WHEMark-Jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

WHEMark

Újonc
2023. 07. 26.
9
1
V4 karakter
Richard J Williams
LV karakter
Nem Játszom a szerveren.
V2 karakter
Nem Játszom a szerveren.
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Márk/Jacob J Williams/16
Hány játszott perccel rendelkezel?
3500
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Kezdő,játékosok kérdésének válaszolása,és hogy levegye a terhet az adminok-ról.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném segíteni a közöséget,hogy élvezhetőbb legyen a játék mindenki számára.
Miért pont téged válasszunk?
Sokat vagyok aktív,szeretek segíteni,értelmes vagyok a kortól fügetlenül,megbízható.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Amenyi csak belefér. igazából olyan 3-4 órát napi szinten, vagy többet is akkár.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem-https://i.postimg.cc/FR0nNKNQ/IMG-20230730-214049.jpg
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív:Megbízható,kedves,nyugodt
Negatív:Szó kimondó,hyperaktív,néha kapkodom.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen,szeretném kordában tartani a szervert amenyire tőlem telik szt értem ez allat hogy: Non-Rp/PG/Fun stb...
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Szia! Üdvözölek a See Mtán Miben Segíthetek?
Először is megkérnélek hogy olvasd át a szabályzatokat majd amint megvagy, A játék lényege:hasonlít a valóságra,dolgozni kell pénzt keresni,munka lehetőségek után kajtatni. De a kezdetekben válts ki szémélyit vegyél kocsit, majd dolgoz egy csepet vagy ameddig szeretnél,utana autó iskola(nem kötelező). egy idő utan amint ki tapasztaltad a szervert lehetőséged lesz frakciók-hoz menni mint például: ORFK,TEK ha illegál úton szeretnél végik haladni akkor ott is van egy pár lehetőség. Tömören ezek az úgy mond alapokhoz tartozik.
Szívesen segítetem Jó Játékot Hali.

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Megkérdezném hogy miert kellene neki a vhspawn majd amint közölte és nyomós indokal rendelkezik, mert crash-elt akkor kép/video formájában le ellenörizem. és ha jogos akkor megkérek egy admin kolegát hogy cselekedjen, ez ügyben.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Screenshot-89.png
Hali! Amennyiben igazat mondasz, kérni szeretnék valami bizonyítékot, hogy tudjak cselekedni amennyiben ezt megteted megyek. Viszont ha nincs kép/Video/ akkor nem tudok ez ellen mitt tenni Sajnálom.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 648
9 859
20
V4 karakter
Killian Burns
Szia Márk!

Sajnos a játszott perceid száma nagyon alacsony, és ez a jelentkezési lapodban írt válaszokban is meglátszik. Szinte nulla tapasztalatod van, így pedig sajnos nem tudod betölteni azt a pozíciót, ami pont ezen alapszik. Nagyon szembetűnő az is, hogy néhány helyesírási alapelvvel sem vagy tisztában.

Hogyha ezeken tudsz korrigálni, és lesz tapasztalatod a szerveren, próbálkozz újra, így viszont sajnos el kell utasítanunk ezt a jelentkezést.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.