- 2019. 01. 12.
- 424
- 4 136
- V4 karakter
- Argo Danzi
- LV karakter
- Vincze Daniel
- V2 karakter
- Bodor Szabolcs
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bendegúz az IRL, Darren Dunn az IG nevem, tizenkilenc éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 148418 játszott percem van. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az admint nem igénylő kérdések és kisebb problémák megoldása, a játékosok segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném segíteni a játékosokat, az adminok munkáját könnyíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Ámbár sok szankciót kaptam, a szabályzatot a játékosok nagy részénél jobban ismerem, komolyabban veszem a szervert és több szituációban vettem részt, többször voltam ideiglenes adminsegéd, az elmúlt kettő hónapban is. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Amennyit a szerveren fent vagyok, nincs megkötve, viszonylag sokat. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Odaadó, segítőkész és precíz ember vagyok, ámbár néha felkapom a vizet, valamikor túlgondolom a szituációkat, illetve magamra tudok venni pár dolgot, melyet nem kéne. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szívesen lennék adminisztrátor, hiszen szerver adminisztrátorként többet tudnék segíteni a játékosoknak. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Megmondanám neki, hogy ez egy szerepjáték szerver, úgy kell viselkednie, ahogy azt a való életben tenné, egy tetsző szerepet kell alakítani. Elmagyaráznám emellett neki az alap scripteket, mint például a munka és a telefon scriptet, az alap szabályokat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondanám neki, hogy nekem erre nincsen lehetőségem, viszont írja le a problémáját egy adminisztrátornak, csatolva bizonyítékot és pontosan leírva azt. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia, bizonyítékkal együtt írj rá egy adminra kérlek, én ebben nem tudok segíteni. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia, százalékkal átlehet verni, viszont nyugodj meg, nem kell a másikat szidni egy játék miatt. >>