Sziasztok.
A képen látható karjelzésekhez szeretném hozzátenni, ha a játékban felemeled a kezed - mintha intenél másnak, ahogy a valóságban is szokás - sokszor ilyen szögben marad. Erről asszociáltam a megjegyzésemre, ami igen tapintatlan volt sajnálom. Az rp szituáció a pk-ból nem megismerhető. A rendőrök tehetetlenül álltak ott, úgy, hogy embereket mozgósítottak fc-ben kétes alakok. Ők ott álltak vigyorogva a rendőrök tehetetlenségén, erre vonatkozik az intés (ami ahogy leírtam, nem náci tisztelgésnek van szánva.)
Az én megszólalásomra rátérve, megértem hogy ez a játék kereteibe nem fért bele. Én megláttam ezt, eszembe jutott, kimondtam. Nem gondoltam át azt, hogy ez túl sok és bántó lehet. A megszólalásom egy cinikus megjegyzés lett volna, reflektálva arra, hogy ezek az emberek ilyen aljasak, kicsit sem nevettem a gép előtt. Azonban funolásnak ezt nem hívnám mert ha funolni akartam volna lengettem volna a karomat a széllel direkt.
Összefoglalva - Nem náci intést csináltak, felemelték a kezüket (a játék ennyire engedi próbáld ki) intve a tehetetlenségünknek.
A megszólalásom cinikus megjegyzés volt ő rájuk nézve (mert nekem is ez jutott eszembe) reflektálva arra hogy ic undorítónak tartom őket. Ez túlzás volt de funolásnak nem ismerem el.
Pacsi!