Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
A nevem Máté és 17 éves vagyok. Ig nevem Wang Ruoxi.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg 93.115
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok kérdéseire való válaszadás, ezzel megkönnyítve az adminisztrátorok feladatát.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Azért szeretnék SGH lenni mivel egy ideje nagyon foglalkoztat ez a feladat és szeretek másokon segíteni.
Miért pont téged válasszunk?
Megtudom mindig oldani a problémákat és hatékonyan kezelem a kihívásokat.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 2-3 órát tudnék.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságok: 1. Kitartó vagyok és nem adom fel könnyen, ha valamiért lelkesedem. 2. Jó problémamegoldó vagyok és szeretek új megoldásokat találni. 3. Empatikus vagyok és könnyen tudok az emberekkel azonosulni, ami segít mások megértésében és támogatásában. Negatív tulajdonságok:1. Túlvállalás: Néha nehezen mondok nemet új feladatokra, mert szeretnék minél több területen hasznos lenni. Emiatt előfordulhat, hogy túl sok felelősséget vállalok. 2. Önkritika: Magammal szemben nagyon kritikus vagyok, és nehezen tudok megelégedni a saját teljesítményemmel. Ez gyakran arra ösztönöz, hogy folyamatosan fejlődjek, de néha alááshatja az önbizalmamat is. Részben eléggé haragtartó vagyok. Ha valaki felbosszant nem felejtem el egy pillanat alatt.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék idővel az is lenni mivel mindig a maximumot próbálom kihozni magamból és ezért el szeretném érni ezt a szintet is.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Így írnám a játékosnak: Szia ez egy RP szerver, pontosabban Roleplay. Mi is az a Roleplay? - A roleplay egy olyan játékforma, ahol a játékosok különböző karaktereket alakítanak, és ezekkel a karakterekkel élnek a játék világában. Az RP során úgy kell viselkedni, beszélni és cselekedni, mintha valóban az adott karakter lennél. Karakteralkotás: - Kezdd azzal, hogy kitalálod a karaktered nevét, hátterét és személyiségét. Gondolj arra, hogy honnan származik, mi a foglalkozása, milyen céljai és vágyai vannak. Ez segít abban, hogy hitelesen tudj játszani. Szerepjáték szabályai: - In-character (IC) és out-of-character (OOC): Fontos megérteni, hogy mi történik a karaktereddel a játékban (IC), és mi az, ami a valós életben zajlik (OOC). Az IC és OOC keveredése elkerülendő. A játékban nem használhatsz fel olyan információkat amelyekhez OOC jutottál hozzá. Például, ha valamit OOC beszélgetésben tudsz meg, azt nem használhatod a karaktered cselekedeteinek irányítására. Kommunikáció: - IC chat: A karaktered gondolatait, beszélgetéseit és cselekedeteit írja le. Például: /me leveszi a kalapját és meghajol. - OOC chat: A valós életbeli beszélgetésekre használatos, és általában külön csatornán történik. Például: ((Elmehetek egy percre?)) Gyakorlás és türelem: - Az RP-hez idő és gyakorlat kell, hogy igazán belemerülj. Ne aggódj, ha kezdetben bizonytalan vagy. Figyeld meg a tapasztaltabb játékosokat, tanulj tőlük, és légy türelmes magaddal. Mind ez mellett van egy teljes szerver szabályzat amit itt találsz ezt ólvasd el, mert sokat fog segíteni neked a továbbiakban.https://rules.see-game.com/v4/