- 2019. 07. 28.
- 3 031
- 4 741
- V4 karakter
- Flavio F Luchese
● Játékbeli: Flavio F Luchese
● Fórumon: Warden.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
● 2014 februárjában kezdtem el a szerveren játszani az akkor V2-es szerveren. Fórumot körülbelül 2014 vége -2015 eleje óta használom.
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
● Régebb óta szeretném kipróbálni milyen a globális moderátorság, de nem volt eddig lehetőségem jelentkezni. Szeretném ha a munkámmal tudnám segíteni a team munkáját. A Teamspeak3 moderátorság mellett szerintem ezt is megfelelően tudnám végezni. Hosszútávra tervezem a fórum moderátor pályafutásomat is, mint a Teamspeak3 moderátorságot.
Miért pont téged válasszunk?
● Kitartó, megbízható embernek tartom magam. Teljes odaadással végzem a rám kiszabott feladatokat. Úgy gondolom van elég rátermettségem a feladatra. Szerveren,Teamspeak3 moderátor teamben is megmutattam, hogy terhelés alatt is helyt tudok állni. Szeretek játékos társaimnak segíteni ezzel élvezhetőbbé tenni a játékukat. Szerintem a problémás helyzeteket is helyén tudom kezelni.
● Mindennap aktívan használom a fórumot, aktívságom ezután se hanyatlana meg, csak erősödne, amennyiben felvételt nyerek. A topic moderátorság által egy kicsit belátást nyertem a moderátori feladatkörbe amely megerősített abban, hogy szeretném ezt csinálni.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
● Naponta két-három órát aktívan eltöltök a fórum különböző részeinek olvasásával. Globális moderátorként természetesen ez az idő nőne.
Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)
● 2019.07.28-ától aktívan a honvédségbe töltök be szerepet, illetve 2020.11.26-ától Főleaderi feladatokat látok el.
● 2020.10.25-étől aktívan töltök be szerepet a Teamspeak3 moderátor csapatában.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
● Természetesen rendelkezem, elég sok időt szoktam naponta itt is eltölteni.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
● Elsőként ismertetném vele a fórum szabályzatát, bemutatnám a fórum különböző fontos részeit mint PL:
● Panaszkönyv
● Unban kérelem,
● Hirdetőrészleg,
● Fő-Szuperadmin segítségnyújtás.
● Elmagyaráznám a frakcióba való jelentkezési lapok kitöltését, a minták használatát.
Ismeretséged a csapaton belül?
● Bence, Teknős, Scott, Zane
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
● Szőcs Zoltánnak hívnak, SeeMTA-n belül mindenki Zolinak szólít. 2001-ben születtem, 20 éves vagyok Erdélyben lakom, azon belül Hargita megyében. Általában minden szabályt szeretek betartani és betartattni, kissé mondhatni maximalista típus vagyok. Játékos társaimmal segítőkész, türelmes vagyok. Könnyen barátkozó típusnak tartom magam mindenkivel megtalálom a közöshangot. Jelenleg orvos asszisztensnek tanulok a Louis Pasteur-nál másodéves hallgatóként. Szabadidőmet a barátnőmmel vagy a barátaimmal töltöm. 2014 februárjában regisztráltam a szerverre és kisebb kihagyással azóta is játszok. A szerveren több frakcióban voltam már, de 2019 óta a Honvédség köreiben töltöm mindennapjaim. Fórumon sokat tevékenykedek nap mint nap a frakcióm részlegét rendezgetem, napirenden tartom.
Utoljára szerkesztve: