I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Réka. ~
[#2] Korod:
~ 16 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018-ban regisztráltam először, viszont új account-t kellett létrehoznom 2019-ben. Azóta kevesebbet tudtam játszani, így csak 1800 percem van, viszont van tapasztalatom ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a frakció tagja lenni, mert szeretném kipróbálni magam valami újban és erre a NAV frakciót találtam megfelelőnek. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mint feljebb is említettem, van némi tapasztalatom, de emellett könnyen tanulok és hamar igazodok a környezetemhez. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok, Réka vagyok, 16 éves. Egy ideje már focizok, illetve néha kosárlabdázok. Szabadidőmben zenét szoktam hallgatni, illetve táncolni szoktam. A SeeMTA V2 karrieremet 2018-ban kezdtem, viszont pár személyes ok miatt abba kellett hagynom egy évre, így 2019-ben regisztráltam újra a szerverre. Barátkozós és segítókész típus vagyok, könnyen dolgozok csapatban, nyugodt természetű vagyok és kerülöm a balhékat. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Wendy Boniweil ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1997. szeptember 02. Las Venturas Joseph Hospital ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határ ellenőrzése, bejelentett cégek ellenőrzése, NAV Merkur Bevetési Igazgatóság - bejelentetlen cégek buktatásán részt venni, tűzharcban erősítést biztosítani. Cégek adóügyeinek intézése. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felkapcsolom a tetőn lévő fényhídat, majd a megaphone segítségével felszólítom az igazoltatni kívánt gépjármű vezetőjét, hogy azonnal álljon félre az út szélére, nem megzavarva a közúti forgalmat. Amint félreállt kiszállítom a gépjárműből az irataival együtt. Elkérem az iratait, majd a kollégát megkérem, hogy nézze át a csomagtartót. Ha az iratokat rendben találtuk, illetve a csomagtartóban találtunk elsősegély dobozt, illetve nem volt semmi illegális tárgy, akkor az érintettet elengedjük. Ha az illető birtokában volt bármilyen illegális tárgy, azt lefoglaljuk, majd a személyt a kapitányságra szállítjuk és kihallgatjuk. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen, van ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Rendesen végzem a munkámat, segítőkész vagyok, tudnám teljesíteni a NAV feladatait. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határok ellenőrzése, bejelentett cégekadóügyeinek intézese, bejelentetlen cégek buktatása, NAM Merkur, üldözésben való segítségnyújtás. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a felettesem utasít rá, vagy ha az adott illető a harmadik felszólításra sem végzi a kérést. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~