Weso Nash- Halloween Pantjob

waeso

Újonc
2019. 06. 19.
15
35
V4 karakter
Weso Nash
image

- Karakterneved és, hogy melyik szerveren készítetted -

Weso Nash - V4

- Járműved és annak részletei/adatai -

Lincoln Town Coupe

- Körülbelül mennyi időt vett igénybe a Paintjobod elkészítése? -

8-10 óra, inspiráció, jármű keresés és maga a szerkesztése.

- Mik azok a részletek amiket kiemelnél a projecteden? -

Az első amivel kezdenék azaz oldala: A mesefilmből szedtem ki egy részletet, ahol épp énekel a hold előtt, amit egy ideig Photoshopban megszerkesztettem! Ezt feldobtam látványos dolgokkal, hogy extrább legyen ( köd, fák). Az első sárvédőjén Boogieman található aki a mesében is Jacktől fél és a barátja akar lenni. A hátsó sárvédőn pedig egy megrajzolt Jack található. A pókhálókkal és a többi réteggel feldobtam minél szebb hatást adjon a kocsinak. A tank sapkán található egy "Trick or Treat" szöveg és a "Happy Halloween"-nel, pedig az ünnepet akartam szimbolizálni.

A második, a hátsó részét mutatnám be: Maradt a ködös, pókhálós dizájn, de mellé saját kézzel megszerkesztett "JACK THE PUMPKIN KING" felirat Illustrator segítségével csináltam meg. Az alján láthatóak a sírok, amit a mesefilmben látható sírokat szerettem volna szimbolizálni.

A harmadik, a tető rész lenne: Ide Jack-nek az arcát jelenítettem meg egy logóval, ami a szája és az orrát szimbolizálja.

A negyedik és az utolsó az eleje: Edvard Munch "Sikoly (Skrik)" festménye inspirálta a motorháztetőn lévő képet, amin Jack látható a saját stílusában, itt is megtalálható a pókháló, kisebb karcok és köd. Amit még észre lehet venni az a lámpáknál lévő köd, extrának ezt is megcsináltam minél hangulatosabb legyen.

- Képek és Videók -