Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kovács Máté Kristóf vagyok, 17 éves. (2002.10.26.) >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 19 nap, 12 óra és 17 perc (28097 perc) >>
Mi az SGH feladata?
<< Szerintem kisebb volumenű kérdések megválaszolása pl.: hol a autóbotnó stb... Adminok segítése. Játékosok segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel én is rengeteg segítséget kaptam az S.G.H. tagoktól és most ezt én is szeretném viszonozni egy érdekes formában. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Véleményem szerint elég gyorsan gépelek, és ez egy ilyen feladatnál nem hátrány. Segítőkésznek tartom magam. Szeretnék segíteni eme közösség kezdő/haladó tagjainak. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 3-4 óra. Hétvégén dupláját is ennek. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/iyI9ilc >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/iyI9ilc >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Megbízható, értelmes és segítőkész vagyok, de ellenben későn kezdtem beérni (a második bannom idején), viszonylag lusta vagyok ha olyan dologról van szó ami nem érdekel túlságosan és néha túl nagy a pofám, de ezen szeretnék javítani. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Persze most azt mondom hogy igen, de nem tudom hogy leszek-e hozzá elég érett hogy egy ilyen feladatot teljesítsek a későbbiekben szóval ezt meghagyom a jövő titkának. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szerintem két fontosabb dolog van. Az IC és OOC megkülönböztetés és a /me /do használata. Ezt magyaráznám el neki először aztán megmutatnám neki a városházát és egyéb fontos helyeket pl.: kórház, autókereskedés. És persze ott van a mágikus F1-es gomb ami hatalmas információ mennyiséggel rendelkezik és ez egy kezdő játékos a mankója lehet.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Ez függ a helyzettől. Ha csak nekiment valaminek és társai akkor természetesen nincs fix. De ha esetlegesen bugból származó a kár akkor S.G.H. chaten szólok egy adminisztrátornak hogy lessen rá az adott személyre és megfelelő bizonyítékért cserébe megkapná a fixet. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Pacsi! Kérlek legközelebb ne lépj ki interiorból, és légyszíves egy adminisztrátornak írj és ő segít! >>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: