- 2021. 10. 01.
- 572
- 1 163
- 17
- LV karakter
- louie wuhan
- V2 karakter
- craig nolan
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Lacinak hívnak. Ic nevem Nuh_Calik. 15. életévem taposom, nyár elején a 16-ot. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< ((Kevés játszottpercem a normális számítógépem hiányában volt.)) >>
Mi az SGH feladata?
<< SGH feladata az volna, hogy az olyan kérdésekre adjanak választ, ami egyébként alap szabályzatba tartozik, de mégsem ér fel annyival a kérdésük, hogy ezt egy adminisztrátornak tegyék fel. Azaz kisebb, de annál lenyegretorobb kérdésre megadják az arra illő választ. Esetlegesen egy kezdő játékos számára a RolePlay ismertetése, illetve ezekre való tanítás. Egyben, válaszadás játékosok számára, és az új emberek betanítása a RolePlay világába. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< régóta célom az, hogy SGH, később adminisztrátori tevékenységekben vegyek részt, viszont erre még akkoriban, körülbelül tavaly, nem éreztem magam elég érettnek, és időm sem volt annyi. Most viszont látok magamban potenciált, látok magamban reményt, és mert a későbbiekben adminisztrátori szerepet betölteni a szerveren. Emiatt szeretnék tagja lenni az SGH teamnek. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rendelkezem remek problémamegoldóképességgel, rendelkezem szerverszabályzattapasztalattal ( gyakran olvasom őket, hisz mindig van mit tanulni. ), Gyakran vagyok aktív a szerveren. Illetve rendelkezem helyesírási képességgel. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Nincs egy fix idő, hogy na igenis ennyit tudok. Hanem ahogyan az időm engedi, naponta amit általában fenntöltök, az 2-3 órára tehető, de ez hétvégente jócskán megnövekszik. Magára a feladatra a fentlévő összes időm rá tudnám szánni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< sajnos voltam, viszont ezeket a hibákat azóta próbálom javítani, és nap-mint nap olvasgatom folyamatosan a szerverszabályzatot, próbálom elkerülni a a hibákat, amik javarészt sikerülnek is. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Aktív, rendes, talpraesett. Negatív: Mogorva, fukar, ritkán lusta. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék. Először is, mióta SeeMTA-zom, ez a célom, hogy egyszer adminisztrátori szerepkört töltsek be. Mint írtam, remek a megoldóképességem, ezáltal zökkenő, és problémamentesen tudnék intézni adminügyeket. Emellett tapasztalattal rendelkezem, nem ez lenne az első szerver, ahol adminisztrátori szerepkört töltöttem be. Illetve érdekelne engem, hogy egy olyan szerveren, ahol naponta háromszáz plusz játékos játszik, milyen lehet moderálni a szerververt. Szeretek a játékosoknak segítséget nyújtani, és ezt az egészet én örömmel, és céltudatosan csinálnám! >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Továbbítanám neki a forumos topicot, ahol le van írva pontról pontra a szerverszabályzat, ha él a lehetőséggel, küldenék neki olyan videókat, ahol a RolePlay kezdő játékosait vezetik be a nagyvilágba, illetve segítenék neki megtanítani a leges-legalapabb dolgokat. Elmagyaráznám neki, hogy ez egy olyan dolog, a RolePlay, ahol virtuális valóságban élheted az életed. Itt is szabályokhoz vagy kötve, és nem tehetsz meg mindent. Elmagyaráznám neki, hogy mik-milyen szankcióval járnak, és miket NE csináljon a szerveren, amiért akár Adminjailt, vagy kitiltást is kaphat. Aztán áttérnék vele a "Home" panel használatára, ami piszok egyszer, ez egy olyan felület, ahol az "Információ" fülnél megtalálja a karakterőről szóló röpke adatokat, AccountID, játszottperc, Egyenleg, és társai. És így haladnék vele egészen a végéig. Amennyiben egy olyan kérdéssel fordulna hozzám, hogy " Hogyan lehet pénzt keresni? " Felvázolnám neki a lehetőségeket, hogy milyen munkákat tud elvállalni, és a munkák mellett tud detektorozni, amivel feltételezhetően több pénzt tud keresni, mint egy alap munkával. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is köszönök neki, napszaknak megfelelően, majd leírom neki, hogy a vhspawn, és egyéb más getelés, nem az én hatáskörömbe tartozik, és le írnám neki azt is, hogy csak mert kéri, és semmi indoka nincs arra, nem fogják városházához teleportálni, valami indokra szükség van, és nem elég erre az, hogy a map másik felén vagy. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Én nem tudok ezügyben helytállni. Továbbítom a pm-ed egy adminisztrátornak, aki elfogja látni a szituációdat, mivel aki szed fel téged animból, azt a szabályzat tiltja, hogy megöljék, animba üssék/darálják. Vagy pedig leírom ugyan ezt neki, csak annyival, hogy nem én továbbítom neki, hanem ő keressen fel egy adminisztrátort, mert én nem tudok eljárni az ügyében. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia. Az, hogy téged átvernek a fegyver százalékával, az teljes mértékben ic ügynek számít. Ezzel se én, se adminisztrátor nem fog tudni segíteni. Illetve a stílusodból vegyél visszább, mivel ezt egy adminügy alatt, vagy bárkivel OOC chaten beszélgetsz, nem fogják tűrni. Azonnal pedig nem tud menni senki, amint ráér valaki az aktuális ügyedre, akkor fognak menni. >>
Utoljára szerkesztve: