W-Taxi Jelentkező lap

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

HubiChress

Újonc
2019. 02. 09.
2
0
V4 karakter
Milphio Mateus

09090e2d5649c9f68ee87206754ac69b.png

Nálunk ön az első!

IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Milphio Mateus/

> Édesanyja neve? <
/Phils Mia/

> Születési ideje <
/1993/

> Lakcíme <
/Ganton/

> Telefonszáma <
/38761120152139/

> Érvényesek-e iratai? <
/Természetesen Minden/

> Fuvarozással való tapasztalat <
/Van tapasztalatom fuvarozás terén/

> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/26 éves, 198 centiméter magas, 85 kilógramm testsulyú, Születési helye Miami, Fehér férfi/

OOC RÉSZ

> Mi az IRL neved? <
/Szilárd/

> Hány éves vagy? <
/14/

> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/653 + az előző accountom/

> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/https://cdn.discordapp.com/attachments/439451442437160968/543902913701871626/20190209_221434.jpg az a kettő jail az másik accon volt amire kértem egy resit ja és bocsi hogy telórol fotóztam de a print screen nem megy/

> Mesélj magadról pár mondatban! <
/Szeretek sokat sportolni. Kedvencem pl a kosárlabda. Szabad időmben gépezni szoktam. Ha tudok akkor napi 5-6 órát töltök a SeeMta szerveren./

> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/Igen teljes mértékben elfogadtam mindent/

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Szia!
Átolvastam jelentkezésed (nem kellett sokat olvasnom)
A játszott perced baromi kevés. Nem tudom mennyi volt az előző acc-odon, de nem hiszem hogy sokkal több lenne azon is egy ilyen jelentkezés után és egy ilyen UCP után.

Az IC rész nagyon kevés. Az OOC rész sem a legtutibb. Bemutatkozást 1 mondatba lerendezted, ami ráadásul nem is önéletrajznak hanem egy külső leírásnak mondható le.

Megvárom többiek válaszát.
Én személy szerint ezt a jelentkezést
NEM TÁMOGATOM!

Mivel Connor a másik vezető is visszatért körünkbe hosszú idő után, így a végső döntést ő fogja meghozni a többiek véleménye és közös megbeszélés alapján. Ez maximum 1-2 napot vehet igénybe.

Koi

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
61
48
V4 karakter
Chloe Evergarden
LV karakter
Chloe Evergarden
V2 karakter
Nope
Szia! A Kép nem a te Accod ez miatt nem tudom miért csináltad az egész lapot az igazat szeretném tudni
ÉN EGYÁLTALÁN NEM TÁMOGATOM!

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Üdv újból!
Ha szabad tudnom az UCP képed alján, az IC neved helyett
miért bizonyos Jack Charlie neve áll?

Várom a választ.

A Válaszadásra holnap délig adok időt mivel nincs sok mindent magyarázni. Ha addig nem jön kielégítő válasz akkor zárom a témát és automat elutasítom a jelentkezést.

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
92
103
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
Nah szia elolvasta a jelentkezésed ami nem vett igénybe 1 percnél többet elég gyenge próbálkozás volt szerintem önéletrajz körülbelül egy nullával egyenlő játszott perced nagyon kevés és még a kép sem a te ucp-dről van fotózva... És ami azt illeti kB 600 játszott perc abból is a kép szerint ami nem is a te karakterede 120 percet admin jail én töltöttél
NEM TÁMOGATOM

vjatta

Újonc
2019. 01. 29.
11
1
V4 karakter
Serena Florenzi
Szia! Szerintem ez a lap nem sikerült túl jól. IC résznél önéletrajzban 8-10 mondat kell, ahogyan ott is írja, de amit írtál az még csak nem is mondat. A lap egyébként nagyon rövid lett. Nagyon kevés a játszott perced is. Sajnálom, de ezt a lapot Nem Támogatom !

• Tetszik
Reactions: Vba15

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
A Válasz szerintem egyértelmű.
Megvárom még Milphio válaszát.

Miért is nem saját UCP-dről küldtél képet?
Ez volt az ami megpecsételte az eredményt
(plusz a fél mondatos önéletrajz ami inkább vizuális leírás.)

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Már bőven eldőlt a jelentkezésed kimenetele, viszont azért írnék pár szót. Az önéletrajzhoz direkt oda van írva, hogy 8-10 mondat legyen legalább. Olvastál már önéletrajzot? Egyáltalán nem így néz ki. Majd ha az álláshirdetésre be kell adnod az önéletrajzod, abba is beleírod a testsúlyod meg a magasságod? Senkit nem érdekel hány kiló vagy. Az érdekelne, hogy milyen története van a karakterednek. A történet tartalmából pedig valamilyen szinten kiderülne, hogy az adott jelentkező mennyire kreatív, mennyire képes érvényesülni. Mert akinek nincs fantáziája, aki nem tud felépíteni egy normális karaktert, az nem alkalmas csoportos, akár nonscriptes szinten történő szerepjátékra.

Ahogy olvasom az UCP-ről készült kép nem is a te accountodról készült. Egyébként is.. mi az, hogy nulláztak? Meg mi az, hogy az előző accounton? Magyarul akkor te multiaccountot követtél el, ami örökös kitiltást von maga után. Még ha a te UCP-d lenne is, a 11 órához az a két másfél órás adminjail elég húzós, na meg az indokok se merülnek ki 1-1 piros lámpával.

Egyértelmű: NEM TÁMOGATOM!

tomee

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
359
1 947
Szombathely
V4 karakter
Jonesy Everton
LV karakter
Leslie Delan
Szia​
Átolvastam a lapodat nagyon kevés a játszott perced és az IC résznél a 8-10 mondatos önéletrajzot te lerövidítetted 1 mondatra. Az OOC rész szintén kevés a mesély magadról pár mondatba nem 2 értjük tehát így én ezt a lapot NEM TÁMOGATOM

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Na üdvözlet!
A többiek által leírtak alapján szerintem egyértelmű lesz a döntés.
Nagyon röviden összefoglalnám mi alapján született meg a végső eredmény.
Az első pont a perced. Baromi kevés. 600 perccel én még azt se tudtam mik azok a frakciók. Meg lett hirdetve, hogy állásinterjút tartunk. Te hívtál engem, annak ellenére, hogy leírtuk a helyszínt. Elmagyaráztuk, király. Közben a tagfelvétel lezárult. Nekem el kellett mennem itthonról és egy 1-1.5 óra múlva értem haza. Leültem, felléptem see-re, és te egy fél órára rá kerestél. Magyarán 2 órával később akartál jelentkezni. Eljöttél telepre, ott nehezen el lett magyarázva hogy kell jelentkezni, és vártuk hogy jelentkezz. Megjött.
Az önéletrajz nem egyenlő egy vizuális leírással, mivel te ezt írtál. De még ha az is elérte volna a 8-10 mondatot.
Aztán jött az OOC rész.
Beküldtél egy UCP-d amit látván kiderült, hogy az nem is a tied.
(Látjuk, hogy másik accon volt 2 jail. De most ezzel az acc-al jelentkezel.)

Ezeket egybevéve született meg a döntés.

Sajnálattal közöljük, hogy jelentkezése NEM FELELT MEG az elvárásoknak.

Zárom, helyezem.
Ha van más megjegyzésed felénk, akkor azt PÜ-ben jelezd.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.