Wade Wright Jelentkezési lapja

SzabyVaok

Újonc
2023. 08. 05.
3
0
omszfhfejlec4.png

Jelentkezési lap

OOC rész

Hogy hívnak?
- Szabolcs -

Hány éves vagy?
- 15 -

Mellékeld a jelenlegi játszott percedet szinttel együtt!
-
Milyen frakciókban voltál eddig, miért távoztál?
- Még nem voltam -

Voltál-e már adminjailben?
- Nem -

Voltál-e már bannolva?
- Nem -

Mellékelj képet az UCP-d büntetés rovatáról!
- -

Miért szeretnél ide csatlakozni? (Min. 5 teljes összefüggő mondat!)
- Azért szeretnék csatlakozni az Országos Mentőszolgálathoz, mert mindig is érdekeltek a sürgősségi helyzetek, és szeretném a tudásommal és képességeimmel segíteni másokon. A mentőszolgálatnál való munka lehetőséget ad arra, hogy valódi különbséget tegyek a rászorulók életében, és közvetlenül hozzájáruljak a társadalom biztonságához. Emellett vonzanak a kihívások, és úgy érzem, hogy képes vagyok helytállni a magas stresszszintet igénylő helyzetekben. A csapatmunkát és a gyors döntéshozatalt is élvezem, hiszen ezek kulcsfontosságúak a sikeres beavatkozásokhoz. Végül úgy gondolom, hogy a mentőszolgálat tagjaként folyamatosan fejlődhetnék, miközben olyan értékes tapasztalatokat szerezhetnék, amelyek még inkább elköteleznének a hivatás iránt. -

Mutatkozz be pár mondatban! (Min. 10 teljes összefüggő mondat!
- A nevem Szabolcs, 15 éves vagyok. Az iskolában különösen a természettudományok érdekelnek, főként a biológia és a kémia, mivel szeretem megérteni, hogyan működik a világ körülöttem. Emellett a sport is nagy szerepet játszik az életemben, hiszen úgy érzem, hogy a fizikai aktivitás segít megőrizni az egészségemet és javítja a koncentrációmat. Szeretek futni, kosárlabdázni és túrázni, mert ezek a sportok nemcsak a testemet edzik, hanem a mentális állóképességemet is. Az iskolán kívül a családom és a barátaim fontos részei az életemnek, mert mindig támogatnak, és igyekszem minél több időt tölteni velük. Nagyon érdekelnek a segítő szakmák, ezért szeretnék többet megtudni a mentőszolgálatról, és elsajátítani a sürgősségi ellátás alapjait. Hiszem, hogy a mentőszolgálat olyan hivatás, amely lehetőséget ad arra, hogy közvetlen segítséget nyújtsak a rászorulóknak, és valódi változást hozzak az életükbe. Ezen kívül fontosnak tartom, hogy a közösség érdekében dolgozzak, és úgy érzem, hogy a mentőszolgálat területén rengeteget tanulhatnék és fejlődhetnék. Szeretek kihívásokkal szembenézni, és nem ijedek meg a stresszes helyzetektől, mert úgy gondolom, hogy ezek segítenek megerősíteni a kitartásomat és a problémamegoldó képességemet. A jövőben szeretném folytatni a tanulmányaimat, és olyan munkát választani, amelyben folyamatosan segíthetek másokon, miközben folyamatosan fejlődhetek. Nagyon motivál, hogy egy olyan hivatásban dolgozhassak, ahol minden nap új kihívásokkal és tapasztalatokkal gazdagodom, miközben valódi különbséget tehetek. -

Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
- 2-5 óra -

Rendelkezel TS3-al és mikrofonnal?
- Igen -

IC rész

Jelentkező neve:
- Wade Wright -

Születési helye, ideje:
- Los Santos 2000.02.09 -

Állandó bejelentett lakcíme:
- Jelenleg nincs -

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése:
- Egyetem biológiai szakon -

Önéletrajz: (Min. 10 teljes összefüggő mondat!)
- Wade Wright vagyok, 24 éves. Az orvostudomány iránti érdeklődésem már fiatal koromban kezdődött, amikor elmélyültem az emberi test működésének megértésében. Az orvosi kutatások és a gyógyítás különböző aspektusai mindig is lenyűgöztek, és úgy érzem, hogy ezen a területen szeretnék dolgozni. Jelenleg biológia szakon végzek egyetemen, és célom, hogy orvosi kutatóként hozzájáruljak a betegségek jobb megértéséhez és kezeléséhez. Különösen érdekelnek a genetikai kutatások és azok alkalmazása a gyógyításban. A tudományos munkámat mindig is az a vágy motiválta, hogy segítsek másoknak, és hogy részt vegyek az emberek életminőségének javításában. Munkám során igyekszem folyamatosan fejlődni, új ismereteket szerezni és alkalmazni a legfrissebb orvosi kutatásokat. Hiszem, hogy a tudomány és az orvostudomány folyamatos fejlődése segíthet a jövő betegségeinek leküzdésében. A jövőben orvosi kutatóként szeretném folytatni a karrieremet, és hozzájárulni a társadalom egészségének javításához. -

Egészségügyi teszt

Írja le az ABCDE vizsgálat lépéseit:
- A: Légút, B: Légzés, C: Keringés, D: Neurológiai állapot, E: Környezet és test vizsgálata -

Sorolja fel milyen mentőegység típusokat ismer:
- Gyermek mentőorvos,Rohamkocsi, Esetkocsi, Mentőgépkocsi, Mentőhelikopter -

Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
- Légútbiztosító, Defibrillátor, Oxygenátor, Szívmonitor, Infúzió készlet,Rögzítő eszközök pl. hordágy nyakmerevítő, kötszerek, gyógyszerek, Lámpák,Lélegeztetőgép
-

Szomszédja a kertben kaszával füvet vág. Hatalmas ordításra figyel fel, a szomszédba átnézve látja hogy a kasza a földön van, a szomszéd pedig a nyakát két kézzel fogja, a szomszéd nyakából dől a vér, mit tesz?
- Odamegyek és megnézem a sérült állapotát. Majd a vérzést próbálom csillapítani közben 112 tárcsázom. Megnézem hogy a légútjai szabadon vannak-e. Próbálom nyugatni a sérültet és addig próbálok segíteni neki ameddig a mentők át nem veszik az esetet. -

Utcán közlekedve hajléktalan kinézetű hölgyet vesz észre a földön arccal a föld felé feküdve, mit tesz?
- Azonnal megálltam, mert láttam, hogy valami nincs rendben. Így gyorsan oda mentem hozzá, hogy ellenőrizzem az állapotát. Finoman megfordítottam őt, hogy biztosítsam a légutakat, majd ellenőriztem, hogy a nyakát nem szorítja semmi. -

Munkahelyén a főnöke arcán eltérést vél felfedezni, főnöke szédülésre panaszkodik, mosolyogni nem tud. Jobb oldalát zsibbadtnak panaszolja, jobb karját megemelni nem tudja, beszéde érthetetlenné kezd vállni, mit tesz?
- Tárcsázom a mentőket mert valószínűleg sztrókja van. Leültetem a főnököt, ha szükséges, és nem hagyom őt mozogni, mivel a sztrók súlyosbíthatja a helyzetet, ha megpróbál felkelni vagy járni. Nem szabad enni és inni mert könnyen félrenyelheti. -

Karácsonyi ebédnél a szomszéd gyereke rohán át önhöz mert az édesanyja félrenyelt és fulldoklik. A szomszédba érve az édesanyát már a földön fekve találja, látszólag nincsen légzése, mit tesz?
- Azonnal tárcsázom a 112. Ellenőrzöm hogy magánál van-e és a légútjait hogy szabadok-e. Ha nincs légzése akkor óvatosan belenézek a szájájba hogy látok e valamit ami megakadályozza a hölgy légzését. A heimlich fogást alkalmazom hátha ki tudom szedni a tárgyat ami a torkába ragadt. -

omszzarlec.png

hivatas2.png