- 2019. 02. 22.
- 22
- 0
- 26
- LV karakter
- William_Ethman
- V2 karakter
- Mateo_Joao
Neved:
< William_Ethman >
A ban időpontja:
< 2018-07-15 23:44:50 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Yegor >
A ban oka:
< Nyereményjátékkal való átverés! (http://forum.lv.see-game.com/index.php?topic=44733.0) >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Bevallom hibáztam mikor ezt tettem nem gondolkodtam el igazán mi lehet ennek az utólagos következménye, és azt sem néztem hogy ez lehet hogy másnak az élményét elrontsa és lehet hogy nekem is hosszú távú szerver elköszönéssel járhat. Így szeretném ha már ennyi idő elteltével tudjam bizonyítani hogy megváltoztam és azt is hogy jobb lettem mint voltam. Jobban rpzek és kevés szabálytalanságot követek el! Tudod lehet neked csak egy parancs volt kedves Yegor hogy engem kitilts a szerverről de nekem ez a kedvenc szerveremről való kirúgást jelentette. Ez volt a legkedveltebb fps barátabb szerverem, nagyon sokat livoltam róla és sok nézőm hiányolta e livokat és nem mertem bevallani mi is történt inkább töröltem magam a Twich-ről. De most szeretnék esélyt kapni arra hogy játszak újra és hogy livoljak. Ha kell account törlés/nullázás illetve jailbe is belemegyek cserébe az UB-ért. Ezt majd olvasás közben érdemes! Adj esélyt másnak is! >
Utoljára szerkesztve: