Értelek én téged, de akkor azt is láttad/tátok, mielőtt a kocsimat (M3-mat) szétvertétek,hogy az e500 amit eltoltatok már elkerült onnan, ezzel is megerősítve azt a mondatomat: [2019-06-03 23:33:52] [Output] : William Bradley: (( Én szóltam direkt, ha megjavítjátok a kocsit, akkor elviszem szívesen. )) ezt már ooc írtam, de előtte ic is: [2019-06-03 23:09:37] [Output] : William Bradley mondja: Javítsátok meg, annyit. []Tehát én már hajlottam arra, hogy elviszem azt is, eleget téve a kéréseteknek, de úgy nem,hogy két kerekét kilőttétek egy lakótelep közepén, szétvertétek. Gondolom a valóságban sem fognátok a pisztolyt és a parkoló közepén kilövitek annak kerekeit. Nem tudom nálatok hogyan megy, de a mi kerületünkben kamera van mindenhol, bármi történik a lakók nézik, ebbe beletartozik az is, hogy amikor püfölitek annak is elég nagy hangja van. Amikor meg nem voltatok hajlandóak megjavíttattni a kocsimat amit széttörtetek, mondtam azt, hogy addig ott rohad amíg nem teszitek meg. Ekkor mentünk el onnan, otthagyva az m3mat, amit el akartam vinni onnan, nem a vicc kedvéért költöttem fix kártyára 22 ezer dollárt. Erre ti azt is tönkre tettétek. Úgy gondolom, ha figyeltetek volna arra, amit mondtam, meg ami történt(elkerült az e500 onnan) már rég nem lett volna baj belőle és nem kellett volna más játékát elrontani, mivel amit tettetek az nekem pontosan 49 ezer dolláromba került. ([2019-06-04 10:15:18] [Output] : Matt Brice mondja: 15.000$, [2019-06-04 10:54:14] [Output] : Matt Brice mondja: 12.000$, meg a fix kártya amit rátoltam az m3ra.) Én próbáltam veletek dűlőre jutni, de ti csak rongálni tudtatok, nem léptetek előre az ügy érdekében. Azóta a kocsikat elvittem onnan, amint látjátok a log alapján meg is javíttattam, de úgy gondolom ez a ti költségetek lenne, nem az enyém. Én is odamehetnék és a kocsitokat szétverhetném, de annak mi értelme lenne? Gondolom nem álltok ti sem anyagilag úgy a szerveren, hogy 10 percenként megjavítsátok. Ez a mondat meg alátámasztja azt, hogy ti csak rongáltatok és nem engedtetek az ügy érdekében: [2019-06-03 23:59:48] [Output] : Dave Bronsons: (( ameddig itt fog állni a jármű addig én szétfogom verni )). Nem gondolom azt elég indoknak a továbbiakban sem, hogy azért vered szét a kocsit, mert az ott állt a tömbház parkolójában. Itt egy log is: [2019-06-03 23:45:56] [Output] : Dave Bronsons: (( kowalsky ha te valakinek a bejárójába parkolsz 1-2 óra múlva biztos kimegy szólni )). Tekintettel arra, hogy nincs semmi kapubeálló ott, tömbházaknál, panelházaknál előfordul, hogy más áll be a bejáratod elé, ezért neked kell keresned egy másik helyet. [2019-06-03 23:45:17] [Output] : Dave Bronsons: (( figyelj gondolom neked már van jogsid? )) Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy igen, van jogsim. Több olyan eset volt amikor másik helyet kellett keresnem azért, mert valaki beállt a helyre ahol én szoktam állni. Érdekes, de én nem vertem szét akkor sem más kocsiját. A Skyline miatt pedig úgy gondolom, arra tényleg nem volt elég indokod szétverni. Az utca másik oldalán állt, ahol neked/tek nincsen ingatlanotok, tehát az indokod sem volt elég ahhoz, hogy abban kárt okozz. Persze a másikhoz sem tartozik az az oldal, ahol a BMW M3 állt, előtte volt hely számotokra. Ezt alátámasztanám ( skyline) a már sokat említett logokkal: [2019-06-03 20:22:12] [Output] : William Bradley: (( Egy parkolóban áll, és én akarok odaállni? Ez? )); valamint a válasz: [2019-06-03 20:22:27] [Output] : Dave Bronsons: (( igen , pontosan )). Na ez nekem elég felháborítónak tűnik, gondolom nem egy idegbeteg embert RP-zel a játékban aki egy ilyen miatt nekiesik. Gondolom a kocsikat se úgy toltátok el, hogy le lett RP-zve, hogy szép lassan eltoljátok, valamint a kocsit irányítani is kellett volna, tehát az üveget be kellett volna törni,hogy kanyarodni tudjatok vele. Gondolom ez nem történt meg, csak toltátok. De ha tévedek várom, hogy elküldjétek erről a logot és akkor beismerem, tényleg rendesen, szakszerűen csináltátok. Amit meg Kowalsky tett ott az rendkívűl érdekes volt, szerintem azt hagyjuk is, nem ide tartozik. Az ügyet úgy is Blaise fogja bírálni, én személy szerint nem is szeretnék beszélni Kowalskyval, mert számomra nem megfelelő hangnemben beszélt.
Ezzel én le is zárnám a mondandómat, ha szeretne Blaise beszélni velem, de közösen az ügyet nem szeretném megvitatni TeamSpeaken, mert a múltbeli történések alapján csak veszekedés lenne belőle, belevágnánk egymás szavába. Blaise, ha valamire szükséged van a döntéshez, netalán logokhoz, vagy egyéb kérdésed lenne felém én nyitott vagyok, elküldöm amit szeretnél akár kimásolva, akár az egész napi logot elküldeni. Továbbá várom a többi érintett tag véleményét, George Bradley-ét, Toby Wiliam-ét, Dave Bronsons-ét.