- 2019. 04. 30.
- 3
- 1
- V4 karakter
- NorbertPresends
- LV karakter
- Norbertvok
- V2 karakter
- NorbertPresends

Neved:
< Wendell Ball >
A ban időpontja:
< Tegnap este hajnali 1:33-kor >
A ban időtartama:
< 2 hónap >
Neve, aki bannolt:
< Pellei >
A ban oka:
< Szereptévesztés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Már egy ideje Rp-zek és sosem esett még meg velem ilyesmi a tegnapi estéig, elkövettem egy szabálysértést amivel teljesen egyet értek de ugyan akkor nagyon megbántam mivel már tiszában vagyok ennek a szónak a jelentésével. Rövid a történet az annyi hogy én a szerelőként dolgoztam a Jesse Car-nál és nállam volt egy kés ami Illegálisan volt nállam és az este össze futottam az utcán egy rendőrrel kérte az engedélyemet én sajnos nem tudtam neki mit felmutatni így be paráztam és próbáltam menteni a menthetőt ezért elfutottam, de végül elkaptak és fegyházba kerültem és onann hívtak engem Ts-re és közölték velem mit is csináltam. Akkor még nem nagyon fogtak fel mivel este is volt fáradt voltam így hát elfogadtam és így utólag bele gondolva jogos volt. De még is úgy érzem hogy ameddig az ember nem követ el hibát addig nem is tudja igazán betartani azokat, és én tanultam belőlle szóval a közel jövőben biztos hogy nem fogok még egy ilyet elkövetni. Köszönöm ha végig olvastad, legyen szép napotok! >