West Bridge High School

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 510
12 810
V4 karakter
Brandon_Porter
28ca8198b3ebc385eefc4cc262d827de.png

perok

Újonc
2019. 01. 10.
70
158
19
V4 karakter
Lathan Gaulden
LV karakter
Kentrell McIntyre
V2 karakter
Taymor Merritt
Ebbe a topicba bárki rakhat ki élményképet aki az iskola diákját, vagy tanárát rpzi.
OOC kell TGFelni hozzánk, egy PÜ-t kell írni vagy @dyno -nak, vagy nekem. Ez után belekezdhetsz velünk a roleplaybe. Ha nem rendelkezel megfelelő roleplay tudással ehhez a frakcióhoz, akkor el fogunk küldeni.

Utoljára szerkesztve:

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 510
12 810
V4 karakter
Brandon_Porter
Cső. Elindult a Suli DCje, itt tudtok nekünk jelezni aki akar jönni.
  • Ide kattintva fel tudtok csatlakozni a discord szerverünkre.
  • IG is fogunk hirdetéseket kirakni hogy tanárokat keresünk a pozícióra. Itt diákok is megjelenhetnek akik be akarnak iratkozni.
  • A célunk egy hosszú indőn keresztül működő közösség előteremtése. A legtöbb tag más bandákból van, de a civileket is várjuk.
  • Mindenki már több éve roleplayezik a vezetőségközül illetve kedves közösség van pillanatnyilag jelen.
  • Szeretnénk hogyha színesebb lenne a roleplay a szerveren, ezért nyílt meg a téma és áldoztunk több órányi munkát ennek a megtervezésébe.
A többi fontos információt discrodra fogjuk kiírni, úgyhogy mindenféleképp csatlakozzatok fel oda, itt fogunk minden Órát kiírni és egyebek.
Jó játékot mindenkinek!

Utoljára szerkesztve:

certified hood classic

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 27.
328
2 258
LV karakter
Jonathan Greer
Ebbe a topicba bárki rakhat ki élményképet aki az iskola diákját, vagy tanárát rpzi.
OOC kell TGFelni hozzánk, egy PÜ-t kell írni vagy @dyno -nak, vagy nekem. Ez után belekezdhetsz velünk a roleplaybe. Ha nem rendelkezel megfelelő roleplay tudással ehhez a frakcióhoz, akkor el fogunk küldeni.
"Ha nem rendelkezel megfelelő roleplay tudással ehhez a frakcióhoz, akkor el fogunk küldeni."
Szerintem nem ez lenne a legmegfelelőbb megoldás. Akik még tényleg szerep játékozni járnak fel azok az IG eltöltött órákban biztos fogják párszor a fejüket, hogy miért nincs már normális, színvonalas rp. Ha valaki úgy csapódik hozzátok, hogy akár a béka segge alatt van a tudása nem a legjobb, ha elkülditek, hisz már az is egy plusz, hogy nem csak a kereskedéssel és a többi alja cselekvéssel foglalatoskodna a szerveren, hanem nyitva valami új iránt is. Csak egy jó tanács, ezenkívül jó szórakozást a projekthez.

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 807
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
Mint mondtam is nektek, ez egy hétköznapi dolog, nem kell hozzá nagy tudás, mert lényegében a mindennapi életet kell elképzelni, megtoldani plussz képzelőerővel. Szerencsére mi annó nem találkoztunk olyannal, aki szeretett volna csatlakozni, de azt se tudta hogy kezdjen hozzá.. Ugye ez LV-n volt, itt másabb a közösség azért ezt valljuk be. Vannak itt olyanok is, akik gyengébben teljesítenek (még/gyengébben is fognak), de azért ha egy ilyen projectet akar megközelíteni azért tényleg nem lehet annyira buta. Szóval aki "nem rendelkezik megfelelő roleplay tudással", azt nem muszáj egyből elküldeni, csak egy tanács. Rengeteg lehetőséget tartogat ez az NS olyanoknak, akik el akarják indítani a karrierjüket. Igaz, hogy már írtam a témához, de erre muszáj volt reagálnom. Ettől függetlenül én ugyanúgy követni fogom a munkásságotokat, szimplán tanácsként írtam ezt le.

perok

Újonc
2019. 01. 10.
70
158
19
V4 karakter
Lathan Gaulden
LV karakter
Kentrell McIntyre
V2 karakter
Taymor Merritt
"Ha nem rendelkezel megfelelő roleplay tudással ehhez a frakcióhoz, akkor el fogunk küldeni."
Szerintem nem ez lenne a legmegfelelőbb megoldás. Akik még tényleg szerep játékozni járnak fel azok az IG eltöltött órákban biztos fogják párszor a fejüket, hogy miért nincs már normális, színvonalas rp. Ha valaki úgy csapódik hozzátok, hogy akár a béka segge alatt van a tudása nem a legjobb, ha elkülditek, hisz már az is egy plusz, hogy nem csak a kereskedéssel és a többi alja cselekvéssel foglalatoskodna a szerveren, hanem nyitva valami új iránt is. Csak egy jó tanács, ezenkívül jó szórakozást a projekthez.
naaa nyugimar csak irtam oda vmit majd atiromxddd na nyugi

perok

Újonc
2019. 01. 10.
70
158
19
V4 karakter
Lathan Gaulden
LV karakter
Kentrell McIntyre
V2 karakter
Taymor Merritt
Mint mondtam is nektek, ez egy hétköznapi dolog, nem kell hozzá nagy tudás, mert lényegében a mindennapi életet kell elképzelni, megtoldani plussz képzelőerővel. Szerencsére mi annó nem találkoztunk olyannal, aki szeretett volna csatlakozni, de azt se tudta hogy kezdjen hozzá.. Ugye ez LV-n volt, itt másabb a közösség azért ezt valljuk be. Vannak itt olyanok is, akik gyengébben teljesítenek (még/gyengébben is fognak), de azért ha egy ilyen projectet akar megközelíteni azért tényleg nem lehet annyira buta. Szóval aki "nem rendelkezik megfelelő roleplay tudással", azt nem muszáj egyből elküldeni, csak egy tanács. Rengeteg lehetőséget tartogat ez az NS olyanoknak, akik el akarják indítani a karrierjüket. Igaz, hogy már írtam a témához, de erre muszáj volt reagálnom. Ettől függetlenül én ugyanúgy követni fogom a munkásságotokat, szimplán tanácsként írtam ezt le.
jo de vagod ugy ertettem h aki igy azt se tudja mivan meg h miaz h karakterfelépítés meg ilyenek érted
most ha alapszinten tud akk nyilvan tanitgatjuk majd, csak a 0-rol semmi kedvunk megtanitani valakit

• Tetszik
Reactions: Cukro és szatyras

a sum1

Újonc
2019. 01. 10.
40
67
22
Ausztria
V4 karakter
Isaac_Cambeiro
LV karakter
Xiong_Bay
Hagyjuk mar a baromsagot, szerintem se Perok se dyno nem olyan szivtelen vadbarom, hogy elküldenek olyan embert, akin latszik, hogy van sütni valoja es hajlando RP-zni.

a sum1

Újonc
2019. 01. 10.
40
67
22
Ausztria
V4 karakter
Isaac_Cambeiro
LV karakter
Xiong_Bay
?‍♂️
Szerintem nem arrol hiresek Perokek, hogy orrba-szajba külözgetik el az embereket, mert epp olyan kedvük van. Ezert is neveztem ezt az egeszet baromsagnak. Bocs, ha ezzel a lelkedbe tiportam. Nem volt szandekos.

• Imádom
Reactions: perok
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.