Wanda Vanidestine - Daniel Ogg, Mirza Adams, Jessica Jhonson, Jason Black [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

famen911

Újonc
2023. 05. 11.
36
114
LV karakter
Wanda Vanidestine
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Wanda Vanidestine >

Panaszra tett játékos neve:
<
Daniel Ogg, Mirza Adams, Jessica Jhonson, Jason Black >

Panasz oka:
<
Ideológia jelzéseinek, jelmondanának használata >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
[2024-08-05 22:59:46] [Output] : Daniel Ogg mondja: Heil hitler >

Megjegyzés:
<
Egy RP szituációban amit kezdeményeztetek, egyáltalán nem fér bele ilyesfajta fun, vagy bármilyen amit tanúsitottatok. Kép magáért beszél, nem kivánok mást hozzáfüzni. >

Moxxie4460

Újonc
2024. 04. 03.
3
3
V4 karakter
Daniel Ogg
LV karakter
Daniel Ogg
V2 karakter
Ogg Daniel
Sziasztok.
A képen látható karjelzésekhez szeretném hozzátenni, ha a játékban felemeled a kezed - mintha intenél másnak, ahogy a valóságban is szokás - sokszor ilyen szögben marad. Erről asszociáltam a megjegyzésemre, ami igen tapintatlan volt sajnálom. Az rp szituáció a pk-ból nem megismerhető. A rendőrök tehetetlenül álltak ott, úgy, hogy embereket mozgósítottak fc-ben kétes alakok. Ők ott álltak vigyorogva a rendőrök tehetetlenségén, erre vonatkozik az intés (ami ahogy leírtam, nem náci tisztelgésnek van szánva.)
Az én megszólalásomra rátérve, megértem hogy ez a játék kereteibe nem fért bele. Én megláttam ezt, eszembe jutott, kimondtam. Nem gondoltam át azt, hogy ez túl sok és bántó lehet. A megszólalásom egy cinikus megjegyzés lett volna, reflektálva arra, hogy ezek az emberek ilyen aljasak, kicsit sem nevettem a gép előtt. Azonban funolásnak ezt nem hívnám mert ha funolni akartam volna lengettem volna a karomat a széllel direkt.
Összefoglalva - Nem náci intést csináltak, felemelték a kezüket (a játék ennyire engedi próbáld ki) intve a tehetetlenségünknek.
A megszólalásom cinikus megjegyzés volt ő rájuk nézve (mert nekem is ez jutott eszembe) reflektálva arra hogy ic undorítónak tartom őket. Ez túlzás volt de funolásnak nem ismerem el.
Pacsi!

Edit: https://armin.kim/seepaste/L1tC

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Fire
Reactions: sszdave és benec

Pbalint

Újonc
2024. 03. 05.
2
1
LV karakter
Jessica Jhonson
Szia mindenki, nem tudom, hogy mit csináltam ami funnak számít. Benyomtam a tisztelgés animot, és elmentem cigizni amíg lezajlik az rp, mert nekem nem volt hozzá közöm. Ha valami rosszat csináltam, akkor nagyon sajnálom, de szerintem ez elégé túlzás funolásnak, de majd az admin eldönti. És az, hogy felemelem a kezem az bármit jelenthet, nem feltétlen roszra kell gondolni. Azt a szót meg mind tudjuk, hogy ki mondta ki remélem, és nem kell össze veszni azon, hogy ki volt.

Edit: https://armin.kim/seepaste/5imd

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Asus2004

Szaasha

Újonc
2022. 09. 16.
12
10
LV karakter
Mirza_Adam
Mikkor írta hogy ez nem szabályos akkor én abba hagyat, és utána tovább RP-ztem a Pd-vel erröl van logom is, És amikor odad jött jozzánk és monta OOC hogy ezt ne csináljuk akkor abba hagyatom, oké LVL 24-es vagyok de ezze nem voltam tisztában, de ha úgy vesszük akkor RP-be mutattam egy csillagot ami tetszet nekem, és Jessinek és Jason nak mutattam, De OCC. Egyáltalán nem akartunk ilyemit szimulálni/utánozni. Szóval elnézést krék ha fére érthető volt az egész szituáció,

• Vicces
Reactions: Destroyer

Szaasha

Újonc
2022. 09. 16.
12
10
LV karakter
Mirza_Adam
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! @Kopy
Sziasztok.
A képen látható karjelzésekhez szeretném hozzátenni, ha a játékban felemeled a kezed - mintha intenél másnak, ahogy a valóságban is szokás - sokszor ilyen szögben marad. Erről asszociáltam a megjegyzésemre, ami igen tapintatlan volt sajnálom. Az rp szituáció a pk-ból nem megismerhető. A rendőrök tehetetlenül álltak ott, úgy, hogy embereket mozgósítottak fc-ben kétes alakok. Ők ott álltak vigyorogva a rendőrök tehetetlenségén, erre vonatkozik az intés (ami ahogy leírtam, nem náci tisztelgésnek van szánva.)
Az én megszólalásomra rátérve, megértem hogy ez a játék kereteibe nem fért bele. Én megláttam ezt, eszembe jutott, kimondtam. Nem gondoltam át azt, hogy ez túl sok és bántó lehet. A megszólalásom egy cinikus megjegyzés lett volna, reflektálva arra, hogy ezek az emberek ilyen aljasak, kicsit sem nevettem a gép előtt. Azonban funolásnak ezt nem hívnám mert ha funolni akartam volna lengettem volna a karomat a széllel direkt.
Összefoglalva - Nem náci intést csináltak, felemelték a kezüket (a játék ennyire engedi próbáld ki) intve a tehetetlenségünknek.
A megszólalásom cinikus megjegyzés volt ő rájuk nézve (mert nekem is ez jutott eszembe) reflektálva arra hogy ic undorítónak tartom őket. Ez túlzás volt de funolásnak nem ismerem el.
Pacsi!
Teljesen egyet értek @Moxxie4460 -vel, és én személyesen iy elnézést kétek ha esteleg fére ért hető volt ez egész sizu nem annak szántuk, ha estleg úgyvan még TS-en is enézést kérek, csak ne legyen nekem szancióm, van már sajnos ellég, és így is várnom kell KB 2 hónapot hogy egy faraki hozz tudjak csatlakozin :(

• Vicces
Reactions: Destroyer

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Végig olvastam a napi logokat, már pár órával előtte is együtt járkáltatok, igy ez nem véletlen találkozás volt.
Alap dolog lenne egy ilyen dologgal nem viccelődni, aki ebből viccet csinál, az nem való egy közösségbe.
Nem lehet véletlen, hogy 3-an feltartjátok a kezetek, a 4. ember pedig kiabálj a mondatot, amit nem igen kellene.
Azt pedig, hogy a tisztelgés animot nyomtátok be, felejtsük el, teljesen máshogy néz ki, a képen pedig látható, hogy magasba van emelve a kezetek, az X gomb lenyomásával.
Mind a négyen kitiltásban részesültök.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.