Will Mongomery Jelentkezési lapja a [NAV]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
A

Alexander

nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Alex ~

[#2] Korod:
~ 16 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2019-02-10 ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/W452dMb ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Kiszeretném próbálni a frakciót mert még nem voltam a NAV frakciójába és ha megszeretem a frakciót talán tovább leszek az állomány tagja. Igazából minden rendvédelmi frakció bejön igy ez se kivétel.

~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert van tapaszt
~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Nevem:Balla Alexander 16 éves vagyok, romániába élek, ritkán járok ki az útcára, játszani a haverokal és hát nagyon lekött a gép. Minden nap nagyábból MTAzok ha meg nem akkor Minecraftozok egy keveset vagy videót/filmet nézek. Nem vagyok beszédes annyira, csak akkor beszélek ha kérdeznek, természetesen azért beszélek akkor is ha ismerkedni szeretnék, de én magam szerint egy nyúgodt ember vagyok. Szeretnék az állomány tagja lenni ismét egy rendvédelmi szerv tagja lenni a SeeMTA szerverén. Nagyábból ennyit tudok mondani magamról. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Will Mongomery ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ See City Kórház 1993.02.17én ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó és Vámhivatal feladata a határzárak normál avagy fokozott elenőrzése. És járőrszolgálatot teljesiteni a saját hatáskörükbe ami San Fierro és a határokig nyúlik el. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Köszönök neki hogy:Tiszteletem Will Mongomery vagyok a Nemzeti Adó és Vámhivataltól, jelvényszámom:68125. Kérném az iratait. Személyi - Igazolvány, jogositvány, forgalmi engedély. Miután átadja le elenőrizük hogy érvényesek-e az irtatok, amiközbe igazoltatom a személyt megkérem hogy ellenőrize a nevet mert lehet hogy körözik. Ha minden rendben van akkor el engedjük. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Még nincsen. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mivel elég tapasztalt vagyok-e téren. Voltam már komandos is. Szóval érteném a dolgomat. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A Nemzeti Adó és Vámhivatalnak a hatásköre San Fierro és a határokig nyúlik el. A pénzszállitás esetleges hires emberrek biztositása természetesen ezt nem maga a NAV végzi hanem a MERKUR és a TEK. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor előállitok valakit vagy a célszemély menekül ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Nevem:Will Mongomery, születtem 1993.02.17én születtem az egyesült államokba. Az édesapám rendőr volt, a A Los Angeles Metropoliten Policenél dolgozot. Egyszer 15 évesen beiratott egy rendészeti szaközép iskolába majd azt kijártam és tovább tanultam. Elutaztam amerikából és See Citybe költöztem, itt pár hólnap mulva jelentkeztem a Terrorelháritási Központhoz és onnan kirúgtak 1-2 hónap mulva. elértem a Zászlós rendfokozatott. Ezután peddig kirúgtak, de nem adtam fel és más munka után nézztem. Láttam hogy az ORFK toborzást tart, kaptam az alaklmon és jelentkeztem, de sajnos nem sikerült. ~

Adzsii

Újonc
2019. 01. 11.
61
7
21
Szolnok
V4 karakter
Eric D Winchester
LV karakter
Adam Mugen
V2 karakter
Adam Winchester
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Will Mongomery!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Adam Winchester
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.