulok ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ William Freeman ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1976.01.05 Las Venturas ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Vállalatok pénzügyeinek figyelése.Határok ellenőrzése és védelme.San Fierro és környékének védelme. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Szép Napot William Freeman kadét vagyok a Nemzeti Adó-és Vámhivatal-tól! Az iratait kérném! Hogy hívják? (iratok rendben) Kérem tegye fel a kezeit, hogy átnézhessem a ruházatát! (rendben tiszta) Kérem nyissa fel a csomagtartót! (tiszta eü van). ha minden rendben akkor mehet tovább de ha van valami illegális nála megkérdezem holvan és megbilincselem. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Igaz kicsit idős vagyok de testnevelés tanári diplomám van.Gyors felfogású, éles eszű vagyok jó a helyzetfelismerő képességem és jól dolgozom csapatban is. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~Adó ügyek intézése, igazoltatás, határellenőrzés, cég bejelentések~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha már több mint 2x felszólítom. Ha rám vagy a társaimra fegyvert fognak, ránklőnek.Ha nálam nagyobb rangon lévő engedélyt ad rá ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ William Freeman vagyok 44 éves. Las Venturas-ban születtem ahol az általános és közép iskolámat is végeztem.Közés iskolában testnevelés szakra jártam és le is érettségiztem mindenből 5-ös re. Később Los Santoszba mentem ahol most is élek. Itt végeztem el az egyetemet is ahol testnevelés tanári diplomát kaptam.Eléggé jó erőben vagyok, készen állok bámilyen küldetésre/kiképzésre. ~
myron válasza:Zárom/helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: