- 2019. 01. 10.
- 274
- 737
- 26
- V4 karakter
- Dylan Osborn
W/S HARD TIME MAFIA CRIP (HTMC)
• Önéletrajz
- Helló! Pásztor Dominik a becsületes nevem. 2014 decemberében regisztráltam a szerverre. Azóta a szerveren tevékenykedem kisebb nagyobb kihagyásokkal. Sokan lehet ismernek is, sőt tudom. Kisebb ingadozás után, volt, hogy itt hagytam a szervert kisebb időre. Természetesen foglalkoztam az IRL dolgaimmal, munka, satöbbi. Ahogy említettem, lehetséges, sőt /garantált/ hogy sokan ismertek, és ez a fedőnév nemmás, mint a Tyreek. Rengeteg helyen megfordultam, mint illegális frakció, mint legális frakció egyaránt. Valljuk be, jobban vonzódtam mindig is az illegális élet felé, ahol önmagam tudom adni, és élvezni azt amit csinálok. 20éves vagyok, jelenleg a vasútállomáson dolgozom hegesztőként. Időm van a munka mellett normálisan vezetni a frakciót, ahogy eddig is ment.
• IC tervek
- Első sorban, szeretném vissza hozni a szerverre a CRIP-et. Kialakítani egy normális baráti közösséget, élvezni a játékélményt. Rengeteg tervekkel elő tudok állni, ahogy mindig is elő tudtam. Jelenleg a szerveren nagyon a föld alatt van a banda roleplay. Egyedüli frakció a Blood, akitől látni is valamit a szerveren. A többi hol? SEHOL. Szeretném ezt megváltoztatni, normálisan, türelmes, érett, okos emberekkel. Nem szeretném azt, hogy a szerveren a banda roleplay kihaljon. Nem warzone-t akarunk csinálni bárhol is, csupán csak egy normális frakciót felépíteni, ami teljes mértékben menne. Annó, még a másik fórumon elő álltam egy kiváló frakciópályázattal, úgyszint a CRIP-el kapcsolatban, de sajnos nem találom, ezért újra kell írnom a dolgokat.
W/S HARD TIME MAFIA CRIP (HTMC) egy afro-amerikaiakból álló csoport. A csoport leginkább az 500-as és a 600-as blokkot uralják Gantonon. Különböző tetoválásokkal fedik testüket, bandához kapcsolódó színekkel reprezentálják az öltözködésüket és a hovatartozásukat. A sett tagjai túlnyomóan fiatalokból áll, ami leginkább 15-től 20 éves korig terjed ki. HTMC csoporthoz rengeteg kábítószer-kereskedelem, fegyver-kereskedelem, prositúcíó köthető. A csoport megalakuása az idei évre tehető, a csoport létszáma rohamosan nő. (Folytatva lesz a frakció topicnál, ha sikerül.)
• Frakció felépítése (rangok, leader(ek))
- Három rangra lenne szükségünk a frakciópanelen belül:
- OG (Original Gangster)
- BG (Baby Gangster)
- TG (Tiny Gangster)
Leader(ek): Kettő darab frakció leaderi jogosultságra lenne szükségünk a frakción belül > @Tyreek ,
• Referenciák: (V3)
Nemzeti Adó és Vámhivatal tagság. (Zászlós (5))
Terror Elhárítási Központ tagság/leader. (Kiképzőtiszt 9))
Nemzeti Nyomozó Iroda tagság (Ügynök (5))
- Brown Pride Locotes frakció tulajdonos kereken kettő évig.
- Vallyside Savage frakció leader.
- Natural Born Killers frakció tulajdonos / alapító.
- W/S 22 Mafia Crip tagság.
- Idlewood Mafia Blood tagság / leader.
- Mara Salvatrucha 13 főleader / alapító.
- Russian Mafia főleader.
- Ideiglenes AdminSegéd (Többszöri alkalommal)
- TS3 Moderátor.
- Nagyon régóta a szerveren vagyok, és nagyon sok dolgot megtanultam már, ami itt a szerveren zajlik. Rengeteg frakciót vezettem és építettem(építettünk) fel. Értek a bandaroleplayhez, és tudom hogy 100%-osan csinálni tudnám. Megvan hozzá a megfelelő érett, korrekt csapatom, akivel már csak élveznem kell a szerveren lévő tevékenységet. Nem adom fel hamar, nem unok bele könnyen, és amit kőkeményen elvállalok, azt általában végre is hajtom. Nem olyan rég, a másik fórumon került sorra az, hogy a CRIP frakció pályáztható. Akkor is megírtam, és elég sok pozitív véleményt kaptam rengeteg embertől. Sajnos nem én kaptam meg, de tudtam mi lesz akkor, ha azok kapják meg, akikre én gondolok. Láttuk a végeredményt, és ezt elszeretném kerülni. Nem szeretnék mindig írni pályázatot. Az én kezembe teljes mértékben biztonságban lenne a frakció. Nem egy inaktív frakciót akarunk. Mindennapi tevékenység, élet Ganton szívébe, és bevonni rengeteg embert, hogy élvezze velünk azt, amit más eltaszított. Barátságos vagyok mindenkivel szemben, mindenkinek megadom azt a lehetőséget, hogy próbáljon tanulni.
• Miért NE téged válasszunk?
- Ingerlékenység, hamar felkapom a vízet, ha komolyabb dolgokról van szó, és meghazudtolnak.
• Skin modok, mappolás, satöbbi.
- Hamarosan kerülnek fel képek a skinekről és a mappolásról is egyaránt.[/quote]
Utoljára szerkesztve: