- 2019. 02. 09.
- 1
- 0
- V4 karakter
- Szijarto Istvan
- LV karakter
- William De Russo
- V2 karakter
- William De Russo

Neved:
< William De Russo >
A ban időpontja:
< 2019-04-26 18:06:45 >
A ban időtartama:
< örök >
Neve, aki bannolt:
< Ryan >
A ban oka:
< Röviden össze foglalva vettem egy kocsit benne volt egy ak-47 hello kitty én azt eladtam. Másnap a ember akitől vettem a kocsit felkeresett egy adminnal hogy adjam vissza a fegyvert/a pénzt amennyiért eladtam. A gond az volt én szét osztottam a pénzt a barátaim között ők meg elköltötték. Ryan úgy bannolt ki engem hogy keressem fel a prémium fegyverrel kapcsolatban, nem tettem mert nem szerettem volna 12ezer forintot ha jól emlékszem rákölteni, igaz felkellet volna keresnem Ryant hogy most mi legyen ezért elnézést is kérek.
Lényegében ebbe maradt a bannom.>
Amiért szeretnéd az unbant:
< Azért szeretnék unbant kérni hogy újra elkezdhessek a barátaimmal játszani mivel engem kibannoltak ezért ők nem akartak játszani LV-n. Most újra megjött hozzá a kedvünk mert már nagyon hiányzott a LV meg maga a RP. Hiányoznak az üldözések meg a illegális élet. Most már nem tudom hogyan kellene elintézni az ügyet hogy már megkapta az illető a fegyvert vagy nem de ha nagyon muszáj akkor szívesen költök most már a játékra 12ezer forintot hogy vissza adjam a embernek a ak-47-est. >