- 2021. 09. 11.
- 11
- 2
- LV karakter
- White Stoneman
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
[I] White Stoneman [/I]
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
[I ]Las Venturas Medical Center ,1996.11.19 [/I]
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
[I] Floyd Jessica [/I]
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188801964
>Jelentkező lakcíme:
<
Las Venturas [I] Chisos Street 26 [/I]
>Jelentkező e-mail címe:
<
white.stoneman02@gmail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
B kategóriás vezetőiengedély
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Van egy kevés ,mert szerintem nem annyira bonyolult ,más városban szereztem tapasztalatot.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
White Stoneman a nevem , Las Venturasban születtem ,de átutaztam "nyári munka" szempontjából Los Santosban , itt töltöm most az egész nyaramat és ezért szeretnék elhelyezkedni taxisként. Édesanyám White Jessica , Édesapám White Stoneman szintén , Van egy testvérem White Kingstone ő nem sokat tartózkodik a városban mert Las Venturasban él. Szeretek vezetni. Hobbim a vezetés,számítógépezés és a farmom kezelése. Régen álmom volt ,hogy saját taxis cégem legyen ,ezért is szeretnék most tapasztalatot szerezni taxisként. sokat tudok taxis időben dolgozni ,mert sokat fent vagyok szinte alig alszok.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Barna Zalán
>Hány éves vagy?
<
14
>Játszott perceid száma:
<
399perc ( https://imgur.com/undefined )
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
nem voltam egyikben sem. ( https://imgur.com/undefined )
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
[I]Sokat tudok fent lenni a szerveren amit dutyban tudok tölteni,értelmes vagyok,megvan a kellő rp tapasztalatom amit szereztem a 4év alatt. Megfelelő helyesírás illetve felfogás.[/I]
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Persze. scrapz#1053
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Természetesen,igen.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
[I]Zalán a nevem. Egy kis faluban élek. 14 éves vagyok. Hobbim a motorozás és a focizás illetve az edzés. Még nem mutáltam ezáltal lehet kicsit vékonyabb a hangom ezt fontosnak tartom leírni. Van két kutyám akikkel szoktam játszani minden nap. Szeretek még biciklizni,horgászni illetve gépezni is nagyon. Legfőképp MTA-t szeretek játszani. Most ráfogok állni az v3-re biztosan mert más szerveren nem is játszok illetve nem is tervezek mivel most nagyon megkedveltem újra a szervert. A SeeMTA szerverein még nem nagyon játszottam máshol csak az LV-n ,de ezt a V3-at sem olyan rég kezdtem újra komolyabban. Van egy gumiszervizünk ahol eléggé sokat dolgozok apukámmal.[/I]
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
White Stoneman / Zalán
White Stoneman / Zalán