Wang Ruoxi-Lea Zovko[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
187
385
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Wang Ruoxi

Panaszra tett személy InGame neve:
Lea Zovko

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Forgalmas helyen való rablás+fun kiegészítő rablás közben. EDIT:+ DM, leszálltam a helivel, nem volt nálam semmi látható fegyver vagy akár mellény, ő meg szétlőtt engem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://postimg.cc/PCNd2z2T https://postimg.cc/jD3G5p6r https://streamable.com/ci2cbo

Megjegyzés:
Szerintem egyáltalán nem normális dolog egy 4 sávos autópály mellett rabolgatni ahól sok autó eljárkál nap mint nap. Ha most reálisan gondolkodunk akkor mindenki tudja hogy akár irl is mekkora forgalom van egy autópályán. A másik dolog meg, hogy egy rablás közepén egy lila fejhallgatóval járkál az már csak hab a tortán. Még filmekben sem láttam, hogy bárki egy lila fülessel rabolgatna.

Utoljára szerkesztve:

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
Cső, Dm részet nem nagyon értem, én lőttelek hátba amikor láttam hogy őt lövöd.
Részemről nem hinném hogy aranypart fgh mivel szinte naponta rabolnak ott.
Saját döntése hogy mit rak a karatkerére és hogy mit nem.
De te viszont gondolom a társaidnak jöttél segíteni feltehetőleg Mg-vel, de ha nem akkor bocsánat.

kfer

Nem én kések, a világ siet.⏳
SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
845
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Lea_Zovko nevében válaszolok, mert fórum kitiltása van.

Lea_Zovko:
Szia, nem gondolnám forgalmas helynek a pozíciót, ahol kiraboltalak, egy hegyen tartózkodtunk. A FUN kiegészítőt nem is értem a Panaszkönyvben, hogy miért lett megemlítve, mivel minden 10. ember használja ezt a fejhallgatót a szerveren. DM-re annyit tudnék mondani, hogy nem én lőttelek le, szinte egyértelmű volt, hogy te mit szeretnél csinálni egy dombon, fegyver is volt nálad, ezért lőttem rád, nem értem mit szerettél volna kihozni egy Tec-9-el egy ekkora mértékű távolságnál, amely fent állt köztem és közted, illetve felismertem a helikoptered, gondolhattad volna, hogy Rád fogok lőni.

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
187
385
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
Cső, Dm részet nem nagyon értem, én lőttelek hátba amikor láttam hogy őt lövöd.
Részemről nem hinném hogy aranypart fgh mivel szinte naponta rabolnak ott.
Saját döntése hogy mit rak a karatkerére és hogy mit nem.
De te viszont gondolom a társaidnak jöttél segíteni feltehetőleg Mg-vel, de ha nem akkor bocsánat.
Szia, mikor te hátba lőttel engem azelőtt már a a haverod szétlőtt engem, éppen csak hogy kiszálltam a heliből és semmi fegyver nem volt látható rajtam, de van előbről is felvétel. Az MG részét meg alapból nem értem mire gondólsz. Lea kerestem mivel azelőtt kirabolt engem is és elmentem a fegyveremért majd keresni kezdtem őt. Aranyparton megláttam az autóját és felszálltam egy dombra, amint kiszálltam a heliből ő semmi gondolkodás nékül lőni kezdett rám továbbra is csak azt tudom mondani, hogy NEM volt nálam semmi olyan tárgy vagy bármi ami indokolta volna a lövést. Utánna jöttetek ti meg egy feket helivel majd ki is lőttetek, a ti részetekről nem volt probléma mivel akkor már fegyver volt nálam. És nem a társaim voltak aki ott voltak, szóval semmi MG nem történt.EDIT: a FUN kiegészítővel kapcsolat meg csatolok egy panaszkönyvet:https://forum.see-game.com/threads/milo-reid-leonidas-pernaskha-freak.412415/
Ez is teljesen hasonló dolog a korábbi pk-hoz. Kiegészítőt lehet használni mivel azért van de normális körülmények között és nem egy rablás közepén amiből akár(szinte mindig) lövöldözés alakul ki. Forgalmas hellyel kapcsolta pedig csak a saját véleményem, nincsen pontosan meghatározva, hogy mi forgalmas hely és mi nem viszont egy autópálya mellet + San Fierro szélében szerintem itt eléggé forgalmas.

Utoljára szerkesztve:

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
Szia, mikor te hátba lőttel engem azelőtt már a a haverod szétlőtt engem, éppen csak hogy kiszálltam a heliből és semmi fegyver nem volt látható rajtam, de van előbről is felvétel. Az MG részét meg alapból nem értem mire gondólsz. Lea kerestem mivel azelőtt kirabolt engem is és elmentem a fegyveremért majd keresni kezdtem őt. Aranyparton megláttam az autóját és felszálltam egy dombra, amint kiszálltam a heliből ő semmi gondolkodás nékül lőni kezdett rám továbbra is csak azt tudom mondani, hogy NEM volt nálam semmi olyan tárgy vagy bármi ami indokolta volna a lövést. Utánna jöttetik ti meg egy feket helivel majd ki is lőttetek, a ti részetekről nem volt probléma mivel akkor már fegyver volt nálam. És nem a társaim voltak aki ott voltak, szóval semmi MG nem történt.EDIT: a FUN kiegészítővel kapcsolat meg csatolok egy panaszkönyvet:https://forum.see-game.com/threads/milo-reid-leonidas-pernaskha-freak.412415/
Ez is teljesen hasonló dolog a korábbi pk-hoz. Kiegészítőt lehet használni mivel azért van de normális körülmények között és nem egy rablás közepén amiből akár(szinte mindig) lövöldözés alakul ki. Forgalmas hellyel kapcsolta pedig csak a saját véleményem, nincsen pontosan meghatározva, hogy mi forgalmas hely és mi nem viszont egy autópálya mellet + a egy San Fierro szélében szerintem itt eléggé forgalmas.
Azért ez a kiegészítő kicsit elüt Leáétól, rajta egy fejhallgató és egy szemüveg, normálisan van felrakva a karakterére szóval a fun részét nem teljesen értem.
Az Mg-t meg mint leírtam abban nem voltam biztos csak éppen pont akkor jöttél oda amikor egy rabló csapat vesztésre állt. De igazából ha oda mész egy lövöldözéshez nem tudom hogy mit vársz, részemről ennyi.

Edit: felvételem van, amennyiben admin számár szükséges akkor csatolom.

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
187
385
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
De igazából ha oda mész egy lövöldözéshez nem tudom hogy mit vársz, részemről ennyi.
Még nem volt akkor lövöldözés gondolom csak egy egyszerű rablás volt. Azért mert valaki megjelenik nem kell mindenre lőni ami mozog főleg, hogy semmi indoka nem volt rá amiért lőni kellett volna. Nem kívánok többet hozzáfűzni, mindent elmondtam amit akartam. Várom a bírálotot.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Helóka, a rablás során az az autó amivel voltál Lea_Zovko, hol állt?

• Tetszik
Reactions: dundy

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
[Lea_Zovko válasza: Amikor a panaszoló félt kiraboltam, 5 méterre álltam meg tőle, már ment volna el, de valszeg gondolta, hogy nem lett volna ideje. Kiszállt a heliből, és vagy szándékosan, vagy nem kézifék nélkül hagyta úgy a helit, ami rámcsúszott, majd később a vízbe.] (módosítva)
https://streamable.com/qpd2kl

• Fájdalmas
  • Tetszik
Reactions: Szidee és jimre

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
187
385
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
[Lea_Zovko válasza: Amikor a panaszoló félt kiraboltam, 5 méterre álltam meg tőle, már ment volna el, de valszeg gondolta, hogy nem lett volna ideje. Kiszállt a heliből, és vagy szándékosan, vagy nem kézifék nélkül hagyta úgy a helit, ami rámcsúszott, majd később a vízbe.] (módosítva)
https://streamable.com/qpd2kl
Számítottam rá, hogy rabolni szeretnél ezért kiszálltam egyből a heliből. Úgy hagytam a kéziféket, viszont nem szándékosan, ebből nekem alapból nem lett volna előnyöm hogy a heli lecsúszik sőt még rosszabbul is jártam.

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Ts beszélgetésre lennétek ma délután olyan 17:00 körül?

• Tetszik
Reactions: Korton

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Megbeszéltük Teamspeaken az esetet, mindkét fél részről volt egy kicsi vétek, így szankció nélkül zárul a panaszkönyv.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.