Jelentkező teljes neve:[/SIZE]
< Peter Huff >
Édesanyja leánykori neve:
< [COLOR=rgb(209, 213, 216)Mirella Huff/COLOR] >
Születési helye,ideje:
< SeeCity,1996 >
Bejelentett lakcíme:
< SeeCity/COLOR] >
Telefonszáma:
< 38761120158350 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Igen. >
Önéletrajz (5-10 mondat):
< Peter Huff vagyok 15éves. Jelenleg buszsofőrként dologom lassan 3,5hónapja,elödte 2hónapig a Hughles taxi sofőrje voltam. >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Varga Zoltán >
Hány éves vagy?:
< 15 >
Játszott perceid száma?:
< 7121 >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
<Bocsánat de nem tudom hol kell lefotozni. de adminjailom van és 1szer voltam kitiltva 6napra >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Én egy 15éves gyerek vagyok. Az algyő skba focizok és a városunkba a legjobb iskolábas járok,informatikus szeretnék lenni. nagyon szeretek gépezni és mtazni. Álmam vágya volt ,hogy taxis lehessek voltam is de megtaláltam ezt a taxis céget mondták sokan,hogy nagyon jó! >
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< igen[/B] >
< Peter Huff >
Édesanyja leánykori neve:
< [COLOR=rgb(209, 213, 216)Mirella Huff/COLOR] >
Születési helye,ideje:
< SeeCity,1996 >
Bejelentett lakcíme:
< SeeCity/COLOR] >
Telefonszáma:
< 38761120158350 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Igen. >
Önéletrajz (5-10 mondat):
< Peter Huff vagyok 15éves. Jelenleg buszsofőrként dologom lassan 3,5hónapja,elödte 2hónapig a Hughles taxi sofőrje voltam. >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Varga Zoltán >
Hány éves vagy?:
< 15 >
Játszott perceid száma?:
< 7121 >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
<Bocsánat de nem tudom hol kell lefotozni. de adminjailom van és 1szer voltam kitiltva 6napra >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Én egy 15éves gyerek vagyok. Az algyő skba focizok és a városunkba a legjobb iskolábas járok,informatikus szeretnék lenni. nagyon szeretek gépezni és mtazni. Álmam vágya volt ,hogy taxis lehessek voltam is de megtaláltam ezt a taxis céget mondták sokan,hogy nagyon jó! >
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< igen[/B] >
Utoljára szerkesztve: