Walter Hacky - Alvarez Alexander [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Icco

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 11.
151
500
25
Győr
V4 karakter
Linda Manders
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Walter Hacky

Panaszra tett személy InGame neve:
Alvarez Alexander

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Épp szellemeket vadásztam, amikor mellém gurult a golfjával és kirabolt egyedül. Kérdeztem van-e előrp, erre azt felelte, hogy egyedül?. A szituáció előtt zacisnál akart antikokat felvásárolni. Tudtommal a szabályzat szerint kötelező az előRP, meg a karaktertörténet a rabláshoz.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/8YkQSJa7

Megjegyzés:
Nincs.

Utoljára szerkesztve:

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, Én fogok foglalkozni a panasszal.

Várom a panaszoltfél (Alvarez Alexander) két napi logját huszonnégy órán belül (privátban küldheted Alvarez akár itt, akár Discordon)

(Egyedül valóban nem kell ElőRP, (elvégre saját magával nem tudja megbeszélni a tervet) azonban utána járok Neked, hogy a panaszban említett karakter háttér megfelel-e ahhoz, hogy Alexander ilyen tevékenységet végezzen egyedül.)

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szép estét kívánok Mindenkinek.

InGame felkerestem Alvarezt-t, és átnéztem a két napi logját.

Bebizonyosodott, hogy a karaktere nem hű ahhoz, hogy egyedül ilyesfajta' tevékenységet végezzen, ezért a rablással szabálysértést valósított meg.
A szerveren a szankcióját kiosztottam, felhívtam a figyelmét a logban szereplő hibákra, hiányosságokra.

Mivel a rablás szabálytalan körülmények között valósult meg, ezért a kár, ami számodra keletkezett, egy mélyen tisztelt Szuperadminisztrátortól visszaigényelhető:

[2023-10-26 06:10:33] [Output] : [SeeMTA]: Adtál Alvarez Alexander játékosnak 8 873 dollárt. (Adó: 227$)
[2023-10-26 06:11:13] [Output] : *** Walter Hacky átadott egy tárgyat Alvarez Alexander játékosnak. (Telefon)
[2023-10-26 06:12:17] [Output] : *** Walter Hacky átadott egy tárgyat Alvarez Alexander játékosnak. (SeeRod 4000)

A panasz jogos, a témát zárom, az áthelyezést köszönöm az illetékes Fórum Moderátornak.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.