- 2019. 01. 12.
- 21
- 2
- V4 karakter
- Wayne Shakur
- LV karakter
- Wayne Shakur
- V2 karakter
- Wayne Shakur
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Sándor Csaba ~
[#2] Korod:
~ 16 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018-03-30-én jelentkeztem és kb 19.000 percem van ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ igen voltam: https://imgur.com/SHpOg9G ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~Mindig is tetszet a NAVosok munkája és szeretnék NAVosként rpzni. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Rendesen elvégezném a rám kiszabott feladatokat illetve nagyon elszánt-ambiccódús vagyok.
Illetve tudnák túlórázni is ami azt jelenti,hogy éjjel is szolgálatban tudnák lenni. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~Sándor Csabának hivnak, Romániába lakok azon belül Nagykárolyban.Az általános iskolai éveim végénél tartok.Szabadidőmben hobbiaimmal foglalkozok ami közé tartozik a sportolás illetve a számitógépezés is,
azon belül is a legtöbbet a Seemta v2 szerverén töltőm a szabadidőmet ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Wayne Shakur ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1995.április.29 Los Santosi belvárosi korház ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata a következő: A pénzforgalom rendesen működjön,az adó behajtása,illegális tárgyak lefoglalása,bármilyen pénzügyi bűncselekmény elkövetésével kapcsolatos dolgok megoldása-nyomozása,
Figyelik/eljárást inditanak a határon áthaladó illegális rakománnyal megpakolt járműveket vagy illegális úton közlekedő járműveket. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Felszólítom a megaphone használatával, hogy húzodjon az út jobb oldalára a forgalom megzavarása nélkűl.
Amiután lehúzódott kiszállok,elkérem a jarmű illetve a személyi iratokat,majd ellenőrzőm azokat,hogyha minden eggyezik és rendben találom azokat akkor megkérem hogy nyissa ki a jármű csomagtartóját és ha van
benne egésszségügyi doboz illetve nem találok benne semmilyen illegális tárgyat akkor engedem továbbhaladni a személyt.
Viszont ha találok nála illegális tárgyat akkor felszólitom,hogy tegye hátra a kezét,majd megbilincselem a személyt,beültetem a kocsiba és elviszem a fegyházba vagy az őrségre. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~Egy magabiztos embernek találom magam illetve a fizikai tulajdonságaim is megvannak hozzá.
Barátságos vagyok bár nem lehetne lefizetni mert a munkám többet ér nekem. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro területén a rendfeltartás,cégek adóbehajtása,határok ellenőrzése de szükség esetén átmehetnek Los Santos területtére. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~Ha többszöri felszólitás után nem engedelmeskedik a rendőri utasításnak vagy menekűlni próbál illetve ha bármilyen olyan eszköz van nála ami veszélyes lehet az emberi éppségre. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Wayne Shakurnak hivnak,1995.április.29-én születtem Los Santos városában.
Az iskolai jegyeim nem voltak a legjobbak úgymond csak annál tanultam amit szerettem csinálni de nagyon sokat sportoltam helyette azon belül is kosárlabdáztam.
15 éves koromban elköltöztünk a családommal San Fierroba és a 9-edik osztályomat már egy új iskolába tudtam kezdeni.
Sokat gondolkodtam hogy melyik iskolát válasszam és a döntésem arra jutott hogy a San Fierroi Rendészeti Szakközép iskolát válasszam.
Abban az iskolában nagyon jól teljesitettem mivel megtaláltam azt a szakmát amit nagyon szeretnék csinálni a jővőben.
Ezért az iskola után jelentkeztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi szakára amit sikeresen elvégeztem és arra döntöttem,hogy ide jelentkezek mert én megtaláltam magamat ebben a munkában. ~