Waterfront Piru pályázat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Unu

Kirívó Arrogancia
2019. 01. 28.
1 351
11 525
19
steamcommunity.com
V4 karakter
Louie Tanner
LV karakter
Tevari Hills

Waterfront Piru

A banda története:

A több különálló utcai banda laza szövetsége. Elsősorban LS területén tevékenykednek, és főként afroamerikaiak a tagjai. A Piru kialakulása 1993 környékére tehető.

Az egész történet egy csapatnyi fiatallal kezdődött,
akik már az iskolában sem tudtak beilleszkedni a tömegbe,
mert gettóban nevelkedtek, a gettó sajátos szabályait követve.

Folyamatos verekedések, lopások, zsarolás miatt az egyiküket
már 18 éves korában lecsukták. Néhányuk ekkor megijedt, kihullottak.
A többiek viszont elhatározták, hogy összetartanak bármi is történjen
és a haverjuk szabadulása napján, 6 évvel később,megalapították a Waterfront Piru-t.

Embereket kezdtek toborozni, akikkel a Waterfront Piru-t egybe tarthatják és szórhatják a cuccaikat Grove utcáin,
majdnem minden fiatal afro-amerikai srácnak az volt az álma, hogy egyszer bekerülhessen a bandába és bandataggá válljon, ezek az álmok miatt, egyre jobban növekedett a bandatagok száma és városban való jelenlétük.

Egy kis idővel később ez a hír eljutott a PBS banda fülébe is, akikkel sosem voltak jó kapcsolataik, folyamatos ellenségeskedés ment közöttük és csak egyre jobban feszűlt a húr.

A bandatagok megkülönböztetésül piros kendőt (azaz bandannát) és piros ruhákat hordanak. Kábítószerekkel és illegális fegyverkereskedelemmel foglalkoznak, de a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. Legfőbb ellenségük a PBS banda.
A két banda gyakran keveredik egymással utcai harcokba Los Santoson belül.

A set vezetői J.Kelly, és L.Brown a jelenleg legveszélyesebb set. A set boltrablásokból és herbál terjesztésből él meg. A piru kevés tagból áll. A Piru set 2016 vége fele kezdett el beindulni, mikor a youtubra felkerült egy rappelős videó.

A banda kultúrája és szokásai:

A tagok egymás közt "dawg"-nak (kutyának) szólítják egymást. A legtöbb tagnak van a felkarján egy 3 heggből álló égési seb, ami egy kutyamancsot ábrázol. Ezt a "beégetést" általában égő cigarettával csinálják és az új tag beavatásának ez is a részét képezi.

Általában kutyát (legtöbb esetben bulldog) ábrázoló tetoválást viselnek. A beavatás fő része a "Blood-in", aminek lényege hogy valakinek a vérét (általában másét, csak nagyon ritka esetben fordul elő hogy a sajátjukét) "kiloccsantják". Ez többféle módon mehet végbe (verekedés, nemi erőszak, késelés, rablás közbeni erőszak, gyilkosság stb…), de a vérnek mindenképpen folynia kell (ez a "szertartás" arra is jó, hogy ennek segítségével pl. a beépülő rendőröket is ki tudják szúrni).

Rangok

Dawg(beavatásra vár 1.rang)
Killa(beavatott 2.rang)
OYG(bandavezető jobbkeze 3.rang)

OG(bandafeje 4.rang)

A bandába való bekerülésről.:

ne úgy gyere oda hogy: "Anyám-Apám meghalt ezért szeretnék bandatag lenni." Mert így 100% hogy nem fogsz bekerülni a bandába.

Kezdhetnénk is a legnehezebb résszel, a bandához való közeledéssel
Amint fent is le van írva: "ne úgy gyere oda hogy:" "Anyám-Apám meghalt ezért szeretnék bandatag lenni."
Először is válassz ki egy néger kinézetet a bincoban, aztán felkereshetsz minket a hoodon, ha bandataggá szeretnétek válni kerüljétek az öltönyös és a más jelre utaló kinézeteket.(például a sapkás fonott hajú néger skint).
Ha megvetted a számodra megfelelő kinézeted, illik a nevedre is gondolni például ne egy olyan névvel jelenj meg előttünk hogy: Jóska
Lehetőleg angol neved legyen és a keresztneved legyen elől.
Egy példa: Aaliyah Jones

Hogyan kelts a banda felé jó benyomást és érdeklődést magad felé?

Először is a megjelenésed az egyik legfontosabb a banda felé, amit felül már le is írtam.
Próbálj meg barátkozni a frakción belül 1 vagy 2 taggal, ha már kezdesz velük megbarátkozni ne ugorj egyből a mélyvízbe hogy mutasson be OG-nak és vegyen be téged a bandába.
Ha el jön az ideje, majd befognak téged mutatni a leadernek, aztán kezdeni fog veled valamit, lehet hogy bekerülsz és legalább 2 próbát kell kiállnod amik közül te magad választhatsz. Ha fiú karaktered van például többen oda állnak,bekötik a szemed és megvernek. Vagy drogterjesztés,gyilkosság satöbbi.
Ha pedig lány karaktered van, vagy téged is megvernek, vagy drogot adsz el akár szexuális kapcsolat létesítés a bandával való tagokkal.

A lényeg hogy ne legyél unalmas IC mindig tudj mit mondani,de próbáld ne megsérteni a bandatagokat és a karakterednek is legyen egy története amit eltudsz nekünk mesélni.

Nem szeretnénk ha hoodra úgy jönnétek oda,hogy mindenkivel pacsizni próbáltok és akkor jön a szokásos duma,van eladó fegyveretek vagy drogotok? Tudom mikbe utaztok.

Összegezve a leírások:
Legyen angol neved.
Legyen néger skined.
Legyél értelmes és normális.
Legyen jó a fogalmazásod és a helyesírási képességed.
Tudd mi az a banda RP.

------OOC RÉSZ Rólunk.------

Lynn Brown:

Sziasztok kedves olvasók!
Kovács John-nak hívnak,Gyálon élek.
Édesanyámmal és a kettő bátyámmal.
19 éves vagyok, körülbelül 10 éve
játszom Role Play szervereken,
SA:MP-on kezdődött az egész.
A banda RPt, magam szerint eltudnám vezetni,
több frakcióba is fordultam már meg
illegálon belül, ugyan úgy voltam már piruban is.
Pár mondatban megfogalmazva a jó és a rossz tulajdonságaim.

Eléggé szeretek viccelődni azokkal az emberekkel, akiket már ismerek egy ideje, de próbálok a viccelődésemmel is közeledni, azokhoz az emberekhez akikkel még nem annyira ismerjük egymást, csak azért is például hogy ne legyen a síri csönd, meg hát szeretem magam adni.
A barátaim kedves embernek tartanak, mert eléggé odaadó és segítőkész ember vagyok.
Ha valaki megbánt természetesen az nekem is rosszul esik, de mindig próbálom megbeszélni vele hogy ne legyen sértődés és haragtartás se egymás közt, nem szeretem a konfliktusokat, inkább kerülöm azokat.

A rossz tulajdonságaimat sem szeretném kihagyni, mert nincs olyan ember akinek nincsenek rossz tulajdonságai.
Nem tudom azt hogy ti jónak vagy rossznak tartjátok azt, ha szigorú egy ember,
de én tudok nagyon szigorú is lenni és ha megkapnánk a Piru frakciót, természetesen szigorú volnék kicsit, de nem annyira hogy ne jöjjön senki sem a frakcióba, azért lennék szigorú, hogy ne legyen rossz hír a frakcióról, hogy NONos frakció stbb..
Minden embernek szokott lenni rossz napja sajnos és ha nekem rossz napom van, könnyen felidegesítem magam.

Jevonne Kelly:

Sziasztok fiúk,lányok!
Renátónak hívnak, 14 éves vagyok, 15 éves leszek nyár elején.
Nagyszüleimmel élek egy kisebb városba Jásznagy-kun Szolnok megyében.
Körülbelül 6 éve kezdtem el Multiplayer játékokkal játszani,
köztük a legelső a SA:MP volt még annó 2013-ban.
Roleplay szervereket körülbelül 2016-ban kezdtem el felfedezni.
Rengeteg barátot és RP tapasztalatot szereztem az idők alatt.
Nem mondom hogy sok Frakcióban jártam de azért voltam egy párban, ahogy a Pirut is megjártam.
Pár szót írnák a jó és rossz tulajdonságaimról.

Jó tulajdonságaimhoz sorolnám hogy tudom kezelni a nehéz helyzeteket.

A Rossztulajdonságaim nagyon sok nincs, sőt. Egy darab van az pedig,
az hogyha valakivel össze veszek akkor haragtartó vagyok.

A TGF-hez szükséges dolgok:
Teamspeak3-al való rendelkezés,
mikrofonnal való rendelkezés.
Minimum 1év RP tapasztalat és
UCPről beküldött kép.
Szerver szabályzat ismerete.

Soyer válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 510
12 811
V4 karakter
Brandon_Porter
Jézusom hova fajultunk, még egy waterfront?
Sablonos, nem tudom pasáéknak mibe akadt meg a szemük.

• Tetszik
Reactions: Albertoo és Unu
2019. 01. 10.
22
14
Budapest
V2 karakter
Kyan Steiner
v902OQL.jpg

Jézusom hova fajultunk, még egy waterfront?
Sablonos, nem tudom pasáéknak mibe akadt meg a szemük.

Már nem azért, de a 'Blood' bandában, a Waterfront az egyik legnagyobb/ismertebb, illetve szerveren is lévő "körzet".

-Kéri-

Pötyögtető
2019. 01. 11.
523
72
V4 karakter
James_Mc_Logan
LV karakter
James_Mc_Logan
V2 karakter
[N/A]
A pályázat jó, nincs semmivel gond, remek leírás, volt benne munka.. Viszont volt pár megmozdulásod RP ügyileg, amik nem voltak valami szépek, lehet nem is tőled voltam hanem a családotokból, és gondolom valaki közülük lenne al-leader, eddig ez a legjobb pályázat... GL :)
Edit: mint mondtam Ic rész fasza, ha ooc-t kicsit bővíts. Sok sikert!! Tetszik..

Goatcat

Újonc
2019. 01. 13.
49
13
25
Straight Outta Bp. XVIII.Kerület
V2 karakter
Lina Szolovjov
na, unu ha egy olyan emberrel akarsz fk-t vezetni, aki szintúgy a /raphoz ért, akkor ez se kéne legyen elfogadva.
Köszönöm a szavaid alatt érthető minősítésed, ha megkapjuk a frakciót, rá jössz hogy majd nem "/rap"hoz értek.
Ha így volna, akkor nem sikerült volna ilyen pályázatot írnom. :)

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
392
2 181
23
Budapest
V4 karakter
anas.huq
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
Nem hiszem, hogy eltudnátok vezetni a frakciót. Szinte semmi tapasztalatok nincsen leaderség terén meg nem hiszem, hogy tudnátok hozni a minimumot roleplay terén.Inkább mennyetek V3-on vagy LV-n valami bandába és tanuljatok. NEM TÁMOGATOM!

Goatcat

Újonc
2019. 01. 13.
49
13
25
Straight Outta Bp. XVIII.Kerület
V2 karakter
Lina Szolovjov
Nem hiszem, hogy eltudnátok vezetni a frakciót. Szinte semmi tapasztalatok nincsen leaderség terén meg nem hiszem, hogy tudnátok hozni a minimumot roleplay terén.Inkább mennyetek V3-on vagy LV-n valami bandába és tanuljatok. NEM TÁMOGATOM!
Köszönöm a véleményed, van tapasztalatunk a banda RPhez, nekem legalább is a háromnegyede RP tapasztalatom a banda RPből áll ki, jobban értek hozzá mint például egy ORFK hoz.
Nekünk megfelel a V2, azért is játszunk itt.

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.