- 2019. 05. 05.
- 451
- 1 582
- V4 karakter
- Fabrizio Viani
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Dávidnak hivnak, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 34.304, de ez folyamatosan növekedik természetesen.>>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok segitése válaszadással. Adminok segitése a felesleges pm-ek elkerülése végett. Egy playernek bármi kérdése van, S.G.H./IDG-hez fordul, igy könnyitve az Admin dolgát. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is tetszett ez a szerepkör. Az egyik S.G.H.-val sokat beszélgettem, illetve Admintól kaptam sokszor IDG-t. Nagyon megtetszett a segitség, illetve az az érzés, hogy énis egy fontos szerepet töltök be a szerveren. Célom minél több segitséget nyujtani, illetve bizonyitani. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Én úgygondolom nagyonjó a kommunikációs készségem, illetve segitőkész vagyok. Aktivitás nem probléma, mivel a Rendőrségnél tevékenykedem, igy ott már megszoktam a kötelező perceket és a naprakészséget. Ez nem probléma.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-6 óra. Változó. Lehet kevesebb, lehet több. Mivel ilyen helyzet van a világba, igy itthon vagyok én is és a szerveren töltöm mindennapjaimat.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Voltam egyszer kezdőként. Átvertek 9000$-al amit én nemtudtam feldolgozni(Kezdőként sok pénz volt) és az Adminnak azt hazudtam, hogy 10.000$volt. Erre kaptam egy egy hónapos pihenőt. https://imgur.com/a/xO9TWyF >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam, a kezdeti jail kis enyhitő Justintól, amit megbeszéltünk TS-en. Én 2016-ban kaptam azt a jailt, de 2019-ben megbeszéltük a dolgokat. Erről majd mesélek nektek, ha szükséges. Placedo helytelen használata kezdőként szerintem elfér. :'D Elnéztem a dolgokat, nekem új volt. A DM: Kaszinóba megtámadott egy srác, akit lefujtam és animba esett. Rp-vel ráakartam rugni, hogy szépitsem az rp-t, de véletlen tényleg rárugtam. Kyle jött és mivel tudta, hogy véletlen volt, viszont meghalt a srác, ezért adott egy enyhitő Jailt, maivel egyet is értettem.>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitiv: Segitőkész vagyok, jó kommunikációs készség, illetve barátságos, konfliktuskerülő.
Negativ: Sokszor a saját fejem után megyek, mástól eltekintve, de tudom kontrollálni hálistennek. Sokáig állitom az igazam, nem szeretek alulmaradni. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék, előző Admin TGF-nél jelentkeztem, viszont a Rendőrségnél figyelmeztettek, hogy ez lehet nem fog még kisrangon összeférni. Az SGH-val boldogulnék, illetve ha nagyobb rangba kerülök a Rendőrségnél, akkor eltekintenek ettől ugygondolom, de erre majd akkor tudok konkrétat mondani, ha arra kerül a sor. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia! Ez egy RP szerver, melynek lényege az, hogy minél életszerűbb legyen a játék. Te egy szerepet vállalsz, amit ugy alakitasz ahogy te szeretnél. Elmehetsz különböző frakciókba, ami lehet Legális, ugyanakkor Illegális. Ez is rajtad múlik. Szerezz egy kis tapasztalatot a szerveren, Városházán vegyél fel munkát, szerezz pénzt, élvezd a játékot, és miután elég tapasztalatot szereztél a szerveren, ajánlom a frakciókat. Ezzel is tovább tudod növelni a tudásod, illetve barátokat szerethetsz >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< S.G.H.-ként nemtudok vele mitkezdeni, viszont leirom neki, hogy irjon egy adminra és ha BUG miatt keletkezett a károsodás és ezt képpel/videóval tudja bizonyitani, akkor az admin segit neki. Ha ic dologban sérült a jármű akkor sajnos ic kell megoldja.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< /vá (játékos id) Szia! Admint keress fel ezügyben, HA bug miatt történt, ha IC haltál meg éhen/szomjan, az ic dolog, illetve az is ha rp-be öltek meg. Admint keress fel. >>