Where the NorthWind always rules.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nomad.

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Nord család:
Anais Beelina és Tyron Nord alapította a családot 1989-ben. Hollandiában, azon belül Haarlem városában telepedtek le miután az egész országot bejárták. Anais a DSI-nél (Dienst Speciale Interventies) kereste mindennapi kenyerét, egész pontosan a belső elhárításnál. Tyron egy átlagos ember volt, 8 és 12 órás műszakokban dolgozott a helyi gyárban. Együtt létük máig egy kérdőjel, nem tudni mi hozta össze őket… 98’-ban megszületett első lányuk Raelynn. Az apa fiút szeretett volna mint elsőszülött, ezért gyakran összecsaptak a hullámok a család felett.
1999’-ben Anais elküldte Tyron-t mivel nem tűrte hogy tovább hibáztatta amiatt hogy lány az elsőszülött. Anais nehezen viselte egyedül, örömét más férfiakban kereste. Számos kapcsolata ment tönkre Raelynn születési rendellenessége miatt, viszont így is sikerült kétszer teherbe esnie a rövidtávú kapcsolataiból. Így született Adelynn és Kasper.

Nomad.

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
NÉV: Adelynn Nord

Adelynn 2000.-ben látott napvilágot. Anyja holland, apja japán származású.Mivel egy megcsalásból született, ezért sosem volt igazán boldog. Nem volt sok barátja, féltestvérei tartották benne a lelket, de még így is kissé antiszociálissá vált. Mire elkezdte az iskolát ez odáig fajult, hogy a tanárokhoz sem szólt, felelésnél inkább dolgozatot vagy esszét írt a tanár előtt, és azt adta be. Bár próbálták szóra bírni, ez senkinek sem sikerült. Többször járta meg az iskolapszichológust mint a tesi termet, ez meg is látszott alakján. A sulit úgy járta végig, hogy a hangját egyedül az év végi záróbeszéden hallották, amikor is megköszönt mindent osztálytársainak, a bíztató szavak mellett a sok zaklatást is. Testvéreivel egy gimnáziumba jelentkezett, ahova fel is vették választott. Suli közben továbbra sem kommunikált senkivel, a csoportos munkákban is csak a saját részét csinálta meg és adta osztálytársainak.
Sokakat végigmért, de sehogy sem talált számára megfelelő partnert. Amint tudta, egyből le is tette a vezetői engedélyét. Családi finanszírozásból vásárolta meg egy kereskedésből a szeretett kis VolksWagen Mk. 5-ösét. Akkor még nem volt olyan merész hogy egyből padlógázzal menjen, vigyázott az autóra.

A rémálom

*A kihallgatáson írt papír másolata*
"Egy átlagos iskolai napnak indult ez is, mint a többi. Bevittem a testvéreimet autóval. A harmadik óránál tarthattunk, én már 10 perccel hamarabb végeztem mint az osztálytársaim. Amikor kipillantottam az ablakon, több tucat embert láttam, gépfegyverekkel az iskola felé rohanni . Időm sem volt felfogni a helyzetet, teljesen lesokkolt az eset, ha akartam se tudtam volna megszólalni, csak habogtam. Mindenki rám nézett, utána ki az ablakon. A termünk pont a bejárat felett volt, tisztán hallottuk amikor betörték az ajtót. Mindenkit kikergettek a teremből, le a tesiterembe. Sikerült Raelynn és Kasper oldalához szegődni, de a nővéremet elrántották mellőlem. Teljesen összeestem lelkileg, nem bírtam végignézni ami vele történt. Szerintem el is ájultam. A kórházban ébredtem, senki sem volt körülöttem. Miután megpróbáltam felülni, berohant egy orvos és vissza fektetett. Kérdezte hogy jól vagyok-e, én erre is csak úgy bólogattam, nem szerettem volna beszélni. Egy kis vizet kértem, rettenetesen fájt a torkom. Másnap, egy rövid átvizsgálás után ki is engedtek, természetesen anyámmal. Mindkét testvérem otthon volt, Raelynn magába zuhanva. Amikor megláttam egyből megöleltem, ő erre zokogni kezdett. 1 hétig voltam kómában."

A traumát gyorsan elnyomta a depresszió, de ennek ellenére sem engedte el magát és céljait. Egyetemre jár , épp a közgazdász diplomáért küzd. Alakja miatt sok srác és lány szemezett vele, de ő senkivel sem foglalkozott, túl céltudatos volt és nem akarta pazarolni az idejét. Miután ráunt arra hogy mindenki megnézi, elkezdett pulcsiban mászkálni. Függője lett a ruháknak, egyre márkásabb és ritkább pulcsikat, és cipőket vásárolt. Elég erős szetteket pakolt össze abból a pénzből amit egyetem mellett keresett. Idegeit folyamatos rágcsálással és dohányzással kezdte kezelni, ami eddig be is vált.

Utoljára szerkesztve:

Nomad.

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Név: Raelynn Nord.

Rae elsőszülöttként jött nap világra 98’-ban, Haarlem városkájában. Anyja elhivatottságát, kitartását és vezetői képességét örökölte, szemszíne és haja mellet. Rae-nél születési rendellenességet fedeztek fel, mely a Narkolepszia. Kiskorában, főképp iskolásként, a társasága közepe lány volt, szeretett iskolába járni. Hugával szemben, nem voltak problémái a barátokkal, kapcsolatokkal. Szerencsére barátai megértőek voltak a betegségét illetően. Jöttek a fiatalkori románcok armadái szépen sorban. Az első barát, az első csók, az első “randi”. Nem lehetett efelől problémája és reklamációja. A családban a legidősebb testvérként állandó útmutatást kellett tanúsítania, vigyáznia a 2 kisebb testvérére. Anyja és apja állandóan őt vették elő ha valami történt, hisz neki kellet a felelősséget vállalni minden kis csínyért. Az hogy állandóan leszólták és büntették egyfajta önképzavart és céltalanságot állított elé, mint akadály. Életének azon szakaszából ered a flegma, sokszor előbújó szemtelen stílusa. Természetesen akik piciny szívéhez közel állnak még mindig különleges bánásmódban részesülnek nála.
Jég-láng szimfónia:
Gimnáziumi éveit Sport karon teljesítette. Szintén tökéletesen meg volt az akkori helyzetével. Sokkal több fiú barátra tett szert stílusa és kinézete miatt. Esett egyszer hogy az egyik tanítási napon, olyan 11-12 óra magasságában, a Gimnáziumot egy terrorszervezet támadta meg. Céljuk hogy a rendvédelemnek átadják az üzenetet: A maffiának adjanak zöld utat. Ekkor Rae és testvérei pechére mind az iskolában tartózkodtak. Rae mindenáron fivéreit védte, a saját teste árán. Ezt megelégelve egy terrorista a hajánál fogva felemelte és 2 pofont követően a földre rántotta és testvérei szeme láttára tépték meg és kötözték egy fűtőtesthez, leragasztott szájjal. Ezen a ponton teljesen megtört. Ebben a pozícióban volt napokig, az életben maradáshoz szükséges étel és ital mennyiséget megkapva. Mély traumát okozott ez fiatal elméjében. Soha többet nem futott bele abba a csapdába hogy testvéreit védje saját maga árán. Számára a 4 napig tartó ostrom egy örökkévalóságnak tűnt, gondolatai miatt elvesztette időérzékét. Remegő kézzel és hanggal evakuálták az ICCT kommandósai, társaival együtt az épületből. Hónapokig nem beszélt, csak meredt maga előtt. Anyja gondját viselte, meleg teát és a kedvenc ételét szolgálta fel neki. Mindemellett egy lelki biztos pontot nyújtott lányának. Rae ennek ellenére képtelen volt feldolgozni az esetet. Hetekig, sőt hónapokig pszichológushoz járt. Félév múlva ismét mosoly ült végre az arcán.
Descending Angel:
A Gimnáziumot befejezve az ICCT sorait célozta meg. Sosem felejtette el amit az ICCT-től kapott, így aképp gondolta hogy rendezi tartozását azzal hogy csatlakozik oda. 4 év megmérettetése, állandó szenvedése meghozta a gyümölcsét. A poklot járta meg míg sikeresen felvették a szervhez és azon pozíciót tudhatta magáénak amit a legjobban szerette volna. Többször bízták rá az alosztály alparancsnoki címét, ez az alosztály nem más mint a terep oxyológus, tehát Szanitéc.

Utoljára szerkesztve:

Nomad.

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Teljes név: Kasper Nord

Kasper nővéreihez képest a legfiatalabb gyerek a családban, apja nevét viseli amiből anyja mindig az öregebb Kasper-t látja, így emlékezik vissza volt férjére akiről a mai napig nem tud senki semmit. Talán meghalt, talán nem, igen csak fura egy történet hisz úszás közben általában nem tűnnek el az emberek.

Ifj. Kasper apjától örökölve nagyon jól úszik, leginkább általános iskolai éveiben fedezték fel benne ezt a képességét ami annyira kinőtte magát hogy Gimnáziumba már kétszer állhatott a dobogó tetején az úszóversenyen, maga mögött hagyva a másik Gimnázium diákjait. Általános iskolai éveiben kissé vékony mint sem annyira súlyos srác volt viszont ha tükörbe nézett mindig az került elé “Hogy nézek ki?”.

Az évek alatt izomzata nőtt és nőtt, Gimnáziumban már mondhatni a lányok körbe állták de őt mégsem ez érdekelte. Nem az a visszahúzódó srác volt, de mégsem mert kamasz korában a nők elé állni. Mindig is érdekelte az úszás mellett az informatika rejtelmei ezért is választotta az Emelt Informatikai szakot a Gimiben amit sikeresen el is végzett.

Mint Általános iskolai mint Gimnáziumos évei alatt történtek vele pozitív és negatív élmények, de ami a legnagyobb sebet hagyta benne, az a terrortámadás volt amit az iskola kapott. Hurcolászták ide-oda mint egy kutyát, bántották egyaránt lelkileg és fizikailag amik nem annyira viselték meg, mint az hogy a nővérét bántották. Mai napig magát hibáztatja hogy nem állt közbe, viszont akkoriban semmi esélye nem lett volna. Akkoriban az iskola mellett a lányok helyett a számítógépével való foglalkozást választotta és azon belül is a virtuális életét élte különféle játékokkal, amiből adódóan azt hitte hogy tudna is valamit tenni a tucat terrorista ellen.

Alig pár év telt el az eset óta, ez idő alatt viszont Kasper befejezte a Gimnáziumot sikeres Érettségivel, viszont még mindig nem mert a lányok elé állni. Nővérei főként Rae felnyitotta szemét és elmagyarázott neki pár dolgot, amiből kifolyólag Kaspernek megváltozott a véleménye és az informatikát és a virtuális életét hátra hagyva elkezdte élni való életét. Szabadidejében kijárt a lőtérre, hisz a játékban tanultakból próbált valamit alkotni a való életben, ami kisebb-nagyobb sikerrel de meglátszik. Ez mellett már nem folytatta az úszást és az edzést, néha napján meglátogatja az edzőtermet vagy az uszodát, de már nem fordít rá akkora figyelmet. 2020-at írunk és Kaspernek teljesen megváltozott a stílusa az idők alatt.

smugi

Barangoló
2019. 01. 10.
124
326
Budapest
LV karakter
Zac Figueora
joetvagyatunuesjojatekotnektek!!!!
bMl5nE2.jpg

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.