Warden jelentkezés Globális moderátornak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 031
4 741
V4 karakter
Flavio F Luchese
83ece7153d6ce903fa6a414a236672f1.png
Játékbeli, és fórum neved:

Játékbeli: Flavio F Luchese
Fórumon: Warden.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?

2014 februárjában kezdtem el a szerveren játszani az akkor V2-es szerveren. Fórumot körülbelül 2014 vége -2015 eleje óta használom.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?

Régebb óta szeretném kipróbálni milyen a globális moderátorság, de nem volt eddig lehetőségem jelentkezni. Szeretném ha a munkámmal tudnám segíteni a team munkáját. A Teamspeak3 moderátorság mellett szerintem ezt is megfelelően tudnám végezni. Hosszútávra tervezem a fórum moderátor pályafutásomat is, mint a Teamspeak3 moderátorságot.

Miért pont téged válasszunk?

Kitartó, megbízható embernek tartom magam. Teljes odaadással végzem a rám kiszabott feladatokat. Úgy gondolom van elég rátermettségem a feladatra. Szerveren,Teamspeak3 moderátor teamben is megmutattam, hogy terhelés alatt is helyt tudok állni. Szeretek játékos társaimnak segíteni ezzel élvezhetőbbé tenni a játékukat. Szerintem a problémás helyzeteket is helyén tudom kezelni.
Mindennap aktívan használom a fórumot, aktívságom ezután se hanyatlana meg, csak erősödne, amennyiben felvételt nyerek. A topic moderátorság által egy kicsit belátást nyertem a moderátori feladatkörbe amely megerősített abban, hogy szeretném ezt csinálni.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?

Naponta két-három órát aktívan eltöltök a fórum különböző részeinek olvasásával. Globális moderátorként természetesen ez az idő nőne.

Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)

2019.07.28-ától aktívan a honvédségbe töltök be szerepet, illetve 2020.11.26-ától Főleaderi feladatokat látok el.
2020.10.25-étől aktívan töltök be szerepet a Teamspeak3 moderátor csapatában.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?

Természetesen rendelkezem, elég sok időt szoktam naponta itt is eltölteni.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?

Elsőként ismertetném vele a fórum szabályzatát, bemutatnám a fórum különböző fontos részeit mint PL:
Panaszkönyv
Unban kérelem,
Hirdetőrészleg,
Fő-Szuperadmin segítségnyújtás.
Elmagyaráznám a frakcióba való jelentkezési lapok kitöltését, a minták használatát.

Ismeretséged a csapaton belül?

Bence, Teknős, Scott, Zane

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)

Szőcs Zoltánnak hívnak, SeeMTA-n belül mindenki Zolinak szólít. 2001-ben születtem, 20 éves vagyok Erdélyben lakom, azon belül Hargita megyében. Általában minden szabályt szeretek betartani és betartattni, kissé mondhatni maximalista típus vagyok. Játékos társaimmal segítőkész, türelmes vagyok. Könnyen barátkozó típusnak tartom magam mindenkivel megtalálom a közöshangot. Jelenleg orvos asszisztensnek tanulok a Louis Pasteur-nál másodéves hallgatóként. Szabadidőmet a barátnőmmel vagy a barátaimmal töltöm. 2014 februárjában regisztráltam a szerverre és kisebb kihagyással azóta is játszok. A szerveren több frakcióban voltam már, de 2019 óta a Honvédség köreiben töltöm mindennapjaim. Fórumon sokat tevékenykedek nap mint nap a frakcióm részlegét rendezgetem, napirenden tartom.

Utoljára szerkesztve:

Wing

szárnyas barát
2019. 01. 29.
234
639
19
Szigethalom
V4 karakter
Loretta Hristov
LV karakter
Petrick Denzel
V2 karakter
Alexa R Mauricio
Amennyit beszélgettem veled, megtudtam, hogy törekedő ember vagy, reméljük láthatlak lilában.

• Imádom
Reactions: Zoliii

Sihu

Gőzmozdony
2020. 01. 01.
670
176
V4 karakter
Scottein Luchese
Mondhatom, hogy már durván két éve ismerlek és ez idő alatt megismertelek annyira, hogy azt mondhassam, el tudnád végezni rendesen ezt a feladatot. Támogatom, hogy bekerülj a lilák közé.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Wing és Zoliii

Zso

Lelkes fórumhasználó
2021. 04. 10.
358
151
25
V4 karakter
Shelby S Luchese
Nagyon jó fej gyerek vagy, mindig el hülyéskedünk, mindig megteszel mindenkiért mindent.

• Imádom

WC

Nevet és titulust szeretnék
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
591
1 113
Budapest
V4 karakter
William F Brasco
LV karakter
William F Brasco
Mint a moderátort, mint a szerón a honvédséget, ezt is olyan simán, de komolyan vennéd!
Sok sikert Zoli! ;)

• Imádom

NorbiT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
150
99
28
United Kingdom
V4 karakter
Kathryn Velarynn
Szep lap lett, szerintem ezt a feladatot is ugyan olyan jol fogod csinalni ahogy a Moderatort es a Leaderseget. Hajra!

• Imádom

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Elég régóta ismerlek, szerintem tudnád teljesíteni az elvártakat, a teamspeak moderátor mellett, GL!

• Imádom

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Számtalanszor bizonyítottad a rátermettségedet a moderátor teamben, a munkádban sosem találtunk hiányosságot. Precízen, jól átgondoltan és emberien intézted az eddigi ügyeidet, a tudásod szintén kiemelkedő ezen a téren.
Csak ajánlani tudlak, a moderátor teamben nem okoztál csalódást, sok sikert Zoli!

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 915
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
Egyértelmű hogy az úrnak moderátornak kell lennie. Mint veterán katona és többszörös Ex. főleader én is elismerem a Honvédségért tett munkáját, talán még pár dologban jobb szemlélettel is vezeti a frakciót mint én anno. Én már csak ezért megadnám neki a posztot. Hajrá Zoli!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Zoliii és Dijego

Chloee

Újonc
Támogató
2021. 09. 07.
68
447
V4 karakter
Chloe Capezza 🇮🇹
LV karakter
Gabriell Sancez
Sziasztok, augusztusban kerültem a Honvédséghez, elég kezdő voltam a kis 9000 percemmel kb. Ez az első frakcióm, és nagyon sokáig szeretnék is maradni, ennek az egyik oka az Zoli. Nagyon sokat segített, mert elég zöldfülű voltam. Úgy gondolom ő tényleg tudna segíteni a kezdő fórumozóknak. Egy szó mint 100 teljes mértékben egyet értek azzal, hogy Zoltánnak moderátornak kell lennie! Hajrá :)

• Imádom

aBishop

Prod.
2019. 09. 28.
217
216
Nyíregyháza
V4 karakter
Raimi Isufi 🇦🇱
LV karakter
Diontray Mack💀
Helloka, igazából véleményem szerint ugyan olyan jól tudná teljesíteni ezt a posztot, mint a leaderséget, és a ts moderátort, szóval Támogatom, mindenképp megállná a helyét a Lilák között. Hajrá Zoli. <3

• Imádom

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
392
1 342
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Heó-heó, hát már 8 hónapja egy frakcióba vagyok az úrral és mint ember, leader és moderátornak is nagyon jó. Segitőkész ember és még sorolhatnám de remélem láthatom a lilák között, sok sikert Zoli!

• Imádom

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
291
1 721
V4 karakter
Gustavo Ruiz
Egyik legjobb lap szerintem.
Biztos vagyok benne, hogy odatennéd magad.
Hajrá! :)

• Imádom

Jackie1129

Barangoló
2021. 07. 28.
77
41
V4 karakter
Jackie H Friedhofen
Na Pacsi, lassan 8 hónapja ismerem az úriembert. Mint Frakció leader megállja a helyét, objektíven gondolkodik, az emberek közötti konfliktust próbálja meghallgatni mind a két félről és úgy következetet vonni, letisztázni a helyzetet. Mint Moderátor, volt szerencsém pár ügyintézését hallgatni, barátságos volt, iránymutató. Eddig egy panaszt nem hallottam róla mind Moderátor, mind Frakció leader részről. Személy szerint tisztelem hogy ennyi mindent csinál ennyire effektíven és úgy gondolom hogy mint Globális Moderátor-ként is, ugyanakkora odaadással és lelkesedéssel fogja legyűrni az akadályokat. Warden jelentkezését Támogatom!. Hajrá Zoli!

• Imádom
  • Dühítő
Reactions: Tinaa és Zoliii
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.