- 2021. 12. 16.
- 38
- 29
- 17
- V4 karakter
- Edward Westin
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dani a nevem, InGame nevem Edward Westin, jelenleg 16 éves vagyok! >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenlegi játszott időm 65.632 perc. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminsegéd feladta az, hogy a játékosok kérdéseire választ adjanak, illetve a szabálytalan játékosok figyelmeztetése / szankcionálása. Amennyiben egy játékos nincs tisztában egy adott dologgal / fogalommal, szabállyal akkor az adminsegédnek kötelessége elmagyarázni az adott dolgot! >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Úgy gondolom, hogy már elég időt eltöltöttem a szerveren, hogy ki próbáljam az SGH "életet". Szeretnék egy magasabb szintre lépni a szerveren, amihez szerintem már elég érett vagyok! - Mindig is ki szerettem volna próbálni milyen Adminsegédnek / adminisztrációnak lenni a SeeMTA v3-as szerveren. Illetve szeretek másokon segíteni, ami Adminsegédként elvárt dolog. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nem tapasztalat nélkül vállalnám a pozíció betöltését. Rengeteg MTA:SA szerveren voltam Adminsegéd / Admin... Tudom kezelni a helyzeteket, alapvető parancsokat tudom, szabályzattal teljesen tisztában vagyok. Illetve megbízható vagyok, terhelhető, szóval tudnám vállalni a pozíciót. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi szinten 3-4 órát, mivel jelenleg Frakcióban vagyok ezért alap dolog.
Bizonyitani tudom azzal az aktivitásom, hogy a FIX-ben 2 heti közel 5 ezer perceket szoktam teljesíteni és mindig megvan a kötelező. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< 1x voltam kitiltva a szerverről, de tisztázva lett az ügy, igazából az semmis!
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< 3x voltam, viszont már csak 1-et jelez az UCP, mivel nem mostanában kaptam.
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Véleményem szerint a negatívumhoz sorolnám azt, hogy lusta vagyok, kevésbé türelmes, illetve gyorsan ideges leszek amennyiben igazságtalanság van.
Pozitívumhoz
pedig azokat a tulajdonságokat, hogy segítőkész vagyok, tisztelettudó vagyok, és megbízható! >>Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék! Számomra már az SGH pozíció is nagy előre lépés lenne, de nagyon szívesen kipróbálnám az admin pozíciót is! Úgy gondolom, hogy megvan rá a kellő tapasztalatom ahogy fentebb irtam is, illetve elég érett vagyok a pozíció betöltésére is. Amennyiben lenne rá lehetőségem, biztosan élnék a lehetőséggel. - Ha még magasak az elvárások akkor is! >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban ismertetném vele a /me és a /do parancsok használatát. - Mikor kell használni, hogyan stb... Elmagyaráznám az alapvető információkat, legfontosabb, hogy Fórumon megtalálja a szerver szabályzatot, illetve azon kívül sok hasznos leírást is megtalál! Ismertetném vele, hogy az F1-es gomb lenyomásával előjön egy panel, amin megtalálható minden rendszer bemutatása! Illetve bármi kérdése lenne megválaszolnám neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszolnék neki, hogy nekem nincs erre jogusoltságom, illetve hozzátenném, hogy amennyiben nem bugg miatt kell a vhspawn IC ügy, szóval menjen oda autóval / taxival / gyalog. HA, pedig bugg miatt kell vhspawn akkor szóljon egy adminisztrációnak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< A következőt válaszolnám: "Szia! Ebben az ügyben én nem tudok eljárni, kérlek hívj egy adminisztrátort!" >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< A következőt válaszolnám: "Szia! Ez IC ügy, neked kell figyelmesnek lenned, hogy ne ess bele ebbe a hibába! Viszont tilos az OOC szidás, szóval megkérlek, ne írj több ilyet, figyelj oda a stílusodra! Kitiltással járhat az OOC szidás!" >>