Wesley Rogers jelentkezése a NAV-ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bazsi12

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 19.
171
88
22
Hungary
V4 karakter
Unai Reis
V2 karakter
Unai Laverty
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Balázs ~

[#2] Korod:
~ 17 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018-12-26 -óta játszok a szerveren, jelenleg 73213 percem van. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ 8 AdminJail-em van, amiből 3 jogos. https://imgur.com/a/ZzK9Ewc ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Először is még nem voltam rendvédelmi frakció tagja, ezért szeretném magam kipróbálni,
Másodszor pedig a NAV nekem nagyon szimpatikus frakció, ezért szeretnék bejutni, nem mellesleg a testvérem is a frakció tagja. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Újra csapatban szeretnék dolgozni, mivel imádok másokkal összedolgozva eredményes munkát hagyni magunk mögött. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 17 éves vagyok, Békés megyében élek. Van két testvérem, mindhárman versenyszerűen focizunk. Szabadidőmben szeretek számítógépezni, az öcsémmel 2018 decemberében kezdtük el ezt a szervert. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Wesley Rogers ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos-i kórház, 1994.03.14. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határellenőrzések, igazoltatások, a polgárok védelme, az illegális tevékenységek visszaszorítása, adott cégek ellenőrzése. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Legelőször felszólítom megaphone segítségével, hogy lassan, a forgalom megzavarása nélkül húzódjon félre, majd állítsa le a gépjárműve motorját, ezek után elmondom az adott személy/személyeknek hogy ki vagyok, elmondom a jelvényszámom, majd pedig az okmányokat elkérném ellenőrzésre az adott illetőtől, majd átnézném a csomagteret. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen, van. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Ha parancsot kapok, mindig azon vagyok hogy azt a tudásom szerint a legjobban teljesítsem, hibákat ne vétsek, Ehhez pedig úgy gondolom minden adottságom megvan, például a testalkatom és a tudásom is. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határ körüli forgalom figyelése, Igazoltatások, Cégek bejelentésének ellenőrzése. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Három felszólítás után, majd ha még ezután sem engedelmeskedik az illető, vagy pedig, ha egy polgár/társam vagy az én életem veszélyben van. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Los Santos egyik kórházában születtem. Apám Adam Rogers anyám Isabella Rodriguez, ők tőlük a Wesley keresztnevet kaptam meg, apámtól természetesen a Rogers családnevet örököltem. Felnőtté válásomig a szüleimtől rengeteget tanultam, mind becsületesség mind kitartás terén. Mindíg azon voltam, hogy akik rossz helyzetben voltak és tudtam nekik segíteni, mindent megtegyek értük. Úgy gondolom ez is hozzájárult ahhoz, hogy engem a Rendvédelem rendkívül elkezdett érdekelni. Általános iskola, majd Gimnázium után úgy döntöttem, hogy Főiskolát végzek, majd ez meg is lett rá 4 évre. Jelenleg itt tartok, és szeretnék a Nemzeti Adó és Vámhivatal köreibe tartozni. ~

• Tetszik
Reactions: mickeymouse

Carter

Az év Globális Moderátora | 2022
2019. 01. 11.
726
575
Kaposvár
sctve.hu
V4 karakter
Rick McKenzie
LV karakter
Nathan Owen
V2 karakter
Rick O'Ruah
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Wesley Rogers!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Rick O'Ruah
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.