Wayne Brandon S.G.H. Jelentekzése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wayne.

Pötyögtető
2019. 05. 05.
451
1 582
V4 karakter
Fabrizio Viani
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Dávidnak hivnak, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 34.304, de ez folyamatosan növekedik természetesen.>>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok segitése válaszadással. Adminok segitése a felesleges pm-ek elkerülése végett. Egy playernek bármi kérdése van, S.G.H./IDG-hez fordul, igy könnyitve az Admin dolgát. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is tetszett ez a szerepkör. Az egyik S.G.H.-val sokat beszélgettem, illetve Admintól kaptam sokszor IDG-t. Nagyon megtetszett a segitség, illetve az az érzés, hogy énis egy fontos szerepet töltök be a szerveren. Célom minél több segitséget nyujtani, illetve bizonyitani. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Én úgygondolom nagyonjó a kommunikációs készségem, illetve segitőkész vagyok. Aktivitás nem probléma, mivel a Rendőrségnél tevékenykedem, igy ott már megszoktam a kötelező perceket és a naprakészséget. Ez nem probléma.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-6 óra. Változó. Lehet kevesebb, lehet több. Mivel ilyen helyzet van a világba, igy itthon vagyok én is és a szerveren töltöm mindennapjaimat.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Voltam egyszer kezdőként. Átvertek 9000$-al amit én nemtudtam feldolgozni(Kezdőként sok pénz volt) és az Adminnak azt hazudtam, hogy 10.000$volt. Erre kaptam egy egy hónapos pihenőt. https://imgur.com/a/xO9TWyF >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam, a kezdeti jail kis enyhitő Justintól, amit megbeszéltünk TS-en. Én 2016-ban kaptam azt a jailt, de 2019-ben megbeszéltük a dolgokat. Erről majd mesélek nektek, ha szükséges. Placedo helytelen használata kezdőként szerintem elfér. :'D Elnéztem a dolgokat, nekem új volt. A DM: Kaszinóba megtámadott egy srác, akit lefujtam és animba esett. Rp-vel ráakartam rugni, hogy szépitsem az rp-t, de véletlen tényleg rárugtam. Kyle jött és mivel tudta, hogy véletlen volt, viszont meghalt a srác, ezért adott egy enyhitő Jailt, maivel egyet is értettem.>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitiv: Segitőkész vagyok, jó kommunikációs készség, illetve barátságos, konfliktuskerülő.
Negativ: Sokszor a saját fejem után megyek, mástól eltekintve, de tudom kontrollálni hálistennek. Sokáig állitom az igazam, nem szeretek alulmaradni. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék, előző Admin TGF-nél jelentkeztem, viszont a Rendőrségnél figyelmeztettek, hogy ez lehet nem fog még kisrangon összeférni. Az SGH-val boldogulnék, illetve ha nagyobb rangba kerülök a Rendőrségnél, akkor eltekintenek ettől ugygondolom, de erre majd akkor tudok konkrétat mondani, ha arra kerül a sor. :) >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia! Ez egy RP szerver, melynek lényege az, hogy minél életszerűbb legyen a játék. Te egy szerepet vállalsz, amit ugy alakitasz ahogy te szeretnél. Elmehetsz különböző frakciókba, ami lehet Legális, ugyanakkor Illegális. Ez is rajtad múlik. Szerezz egy kis tapasztalatot a szerveren, Városházán vegyél fel munkát, szerezz pénzt, élvezd a játékot, és miután elég tapasztalatot szereztél a szerveren, ajánlom a frakciókat. Ezzel is tovább tudod növelni a tudásod, illetve barátokat szerethetsz :) >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< S.G.H.-ként nemtudok vele mitkezdeni, viszont leirom neki, hogy irjon egy adminra és ha BUG miatt keletkezett a károsodás és ezt képpel/videóval tudja bizonyitani, akkor az admin segit neki. Ha ic dologban sérült a jármű akkor sajnos ic kell megoldja.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< /vá (játékos id) Szia! Admint keress fel ezügyben, HA bug miatt történt, ha IC haltál meg éhen/szomjan, az ic dolog, illetve az is ha rp-be öltek meg. Admint keress fel. :) >>

• Tetszik
Reactions: coMplEtEd

Whiteman

I wake up every morning, I'm in pain!
2019. 06. 30.
99
73
Philadelphia?
V4 karakter
Winter_Whiteman 🤵
LV karakter
KIA
V2 karakter
KIA
Frakció társak vagyunk, onnan ismerlek. Párszor dumáltunk is már, szerintem megbízható ember vagy. Nem szép az admin átveréses kitiltásod, de nincs múlt nélküli szent, ahogy jövő nélküli bűnös sem. Támogatom.

• Imádom
Reactions: wayne.

wayne.

Pötyögtető
2019. 05. 05.
451
1 582
V4 karakter
Fabrizio Viani
Köszönöm! Igen, elég csúnya dolog volt. :/ De nyilván azóta semmi ilyesmi! :)

• Tetszik
Reactions: Whiteman
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.