/walk

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Igen, amúgy ez jó lenne.

Skywalker

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
15
16
V4 karakter
Cristian Lorenz
LV karakter
Alissa Brassco
V2 karakter
Erza Tao Yun
Én azt ajánlom neked hogy bindeld be a num gombokra és szerintem megoldódik a probléma?

Skywalker

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
15
16
V4 karakter
Cristian Lorenz
LV karakter
Alissa Brassco
V2 karakter
Erza Tao Yun
Jó Reggelt! ? C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\MTA\config ---> coreconfig.xml (ebbe a config fileba menti le az mta a bindeket amit kényed, kedved szerint változtathatsz). de ha új bindet szeretnél, akkor beírod ezt a /binds elé: (mivel ott van vége/ ott zárja le a bindeket a config):
<bind key="gomb amelyikre szeretnéd bindelni a parancsor" state="neked ebben az esetben a down szócskát kell beírni" command="ide viszont mehet gyakorlatilag akár mi. Szerveroldali animok stb. Pl. Handsup, walk 42 "></bind> Mutatok egy példát:
<bind key="num_1" state="down" command="handsup"></bind>

N-vtelensa.png

Remélem tudtam segíteni. ?​

• Tetszik
Reactions: trappnarmi

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Félreértetted szerintem a topicot. Jelenleg az egér mozgatásával lehet fordulni az anim közben, így csak egyenesen lehet nézni, mivel ha más felé akarnál akkor az egész karaktered fordul vele. Köszönöm, hogy most ezt leírtad, viszont sok haszna nem nagyon volt mivel egy animáción belüli mechanizmust nem lehet bebindelni, csak mint ahogy írtad magát az animot. (walk)

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Teljes mértékben támogatom! Jó lenne ha megyek a karakterrel, és a görgőt lenyomva hátra tudnék nézni.

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Támogatom,csak ne walk33-al,túl sok a CJ futás mostanában.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség