William Bradleypanasztétele Toby Wiliam, Dave Bronsons,Jhon Bruke játékosokra. [Blaise]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pumpkin

Újonc
2019. 02. 05.
52
110
V4 karakter
William Bradley
logo.png

Panasztevő InGame neve:
William Bradley

Panaszra tett személy InGame neve:
Toby Wiliam, Dave Bronsons,Jhon Bruke

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ok nélkül autóm szétverése, NONRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://data.hu/get/11857411/console.log

Megjegyzés:
Az urak vettek egy házat ott, ahol én parkoltam a kocsiaimat(4db). A terület elég nagy volt ahhoz, hogy további 4-5 autó kényelmesen elférjen abban a parkolóban. Az urak odajöttek és elkezdtek kérdezősködni, ott lakok-e (én erre nem válaszoltam), rákérdeztek a kocsikra és kérték a távozásomat az autókkal együtt. Erre mondtam, hogy nem megyek el, van elág hely még ott parkolni. Elköszöntem, majd elmentem. 2 perc múlva ránéztem a homegombban az autóimra és láttam, hogy a Nissan Skyline gépjárművem százaléka rohamosan csökkent. Odaérkezésemnél láttam, hogy az illetők verik a kocsimat baseball ütővel, majd mikor a kocsimat meglátták rohantak elrakni a kocsiba(BMW 760 fekete) berakni. Később lett egy ic ügyünk(rablás ott helyben) ahol az illető bevallotta, hogy szétverte a kocsimat ezzel az indokkal:
- [2019-06-03 20:21:46] [Output] : William Bradley: (( Indokod mi volt rá? ))
-[2019-06-03 20:22:12] [Output] : William Bradley: (( Egy parkolóban áll, és én akarok odaállni? Ez? ))
- [2019-06-03 20:22:27] [Output] : Dave Bronsons: (( igen , pontosan ))
Nem gondolom, hogy a való életben is, ha egy parkolóba beállnak ami a házad mellett van azt szét kell verni és ez gyógyír mindenre. Ez szerintem nem volt elegendő indok szétverni a kocsimat. A teljes napi logomat mellékeltem, ott minden látszik. A teljes történet 19:51 kor kezdődik, de ellenőrizhető az előző részletek is. Próbálltam felkeresni TeamSpeak-en admin megbeszélni, de sok munkájuk volt, így nem tudtam elintézni. Mielőbbi bírálást szeretnék, köszönöm, hogy foglalkoznak az üggyel.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Helló.
A panaszt én fogom bírálni.
Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.​

Outlaw

Újonc
2019. 01. 11.
39
39
Debrecen
V4 karakter
Cristian Falcone
LV karakter
-
Hali, Jhon Bruke vagyok az egyik érintett, Igen, megkértük a távozását William-nek és azt vallotta hogy 2-1,5 hónapja ott áll a kocsija, Pedig mikor az ingatlan kérelmet küldtük Dave-val tisztán látszik hogy ott sehol nincs egyetlen kocsi sem, a közelben, https://imgur.com/a/z1BgSLh
Aztán mikor megvettük az ingatlant pár perc - óra múlva ott volt 3 kocsi, 1-et el is tudtunk tolni, 2-pedig le volt kézizve, oda jött William, kérdeztük hogy az övék e azok a kocsik, nem adott tiszta választ de következtetni lehetett hogy az övék a kocsik,és mivel többszöri felszólításra sem ment el, Mi pedig rendőrt nem hívhattunk (mivel tele vagyunk illegállal nekünk nem megoldás), Ic nem vallottunk semmit vagyis ic nem tudja hogy mi vertük szét a kocsiját, igen, megtettük, mivel flegma volt és nekünk volt egy ilyesmiben részünk, Csak Az Garázsal volt és minuszba kellett eladnunk ezért nem ugyan az de akkor nem tudtunk ellene tenni, Tehát Ha elolvasod akkor láthatod hogy volt rá indokunk, Mivel ha valaki ott fog állni valaki bejáratánál többszöri felszólítás ellenére is akkor fog ellene tenni valamit ha IRL gondolkodunk

Pumpkin

Újonc
2019. 02. 05.
52
110
V4 karakter
William Bradley
Nos, azóta volt fejlemény. Részt vett velem George Bradley is, ő is érintett lett az ügyben. Vettem egy garázst az este folyamán. El is vittem oda az E500amat, amit a fent említett játékosok eltoltak heccbol a házak közé. Így akartam tenni a többivel is, mire odajöttek Georgehoz. Pont akkor lett az m3mas BMW-m le fix kártyázva, tekintettel arra, hogy elviszem. George iczett velük, és én is becsatlakoztam, említettem is, hogy a Skyline el lesz szállítva ha az aki szétverte meg is javítja. Ezt az úr félreértelmezte és kérdezte mikor viszem el. Amire én azt mondtam, ha rajtam múlik ott rohad meg, mivel nem én tettem tönkre, a lehetőséget felajánlottam, hogy elviszem. Ezek után kicsit más hangnemre váltott George és a 3-ból 2 úriember ránkfogott 2 db Colt.45 típusú pisztolyt, és be akartak minket vinni a házba. Szerintük csak "beszélgetés lett volna". Miután George szólt, hogy ez így nem teljesen korrekt, elmentunk hátha tudok venni valami kocsit, majd visszamentunk a kocsikhoz. Addigra a Skylinet betolták a házak közé, mint az e500-at a korábbiak során. Az m3mat,amit frissen fixkártyáztam, szétverték. Itt kezdődött az ooc chat előtérbe helyezése. Utána már nekem is elszállt az agyam, mivel nem értették meg, ha megjavitjak vagy megtérítik azt a kárt amit okoztak akkor elviszem őket és mindenki békében lehet. Ha meg kételkedés van, hohy mennyi ideje vagyok ott itt egy hirdetés ami már több mint egy hónapja volt, messzebbre nem volt türelmem menni és megkeresni. A képen látszik, hogy ugyan ott állok csak más kocsikkal: https://forum.see-game.com/threads/elkelt.29767/

Outlaw

Újonc
2019. 01. 11.
39
39
Debrecen
V4 karakter
Cristian Falcone
LV karakter
-
Igen, eltoltuk az E500-at is illetve a Skyline-t is mivel nem akartuk hogy ott álljon a kocsi a placcon, hisz mégiscsak legyen már valami kinézete, illetve azért is igényeltük oda az interiort mivel nagy a beálló előtte hogy lehessen hol tárolni a kocsikat, és teljesen mindegy hogy mennyi ideje áll ott vagy hogy mégis kicsoda az, ha IRL vesz valaki egy házat, vagy egy nagyobb helyiséget gondolok itt akár egy nagyobb garázsra, akár egy raktárra, ha valaki ott áll a bejáratnál akkor teljesen mindegy hogy mennyi ideje áll ott, szólni fog neki hogy menjen onnan, ha pedig nem megy, és a rendőrség nem megoldás(mint a mi esetünkben) akkor tenni fog ellene, és igen, szó szerint azt mondta hogy Ha rajta múlik ott rohad el a kocsi, ez szerintem elég indok arra hogy szétverjük az M3-at, azért mert csak elmentek, nem mondták hogy el akarják esetleg vinni vagy bármi, hanem elmentek, igen rájuk fogtuk a colt-45-ösöket mivel ha máshogy nem megy ezért meg akartuk fenyegetni őket (nem el-kirabolni) hogy ha nem mennek el akkor baj lesz, de mivel nem hitték el hogy nem rabolni akarunk és forgalmas helyen van ezért elraktuk a colt-okat és le ((ooc))-ztük, nem akartunk olyan dolog miatt AdminJail-t kapni amit nem is terveztünk, ez után ooc-ra lett véve az ügy, jött Admin is (Kowalsky) Aki pedig a végén mindkettőnknek igazat adott, vagyis hogy ez ic dolog, megérti hogy miért tettük ezt és azt mondta hogy ic-s illetve megérti őket is hogy ic felháborodtak de nem kellett volna ezt ooc-ra átvinni. Tehát az okunk ismét megvolt rá, nem ok nélkül vertük szét a kocsit, nem gondolom én sem illetve Kowalsky sem gondolta Non-nak az ügyet

Pumpkin

Újonc
2019. 02. 05.
52
110
V4 karakter
William Bradley
Értelek én téged, de akkor azt is láttad/tátok, mielőtt a kocsimat (M3-mat) szétvertétek,hogy az e500 amit eltoltatok már elkerült onnan, ezzel is megerősítve azt a mondatomat: [2019-06-03 23:33:52] [Output] : William Bradley: (( Én szóltam direkt, ha megjavítjátok a kocsit, akkor elviszem szívesen. )) ezt már ooc írtam, de előtte ic is: [2019-06-03 23:09:37] [Output] : William Bradley mondja: Javítsátok meg, annyit. []Tehát én már hajlottam arra, hogy elviszem azt is, eleget téve a kéréseteknek, de úgy nem,hogy két kerekét kilőttétek egy lakótelep közepén, szétvertétek. Gondolom a valóságban sem fognátok a pisztolyt és a parkoló közepén kilövitek annak kerekeit. Nem tudom nálatok hogyan megy, de a mi kerületünkben kamera van mindenhol, bármi történik a lakók nézik, ebbe beletartozik az is, hogy amikor püfölitek annak is elég nagy hangja van. Amikor meg nem voltatok hajlandóak megjavíttattni a kocsimat amit széttörtetek, mondtam azt, hogy addig ott rohad amíg nem teszitek meg. Ekkor mentünk el onnan, otthagyva az m3mat, amit el akartam vinni onnan, nem a vicc kedvéért költöttem fix kártyára 22 ezer dollárt. Erre ti azt is tönkre tettétek. Úgy gondolom, ha figyeltetek volna arra, amit mondtam, meg ami történt(elkerült az e500 onnan) már rég nem lett volna baj belőle és nem kellett volna más játékát elrontani, mivel amit tettetek az nekem pontosan 49 ezer dolláromba került. ([2019-06-04 10:15:18] [Output] : Matt Brice mondja: 15.000$, [2019-06-04 10:54:14] [Output] : Matt Brice mondja: 12.000$, meg a fix kártya amit rátoltam az m3ra.) Én próbáltam veletek dűlőre jutni, de ti csak rongálni tudtatok, nem léptetek előre az ügy érdekében. Azóta a kocsikat elvittem onnan, amint látjátok a log alapján meg is javíttattam, de úgy gondolom ez a ti költségetek lenne, nem az enyém. Én is odamehetnék és a kocsitokat szétverhetném, de annak mi értelme lenne? Gondolom nem álltok ti sem anyagilag úgy a szerveren, hogy 10 percenként megjavítsátok. Ez a mondat meg alátámasztja azt, hogy ti csak rongáltatok és nem engedtetek az ügy érdekében: [2019-06-03 23:59:48] [Output] : Dave Bronsons: (( ameddig itt fog állni a jármű addig én szétfogom verni )). Nem gondolom azt elég indoknak a továbbiakban sem, hogy azért vered szét a kocsit, mert az ott állt a tömbház parkolójában. Itt egy log is: [2019-06-03 23:45:56] [Output] : Dave Bronsons: (( kowalsky ha te valakinek a bejárójába parkolsz 1-2 óra múlva biztos kimegy szólni )). Tekintettel arra, hogy nincs semmi kapubeálló ott, tömbházaknál, panelházaknál előfordul, hogy más áll be a bejáratod elé, ezért neked kell keresned egy másik helyet. [2019-06-03 23:45:17] [Output] : Dave Bronsons: (( figyelj gondolom neked már van jogsid? )) Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy igen, van jogsim. Több olyan eset volt amikor másik helyet kellett keresnem azért, mert valaki beállt a helyre ahol én szoktam állni. Érdekes, de én nem vertem szét akkor sem más kocsiját. A Skyline miatt pedig úgy gondolom, arra tényleg nem volt elég indokod szétverni. Az utca másik oldalán állt, ahol neked/tek nincsen ingatlanotok, tehát az indokod sem volt elég ahhoz, hogy abban kárt okozz. Persze a másikhoz sem tartozik az az oldal, ahol a BMW M3 állt, előtte volt hely számotokra. Ezt alátámasztanám ( skyline) a már sokat említett logokkal: [2019-06-03 20:22:12] [Output] : William Bradley: (( Egy parkolóban áll, és én akarok odaállni? Ez? )); valamint a válasz: [2019-06-03 20:22:27] [Output] : Dave Bronsons: (( igen , pontosan )). Na ez nekem elég felháborítónak tűnik, gondolom nem egy idegbeteg embert RP-zel a játékban aki egy ilyen miatt nekiesik. Gondolom a kocsikat se úgy toltátok el, hogy le lett RP-zve, hogy szép lassan eltoljátok, valamint a kocsit irányítani is kellett volna, tehát az üveget be kellett volna törni,hogy kanyarodni tudjatok vele. Gondolom ez nem történt meg, csak toltátok. De ha tévedek várom, hogy elküldjétek erről a logot és akkor beismerem, tényleg rendesen, szakszerűen csináltátok. Amit meg Kowalsky tett ott az rendkívűl érdekes volt, szerintem azt hagyjuk is, nem ide tartozik. Az ügyet úgy is Blaise fogja bírálni, én személy szerint nem is szeretnék beszélni Kowalskyval, mert számomra nem megfelelő hangnemben beszélt.
Ezzel én le is zárnám a mondandómat, ha szeretne Blaise beszélni velem, de közösen az ügyet nem szeretném megvitatni TeamSpeaken, mert a múltbeli történések alapján csak veszekedés lenne belőle, belevágnánk egymás szavába. Blaise, ha valamire szükséged van a döntéshez, netalán logokhoz, vagy egyéb kérdésed lenne felém én nyitott vagyok, elküldöm amit szeretnél akár kimásolva, akár az egész napi logot elküldeni. Továbbá várom a többi érintett tag véleményét, George Bradley-ét, Toby Wiliam-ét, Dave Bronsons-ét.

Outlaw

Újonc
2019. 01. 11.
39
39
Debrecen
V4 karakter
Cristian Falcone
LV karakter
-
Figyelj, én csak személy szerint az indokot mondtam el, én se veled sem George-val se senkivel nem akarok veszekedni, Ic megvolt rá az okunk hogy szétverjük mivel többszöri felszólításra sem vitted el a kocsikat, Flegma voltál velünk, illetve én nem vertem a kocsit tehát nekem arról nincs Rp-m én a kocsik (E500-Skyline) Eltolását csináltam, mivel én jobbnak láttam azt hogy eltoljuk a kocsikat minthogy szétverjük, Viszont a lekézizett kocsit nem tudjuk eltolni, A másik két érintettre bíztam a dolgot, Bevallom a kocsik kerekeit Én lőttem ki, van rp-m hogy előveszem a fegyvert és mivel a lakótelep, hát, eléggé kihalt ezért nem hinném hogy az hogy valamit üt valaki vagy esetleg lő azt meghallaná bárki is ha senki sem lakik ott, Magamat ismételve én nem akarok veled veszekedni, Nem kellett volna ooc-ra vinni az ügyet de megtörtént, Innentől Várom a további érintettek válaszait

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
@HUNDreadFall legyél szíves szólni Toby-nak és Dave-nek, hogy ők is írják le a saját szemszögüket.
Arra lennék kíváncsi, hogy hármótok közül kik ütötték szét a kocsikat.​

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Az idő bőségesen letelt, további válasz nem érkezett.
Átbogarásztam az egész napilogot, a panasztevőt arra kérném, hogy legközelebb a lényeges bizonyítékokat gyűjtse ki.
Nos, olyan nincs, hogy "nekünk nem megoldás rendőrt hívni" egy hasonló esetben. Attól, hogy valaki az alvilágban tevékenykedik még simán hívhat rendőrt, nyilván nem egy M4-csipa kombóval kell várni a REMRUM-os kocsiban ülve őket és nem lesz gond. Azt semmiféleképpen sem tartom RP-snek, hogy ti szétveritek az autókat, mert ott állnak a házatok előtt/mellett/körül. Ilyen esetben teljesen rendben lett volna az, ha elintézitek, hogy el legyenek vontatva a kocsik, de attól, hogy ti szanaszét veritek azokat még ugyanúgy ott fognak állni, ergo semmi értelme nincs. Ha pedig ténylegesen a ti birtokotokon áll valaki, szóltok egy adminnak és el lesz intézve az ügy.

A panasz jogos.
Jhon_Bruke büntetése a kerekek kilövése miatt 120 perc adminjail NonRP [PK] indokkal.
Mivel a logokban Dave_Bronsons bevallotta, hogy szétverte az autókat, ezért a panasz rá nézve is jogos.
Dave_Bronsons büntetése szintén 120 perc adminjail NonRP [PK] indokkal.
Toby_Wiliam -re nem találtam bizonyítékot, így ő nem kap szankciót.
Szerveren osztottam, helyezem a lezártakhoz.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.