- 2021. 10. 01.
- 571
- 1 163
- 17
- LV karakter
- louie wuhan
- V2 karakter
- craig nolan
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Laci, Luz Lain, 16
Hány játszott perccel rendelkezel?
26 844 perc, ez a bírálat bekövetkeztéig folyamatosan nő.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Adminisztrátori munka megkönnyítése kisebb kérdések megválaszolásával, kezdő játékosok bevezetése a roleplay világába.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Korábbi 2 lapomban megfogalmaztam, szeretek a játékosokon segíteni, illetve már volt alkalmam Ideiglenes adminsegédként tevékenykedni a szerveren, élveztem, és az ezzel járó felelősséggel megküzdöttem. Valamint később esetlegesen adminisztrátori pozíciót is szeretnék betölteni, sikeres adminsegéd múlttal.
Miért pont téged válasszunk?
Nagy idejű aktivitással rendelkezem, emellé mint említettem, rendelkezem ideiglenes adminsegéd múlttal, tudom, hogy mi-hogyan működik. Szerverszabályzattal tisztában vagyok. Úgy gondolom, hogy remek helyesírással rendelkezem, és beszédkészséggel is egyben. Alkalmasnak érzem magam a pozíció betöltésére.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Most még Szeptemberig konkréten felkelésem óta fent vagyok a szerveren, tehát napi 6-7 órákat most. Szeptembertől napi 4-5 óra talán, viszont ezek az idők néhol változnak, mikor, milyen dolgom akad, lehet ez az idő kevesebb, vagy több!
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Voltam, régebbi félrelépések végett.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Rendkívül aktív vagyok, Jó a helyesírásom, Gyorsan tanulok.
Negatív: Fukar, Lenéző, Mogorva.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen. Ez volna a fő célom. Úgy gondolom, hogy az aktivitásom elegendő lenne a havi 5000 dutyperc teljesítéséhez. Döntésképes vagyok, és remeg a megoldóképességem is. Régebb óta célom, hogy egyszer betölthessem az Adminisztrátori pozíciót az egyik See Game System szerverén, viszont mégis úgy érzem, hogy a V4 lenne számomra a megfelelő. És mivel szeretek a játékosokon segíteni, így nem csak kérdések megválaszolásával tudnék segíteni, hanem fizikailag is képes lennék segédkezni bárki számára. Jól tudom felmérni a helyzeteket, és megfelelően tudnék szerintem eljárni, mint adminisztrátor egy-egy adminügy alatt.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Továbbítanám neki a szerverszabályzat topicját, ahol minden le van írva, pontról pontra, javasolnám neki, hogy azt magolja be, vagy ha nem is bemagolni, de olvassa át a dolgokat, hogy elkerülje az adminisztrátorral való összetűzéseket, vagy a játékosokkal. Az alapvető, mindig használt parancsokat felvázolnám neki, hogy melyik gombbal mit tud csinálni pontosan. Megmutatnám számára a szerveren lévő főbb helyiségeket, ahol el tudja kezdeni a szerepjátékot pl: Városháza, Autósiskola, Szerelőtelepek.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Közölném vele, hogy vhspawnt én, mint adminsegéd, nem fogok tudni adni, illetve az adminok is csak nyomós indokkal adnak vhspawn-t.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre: