- 2019. 12. 04.
- 99
- 158
- V4 karakter
- Alberto Graciani
- LV karakter
- Alberto Graciani
- V2 karakter
- Alberto Graciani
Magamról(OOC):
Répási Roland_nak hívnak, 2020.05.30-án töltöttem be a 16. életévemet ,kedvenc előadóm nem más mint Juice WRLD.Jelenleg Szlovákiában élek egy kisebb faluban, a falutól nem messze található egy város ott Villanyszerelő szakmát tanulok.Most fogok menni 12.-be. Hobbi szinten YouTube-ra készítek videókat, ahol jelenleg 2000+ feliratkozóval rendelkezem, szívesen csinálom ezt mivel a későbbiekben ebből szeretnék úgymond megélni. Mind-e mellett még egyébb sportokat űzök: Síelés,régebben fociztam is mint sport, de viszont mára már felmondtam ezzel.Körülbelül 2 éve játszok RP szervereken, ezek között szerepel a V3 is, ahol el töltöttem a legtöbb időmet. Egy nap felnéztem a V2-re és a közösség itt tartott, hála istennek. Leginkább azért szeretem a V2-t, mivel szerintem le tisztultabb rendszerek találhatóak itt, mint máshol.Eddig nagyjából csak illegális frakcióba voltam.Annó még voltam a Peaky Blinder-sbe is ott több mint 2 hónapig voltam a frakcióban.Eléggé szép rangba is sikerült bekerülnöm.Viszont a távozásom oka az volt ,hogy megszerettem volna ízlelni a Maffia RP színvonalát is.Engem nagyon is vissza húz a banda RP mivel kellene még jó banda a szerverre.
Társaim akik lennének az Al-Leader csodás feladatra:
Zsombor/Ferenc:Róluk annyit kell tudni,hogy ők azok akikben meg bízok maximálisan.Ők el tudják végezni azt az rp színvonalat ami kelleni fog a bandához.Kellő szigor,de ezek mellet rendkívül segítő készek,és bármilyen problémát,óhajt,sóhajt,bandán belüli gondokat,ooc problémákat meg lehet beszélni velük.Tanács adásokban is kitünőek.A tagoknak sok minden-ben tudnak segíteni,mint rp gyakorlás/fegyverre való bindek,szövegek gyakorlása,önbizalom adás,és persze a jó kedv ami sosem maradhat el . Mind a ketten voltak bandában/legális frakcióban.
Watersmead St Parc 516 Sefarad története:
A Watersmead St Parc 516 Sefarad megalakulását nem más hozta elő, mint az elszántság a drogok és fegyverek általi rajongás. Stefan Alberto Graciani börtönéveit töltve kitalált egy remek ötletet, amivel pénzt is kereshet, viszont meg is forgathatja azt.
Hogy miről is van szó?
Amerika egyes részein, hatalmas kultusza van a drogoknak és a fegyvereknek.Egy évben akár 3-4 millió drog is eladásra kerülhet. Így jött az ötlet, mi lenne ha kialakulna egy kisebb szervezet ami drogokkal,fegyverekkel ,illetve kisebb illegális cselekvésekkel foglalkozna, viszont egy alsóbb szinten drogtermesztés üzemel. Mivel az 516-os körzeten élnek, így tökéletes a drogtermesztés, és annak elkészítése. Az illegális cselekvések behozzák a pénzt, amit a drogokra fordítnanak, cserébe a drogok hoznak annyit, amiből fen tudják tartani magukat. Sokszor azért csatlakoznak a bandához helyi fiatalok ,hogy kitörjenek a "nyomorból" ,ezek az új tagok, a legveszélyesebbek ,bármit megtennének annak érdekében ,hogy a banda elismert tagjaivá váljanak. A banda az útóbbi időben egyre nagyobb hírnevet kapott, a jó minőségű kábítószerek által. A környéken elterjedt az erőszak, a brutalitás és rendszeres gyilkosságok amiket a bandához írnak. Létszáma körülbelül 10 és 25 fő közé sorolható. Jelenleg is tevékenykedő legveszélyesebb és legbefolyásosabb szervezetként működik. A banda nem hátrál meg a nagyobb megpróbáltatások elől. Ez ahhoz vezetett hogy belekeverednek nagyobb-kisebb verekedésekbe, tűzharcokba. A régebbi tagokon található az 516-os tetoválás.Minél több tetoválás van rajta ,annál több ideje a banda tagja. Illetve minden egyes tetoválásnak jelentősége van.Minél több könnycsepp van az arcon annál több embert ölt meg.Ha a térdén vagy a vállán van a csillag ,akkor nem hajolsz meg az ellenség előtt az életed árán sem.
Terveim a frakcióval kapcsolatosan:
A frakcióval való terveim a csoportos,és a bandán belüli,illetve a banda területére kiterjedve jönnének létre.Csoportos rp-re közös grillezés,bulizás,drogozás,bandák közötti box és utcai verekedések,és shotout,esetlegesen szövetség,tetováló versenyek,kosár labdázás.Mindezek között konvojban végig vonulni egész See-City területén,hogy lássák vagyunk,élünk,és nem félünk.Pár bandához elmenetel,majd egy jó kis rp-t le vezényelni velük. Emellett nem szeretném hogy ez egy "Dara Frakció" legyen. Nem a darára megyünk,ha valamelyik tagunkat elkapják a rendőrök csendesen próbáljuk visszaszerezni a tagot,és nem úgy hogy rárontunk a rendvédelmisekre, és akkor aki halt halt, aki nem pedig nem. Mi egy erős, normális frakciót szeretnénk felépíteni hosszú ideig. Elkötelezett,komoly és összetartó emberekkel szeretnénk együtt működni mint IC, mind OOC. Nálunk nem csak a "dara rp" játszana közre, hanem a globális rp, a frakción belüli rp és a közösség formáló. De mi nem egy szétszórt, össze-vissza beszélő emberekkel szeretnénk együtt működni, hanem igazán normális és rp-zni akaró emberekkel.Továbbá szeretném a közösséget és az RP színvonalat is emelni ezzel a frakcióval. Ezek mellet szeretnénk nyitni RP-sen egy tetováló szalont is ,hogy tudjunk nyújtani kellő/megfelelő RP-t a civilek számára vagy a nem banda tagok számára is.
(pld: megnyitjuk a tetováló szalont ,ahol RP-sen a kezükre varjuk amit szeretnének.)
A későbbiekben szeretnék a frakció fejlesztési kérelembe írni egy új mapolást ,illetve egy skin pack-et ,ha ez megoldható lenne ,erről itt lennének a képek.
RP lehetőségeink azoknak akik csatlakozni szeretnének hozzánk:
RP Lehetőségként arra gondoltam ,hogyha csatlakozni szeretnének hozzánk ,akkor oda jönnek a HQ-ra ,majd itt kialakítunk velük egy kommunikációt és egy RP színvonalat is ,hogyha esetleg komolyan gondolja akkor körülbelül 2-3 nap után ha látjuk ,hogy megvan a megfelelő RP tudása akkor bevesszük őt a frakcióba.Illetve szeretnénk egy tetováló szalont is RP-zni ,hogy a tagjainknak még több RP szituációban legyen részük.
Elvárásaim azokkal a tagokkal szembe akik csatlakozzni szeretnének:
Az elvárásaim azok lennének ,hogy akik csatlakozni szeretnének legalább 5-ös szintűek legyenek ,továbbá meglegyen a megfelelő RP tudásuk,illetve az aktivitásuk ,az inaktivitást kötelező lenne jelenteni ,mivel ha nem jelzi ezt mi felénk automatikus büntetés vonna maga után, ezek mellet az lenne az elvárásom ,hogy ne 1-2 hétre tervezzen a frakcióba lenni ,mind ezek mellet ha esetleg valaki nem rendelkezik a megfelelő RP tudással azoknak mi segítenénk vagy a frakció társai "Egy mindenkiért ,mindenki egyért,,
.A nagyobb rangúakat és a frakció társait tisztelniük kellene ,továbbá teljesítsék amit kérnek tőlük.
Rangok a frakcióban :
1. Laboral - Újonc ,ezt a rangot az kapná aki sikeresen megfelelt az RP-n.
2. Novato - .Ő egyenlőre csak tanulni fog a nagyobb rangúaktól, de már élhet illegális életet.
3 Platea Pugnator - az utca harcosa ,Már kellően bizonyította rá a termetségét.
4. Segundo Miembro - Ezen a rangon lévő ember fog drogot termeszteni
5. Comprador De Drogas - Itt, ezen a rangon drogot kell importáljon.
6. En Armas - Itt alapvetően a tagnak az lesz a feladata hogy a fegyvereket pénzért beimportálja a frakcióba.
7. Comandante - Ezen a rangon már elérte azt a rangot, ahol már parancsolhat a tagoknak.
8. Jefe - Ez a rang igazából az Al leader-nek van fenttarta, úgy gondolom erről nem kell sokat beszéljek.
9. Conducir - Ez a Rang a Fő leader rangot jelzi, gondolom erről se kell sokat beszéljek.
Utoljára szerkesztve: