Teljes neve:
< William D Brown >
Születési helye, ideje:
< Las Vanturas 1993-12-29 >
Édesanyja lánykori neve:
< Olivia D Brown >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Vanuras >
Hány éve él a városban?:
< 27 éve>
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mindig is érdekelt az autó szerelés nagyapám is autószerelő volt illetve nagyon szeretem az autókat és mások hibáját ki javítani az autón.és jó közösség között lenni/dolgozni. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Nyugodt kitartó vagyok,tiszteletet megadom mások számára,megfelelő munkaerő,tapasztalatom van nagyapám iránt egy kicsi,könnyen be tudnék illeszkedni a közösségbe, maximális munkavégzés. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Csak Nagyapámnak segítettem néha, de dolgozni nem dolgotam szerelőként sajnos de kicsi tapasztalatom van >
Előző munkahelye(i):
< Nagyker Futár >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen igen használom >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< William D Brown >
Játszott perceid:
< 10000+ >
Eddigi frakcióid:
< Nem voltam még frakcióba >
Jelenlegi frakciód:
< Nem vagyok frakcióba >
Mióta RP-zel?:
< 1 éve rp-zek >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Szeretem a mások gondját megoldani nagyon érdekel az autószerelés mindig is szerelő szerettem volna lenni,jó közösség miatt. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Nem hagynám ott a frakciót illetve sokat birnék aktív lenni a szervezetbe kitartó lennék a frakcióba sokáig tervezek szerelő lenni ha sikerül. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/xnwJ4Rj >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/xnwJ4Rj >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/QaggZ43 >
Voltál-e már szerelő?:
< Nem, de szeretnék >
Mennyi idős vagy?:
< 17 éves vagyok >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< kb 4-5 hónapja >
Használsz-e TS3-at?:
< igen használom >
Használsz Facebook fiókot?:
< igen >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Hétköznap 3-4 órát. Hétvégén akár többet is 5-7 órát >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< hétköznap délután, hétvégén délelőtt/délután is. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< hétköznap a 2-est, hétvégén akár mind kettőt>
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Sziasztok, Lászlónak hívnak 17 éves vagyok 2002.12.29-kén születtem. Tápiószentmártonba lakom születésem óta. hobbim foci, biciklizés, horgászás. Seemta v3 LV lett a második otthonom sokat vagyok fent a szerveren főleg hétvégén. Nyugodt jószívű segítőkész kitartó megértő vagyok! Barátságosnak érzem magam szerretek a barátaimmal foglalkozni, iskolát be fejeztem már dolgozni járok. remélem hogy a meghalgatáson találkozunk köszönöm hogy el olvastátok sziasztok >
Utoljára szerkesztve: