William Boren, Earl Swanson - Enrique Cavalleria, Miha Anatoliy, Antonio Balderas, Ernesto Morterero, Jorge Valdueza, Joaquin De La Cruz [Parker]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Beniii

Barangoló
2019. 01. 11.
114
147
LV karakter
William Boren
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
William Boren, Earl Swanson >

Panaszra tett játékos neve:
<
Enrique Cavalleria, Miha Anatoliy, Antonio Balderas, Ernesto Morterero, Jorge Valdueza, Joaquin De La Cruz >

Panasz oka:
<
MG, non RP, PG, időhúzás. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<

[2024-01-28 20:26:00] [Output] : Earl Swanson mondja: Nyissa ki kívülről az ajtót, majd száljon ki a kocsiból.
[2024-01-28 20:27:39] [Output] : *** Enrique Cavalleria ki nyúl az ablakon, ki nyitja az ajtót, lassan ki szál.

>

Megjegyzés:
<
Intézkedés alá vontuk Enrique Cavalleria-t, mivel gondatlanul vezetett. A formalitások után kiderült, hogy körözött. Fegyvert szegeztünk rá, majd ezután már meg is érkezett a fegyveres brigád első hulláma akiket még hárítani tudtunk. Enrique eközben már több perce próbálta leírni az egy soros rp-t a kiszállásra. Hála az időhúzásának épp időben befutott a második hullám, már nagyobb tűzerővel felfegyverkezve, akiket viszont már nem tudtunk hárítani. Az egyik legforgalmasabb úton, határ mellett ahol rengeteg szemtanú van, lemészároltak két Deputy-t. Kockáztatjátok az egész szervezet jövőjét, csak azért, hogy egy embereteket ne tartóztassák le? Arról már ne is beszéljünk, hogy egy ilyen akció során simán meghalhatott volna a társatok is. Ez a megmozdulásotok minden realitást és RP-t mellőzött és csak is az esztelen daráról szólt. Az MG részét szerintem nem kell taglalni, a videóból egyértelműen látszódik, egy rádiózás sem hangzott el. A PG és az időhúzás részét leginkább a log mutatja (a logból látszódik hogy több mint másfél perc kellett a pár szavas rp-hez). >

Bigitron

Újonc
2022. 04. 26.
25
66
LV karakter
Rikkert Van Langevelde
Szép estét! Az hogy volt egy első hullám is arról én nem tudok, én ic kaptam egy rádiózást amire gyorsan reagáltunk, el ment mellettetek Antonio Baldreras aki látta hogy letartóztatjátok, és erre indultunk el. Az hogy kockáztatjuk a szervezet jövőjét, nem tudok rá mit mondani. Zsoldosokat rpzünk nem Cartel tagokat, minket felbérelnek ezekre, az én részemet ezzel tisztáztam.

[2024-01-28 20:25:59] [Output] : [R1] Antonio Balderas mondja: Ayy!
[2024-01-28 20:26:09] [Output] : [20:26] Jorge Valdueza: (( he ))
[2024-01-28 20:26:09] [Output] : [R1] Jareth Flores mondja: Ay!
[2024-01-28 20:26:13] [Output] : [R2] Joaquin De La Cruz mondja: Ayy!
[2024-01-28 20:26:18] [Output] : [R1] Ernesto Morterero mondja: Ayy!
[2024-01-28 20:26:18] [Output] : [20:26] Jorge Valdueza: (( kire várunk meginz ))
[2024-01-28 20:26:22] [Output] : [R1] Antonio Balderas mondja: Baj van.
[2024-01-28 20:26:24] [Output] : *** Joaquin De La Cruz kinyitotta egy Mercedes-Benz G-Class W463 ajtaját.
[2024-01-28 20:26:25] [Output] : [R1] Ernesto Morterero mondja: Mi?
[2024-01-28 20:26:27] [Output] : [R1] Joaquin De La Cruz mondja: Mi a baj?
[2024-01-28 20:26:28] [Output] : *** Joaquin De La Cruz becsatolta a biztonsági övét.
[2024-01-28 20:26:29] [Output] : *** Joaquin De La Cruz beindította egy Mercedes-Benz G-Class W463 motorját.
[2024-01-28 20:26:29] [Output] : [SeeMTA - Információ]: Kiengedted a kéziféket.
[2024-01-28 20:26:30] [Output] : [R1] Antonio Balderas mondja: Viszik, Rikit!
[2024-01-28 20:26:33] [Output] : [R1] Antonio Balderas mondja: Zaci felé határ után.
[2024-01-28 20:26:37] [Output] : [R1] Ernesto Morterero mondja: Hol?!
[2024-01-28 20:26:38] [Output] : *** Ernesto Morterero bezárta egy Audi A8 D4 ajtaját.
[2024-01-28 20:26:39] [Output] : *** Jorge Valdueza beleszív egy füves cigibe.
[2024-01-28 20:26:40] [Output] : *** Jorge Valdueza becsatolta a biztonsági övét.
[2024-01-28 20:26:45] [Output] : *** Ernesto Morterero kicsatolta a biztonsági övét.
[2024-01-28 20:26:48] [Output] : [R1] Joaquin De La Cruz mondja: Bazdmeg, megyünk!

• Tetszik
Reactions: dasor

Dawidson

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
113
58
LV karakter
Gert Nottels
Sziasztok! Fenti logot nem másolom be újra, mivel az én részemet is tisztázza.

Tamashii

Újonc
2023. 02. 05.
18
3
19
Mór, Fejér
V4 karakter
Joaquin Graciani
LV karakter
Lemaun Bennett
Üdv mindenkinek!
Igazából Cruz amit lehetett leírta, szóval a részemről is tisztázva.

Csabi0631780

Újonc
2023. 10. 14.
27
16
LV karakter
Enrique Cavalleria
Sziasztok, Előszőr is szép napot mindenkinek! Első sorban ITT már nem volt rajtam körözés , ez az igazoltatás az atm fúrás után fél órára történt, amibe meghaltam, magyarúl NEM volt már rajtam körözés, ez este 22 órakor egy másik igazoltatásban ki is derült és le is vették a körözést. Másodszor az MG nem történt meg, Antonio Balderas eljött melletünk az f11-el amikor már a fegyvert rám szegeztétek, Ő rádiózott a többieknek, ezért tudtak jönni, a PG-t abszolút nem értem. De vissza menve az elsőkre , már nem kellet volna körözésnek lenni rajtam amikor igazoltatatok.

• Tetszik
Reactions: olbaP és Kisnyavi

Bigitron

Újonc
2022. 04. 26.
25
66
LV karakter
Rikkert Van Langevelde
Helló! Nem tudok elmenni a mellett hogy a videón látszik az ooc chaten hogy William szerint, "nektek csak a dara számít rp-nek?". Szerintem mindenkinek először magában kéne keresnie a hibát, meg lehet nézni az illegál hányszor nyit reportot vagy pk-t a rendvédelemre, kezd elege lenni mindenkinek az állandó sírásból. Elkészült a discord szerver is, ahova minden frakció tag betud lépni, és be is kéne lépnie, hogy megtudjuk beszélni a hasonló helyzeteket, vagy ha az egyik fél változást szeretne, de nem nyílván, az első adandó alkalomnál megint pk-t kell írni a másikra, a helyett hogy discordon kértél volna egy logot és megbeszéltük volna normálisan pár perc alatt.

Beniii

Barangoló
2019. 01. 11.
114
147
LV karakter
William Boren
A körözés igenis rajtad volt és nem jelezted ooc-n, hogy már meghaltál azóta. Hidd el, hogy nyitottak lettünk volna arra, hogy - amennyiben bizonyítod - elengedjünk téged, de ti ezt se vártáttok meg és inkább rendeztetettek egy jó kis darát. Utólag pedig ezel takarózni már értelmetlen, mivel a szabálysértéseket elkövettétek.

Micsoda véletlen, hogy a haverjaid éppen akkor jöttek oda felfegyverkezve, amikor rád szegeztük a fegyvert. Mindenki tudja jól, hogy ez teljes mértékben MG volt. A rádiózásotok rendkívül hanyag, tele egy szavas mondatokkal és semmi lényeges információ nem hangzik el. Nem beszéltettek meg semmilyen tervet az akcióra, még azt sem közöltétek, hogy kik viszik a társadat és hogy hányan vannak, fegyveresek-e, stb.. (ezt a három soros rádiózást csak az MG eltakarására szántáttok)

Ez nem "sírás" a részünkről. Erős a gyanúnk, hogy szabályt szegtetek, ezért írtunk PK-t. Másrészt, ha ezt a részetekről korrekten lett volna kezelve, akkor nem tartanánk itt. Mi is csak akkor rakunk panaszkönyvet, ha olyan esetbe botlunk, ami túllép egy bizonyos szintet.

Edit:
Ezért is rakhattunk volna pk-t, de nem tettük.

Utoljára szerkesztve:

Bigitron

Újonc
2022. 04. 26.
25
66
LV karakter
Rikkert Van Langevelde
A körözés igenis rajtad volt és nem jelezted ooc-n, hogy már meghaltál azóta. Hidd el, hogy nyitottak lettünk volna arra, hogy - amennyiben bizonyítod - elengedjünk téged, de ti ezt se vártáttok meg és inkább rendeztetettek egy jó kis darát. Utólag pedig ezel takarózni már értelmetlen, mivel a szabálysértéseket elkövettétek.

Micsoda véletlen, hogy a haverjaid éppen akkor jöttek oda felfegyverkezve, amikor rád szegeztük a fegyvert. Mindenki tudja jól, hogy ez teljes mértékben MG volt. A rádiózásotok rendkívül hanyag, tele egy szavas mondatokkal és semmi lényeges információ nem hangzik el. Nem beszéltettek meg semmilyen tervet az akcióra, még azt sem közöltétek, hogy kik viszik a társadat és hogy hányan vannak, fegyveresek-e, stb.. (ezt a három soros rádiózást csak az MG eltakarására szántáttok)

Ez nem "sírás" a részünkről. Erős a gyanúnk, hogy szabályt szegtetek, ezért írtunk PK-t. Másrészt, ha ezt a részetekről korrekten lett volna kezelve, akkor nem tartanánk itt. Mi is csak akkor rakunk panaszkönyvet, ha olyan esetbe botlunk, ami túllép egy bizonyos szintet.
Nem az első akció ahol ki kell menekiteni valakit, minek magyarázzuk el minden alkalomnál mit kell csinálni, nem mellesleg a rádiózás után volt még ic, nem kezdők a karaktereink hogy szájba kell rágni hogy fegyveresek vagytok e stb... A részetekről ez csak is a sírás fogalma, akárhányszor meg hal egy rendőr abból vagy adminügy vagy pk van, érdekes ha ti lőttetek volna le minket nem nyitottál volna pk-t. Felesleges ezen veszekedni, meg ha már rp ről van szó, gondolom nehezetekre esett volna egy cartel tagra erősítést hívni nem ketten kispisztollyal megváltani a világot, főleg úgy hogy az "első hullám" és a második között telt el idő, de ennek ellenére sem történt részetekről semmi.

Smido

Barangoló
2019. 02. 15.
96
23
20
LV karakter
Antonio Balderas
Sziasztok, az MG részéhez szolnék, én (Antonio) és barátom (Miha), éppen kocsikáztunk, amikor átmentünk határon, jobbra fordultunk, láttuk a rendőrt, nekem már akkor ismerős volt az autó, aztán láttam,hogy Ricky-re fogják a fegyvert ketten, még vissza tolattunk, hogy megbizonyosodjunk róla, utána rádióztam, barátomnak mondtam,hogy menjen el arra lassan. Én miközben közeledtünk vissza fele pulloztam már egy TEC9-el. Nekem ennyi közöm volt az ügyhöz, további szép estét!

bolondburger

Újonc
2022. 08. 01.
62
37
LV karakter
Jareth Flores

A Srácok Frakciótársak vagyok és akkor aktív voltam. Antonio Balderas, akkor nem volt fent velünk dc-n, szóval mg-zni nem nagyon tudott. Ha szeretnétek őt is meg lehetet "interjúztatni". Az hogy a Realitástól távol áll, illetve csak a dara számított. Arra azt mondanám, hogy nézz utánna, hogy Mexikóban, vagy Dél-Amerikában, egy Bajtársukat a hasonló szervezetek mi ként intézik. Az, hogy ezzel a szervezet jövőjét "kockáztatjuk", neharagudj, de szerintem ez csak nektek szempont és nem is kéne számunkra ezt számításba venni. Az hogy forgalmas hely, Enrique mondta volna azt, hogy menjetek le a mezőre, mert az nem FGH?

Azt nem szeretném, hogy ezt nektek támadásnak éljétek meg, csak szimplán Enrique-nek szegezett vádaknak, egyes részeit szerettem volna tisztázni!

• Tetszik
Reactions: epicstar

Parker

Írnok deák
FőAdmin
LV
2019. 01. 18.
637
1 157
22
V4 karakter
Jimmy Hyland
LV karakter
Cash Artmenson
Egy logot kérek a félrehúzástól a lövöldözés végéig az SD felől, vagy Enrique részéről.

• Tetszik
Reactions: AlexLV

Parker

Írnok deák
FőAdmin
LV
2019. 01. 18.
637
1 157
22
V4 karakter
Jimmy Hyland
LV karakter
Cash Artmenson
Tehát mindez egy körözésből indult, amely Enrique állítása szerint nem kellett volna rajta lennie. Célszerű lenne az ilyen problémák elkerülése érdekében, érdeklődni vagy jelezni a Rendvédelem felé, hogy valami nincs rendben. Ezt ugye egy következő igazoltatásnál a válaszod alapján már meg is tudtad tenni, így kellett volna jelen helyzetben is cselekedni. Ez nem történt meg, tehát az RP folytatódott tovább.

Az MG vádra küldtetek egy logot, amiben kb semmi lényeges infó nincs leírva. "Viszik, Rikit". Időtök volt rá a videó alapján, tehát le lehetett volna közölni, hogy kik viszik, hány személy, fegyveresek-e. Erre Jorge-nak már az első lépése a drog volt. Ha már minden rabláshoz is kérünk egy ElőRP-t, akkor szerintem elvárható hogy egy-egy ilyen akciónál valamivel részletesebeb információkat közöljetek le IC. Minden esetre, történt rádiózás viszont legközelebb próbáljátok részletezni.

[2024-01-28 20:26:30] [Output] : [R1] Antonio Balderas mondja: Viszik, Rikit!
[2024-01-28 20:26:33] [Output] : [R1] Antonio Balderas mondja: Zaci felé határ után.
[2024-01-28 20:26:37] [Output] : [R1] Ernesto Morterero mondja: Hol?!
[2024-01-28 20:26:38] [Output] : *** Ernesto Morterero bezárta egy Audi A8 D4 ajtaját.
[2024-01-28 20:26:39] [Output] : *** Jorge Valdueza beleszív egy füves cigibe.

Az időhúzásra teljesen elfogadható az a videó ami csatolva lett a Log mellé. Mivel feltételezem, te is rajta vagy a rádió frekvencián, ezért hallhattad, hogy segítség fog jönni érted, tehát valamilyen úton módon jogos lenne az időhúzás, viszont nem ebben a formában. Itt az SD csak annyit látott, hogy console-ban írsz (Vagy éppen nem, csak meg van nyitva), így csak várni tudtak. Ilyenkor ezer meg egy más fair lehetőséged lett volna. Gondolok itt arra, hogy kiszállsz és bilincsnél ellenkezni próbálsz, valami beszéddel feltartod őket, hogy "mégis ez micsoda?" "Miért csinálják ezt?" stb., amire az SD reagálni is tud.

Viszont, az SD részéről is voltak hiányosságok. Egy PO gyilkosság körözésre alapból érdemes lett volna erősítést hívni. Ha már nem az elején, akkor az első hullám után mindenképp, hiszen számíthattatok további tűzerőre. Második hullámnál Williama fedezékből szintén minden lehetősége adott volt erősítés hívására, rádiózásra. Az ilyen eljárás beli hibákat viszont megfelelő bizonyítékokkal a Bíróság tudja intézni. (Jelen esetben ez nem lehetőség, tisztában vagyok vele)

Ezt az OOC stílust, amit egymással szemben tesz a Rendvédelemi- és az Illegális frakciók, sürgősen kezdjétek elfelejteni. Sok a feszültség amit mi is látunk, viszont mindenki tartsa magában az ilyesmi véleményeket.

A panaszkönyv pedig mind két fél által tanulságként legyen kezelve. Pótolják a hiányosságokat és ez alapján cselekedjenek a jövőben.

Enrique Cavalleria az időhúzásért PG indokkal szankcionálva lett a szerveren.
Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.