- 2019. 05. 05.
- 451
- 1 582
- V4 karakter
- Fabrizio Viani
Wayne jelentkezése Globális Moderátornak!
Fórum/IG neved?:Fórumon ''wayne.'' a nevem, a szerveren pedig jelenleg Radmilo Drazic.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?: A szerverre ha jól emlékszem már 2016-ban is regisztráltam, de csak 2019. májusától kezdtem el aktívan foglalkozni vele, ezzel egyidejűleg a fórumot is igénybe vettem!
Miért szeretnél globális moderátor lenni?:
Nagyon megfogott a fórumon való tevékenykedés, ez látszik is a mostanában fellendült aktivitásomon. Előző Gmod jelentkezésre nem adtam be lapot, de azóta várom, hogy meglegyen nyitva a tgf, amivel már Jerry-t is zaklattam ezelőtt. Érdekel a fórum részleg, és szerintem belülről is nagyon tetszene ez a szerepkör hosszútávra.
Miért pont téged válasszunk?:
Amit eddig elvállaltam a szerver életében, azt mindig is teljes szívemből csináltam. SGH,Admin és moderátori szerepkört is vállaltam már a szerveren. Moderátor voltam közel egy évig, amit időhiány miatt leadtam, az adminom szintén leadtam kettes szinten. Nem volt velem soha probléma, azt kell, hogy mondjam. Sajnos nem sokáig húztam a moderátoron kívűl a szerepköröket, de ez betudható a folytonos percteljesítésnek is. Emiatt tudom ajánlani, hogy a fórum moderátorságom más lenne, mivel nem percnek kell megfelelni, a fórumon pedig minden órában szétnézek legalább egyszer. Tudok csapatban dolgozni, segítőkész vagyok. A csapaton belül több ismerősöm/barátom van, menne velük a ''munka''.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?:
Mint említettem, minden órában felnézek rá, ha időm engedi. A telefonon ez egy alap dolog nekem a face/insta mellett. Ha játszok, akkor végig meg van nyitva a fórum, telefonon pedig napközben intézem itt a dolgaimat. Pontos időt nemtudok mondani, de több óra az biztos.
Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak):
-SGH voltam 3 hónapig, ami alatt nem történt semmilyen gond velem, 0 figyelmeztetéssel léptem át Adminisztrátori szerepkörbe.
-Admin voltam másfél hónapig, amit sajnos időhiány miatt leadtam, ezidő alatt nem történt velem semmi gond, 0 figyelmeztetéssel adtam le.
-Moderátor voltam közel egy évig, ötös moderátori szintre jutottam, amit szintén 0 figyelmeztetéssel adtam le.
-Szerveren a frakciók nem nagyon fogtak meg, ugráltam a frakciók közt mondhatni, ami miatt a társaságom mindig gúnyosan poénkodott, de az illegál részen szerepet vállaltam a Srpski Kriminalci életében, a Piru életében, és jelenleg az Opsezna-veza TGF vezetője vagyok.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?:
Természetesen igen, minden nap használom.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?:
Legelsőnek felhívnám ts-re, majd ha behúztam a szobába, akkor elmagyaráznám neki a szabályokat, a fórum részlegeit, mit hol kell csinálni és mi hogy működik. Természetesen figyelmeztetném, hogy a szabályokat tartsa be, a topicocat szabályszerint használja és ha valahol elakad, akkor keressen nyugodtan és segítek!
Ismeretséged a csapaton belül?:
@Morthy-val sikerült egy közelebbi kapcsolatot kialakítanom volt gmod Trevon és a Teamspeak moderátoroskodáson keresztül. Egy autóbérlőt is üzemeltettünk együtt, csak jót tudok róla mondani.
@Tranes : TeamSpeaken közösen voltunk moderátorok, sokszor beszéltünk, amíg le nem adta a moderátort.
Carl: Volt pár közös játékunk, beszélgetésünk. CSGO-tunk együtt, illetve Russzo frakciója miatt összesodort minket a szél ts-en.
@BenceV3 : Szintén moderátor időszakom alatt beszéltem vele, remek ember, jó kapcsolatot ápoltam vele mindig is.
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános):
Dávid vagyok, 18 éves. Magyarország keleti részén élek szüleimmel. Utolsó évem az iskolában, érettségi közeleg. Amint megvan az iskola, egy éttermet fogunk üzemeltetni családi vállalkozásként, amiben besegítek. Tanulás és az edzések mellett a számitógépezés a hobbim, amit a SeeMTA szerverén töltök. Konditeremben edzek, illetve küzdősportolok ma már kilencedik éve. A szerverre 2019-ben kerültem aktívabban, ami idő alatt több frakcióban és szerepkörben is megfordultam, amit fentebb említettem. Jelenleg TGF vezető vagyok az Opsezna-veza frakciójában. Úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem. Régóta vártam ezt a gmod tgf-et, remélem sikerül elnyerni a tetszéseteket. Hogyha lehetőséget kapnék, akkor garantálom, hogy teljes erőbedobással fogom végezni a ''munkám''!