Vontató Szolgálat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
vont-logo-3.png

Ez az újonnan indított vállalkozás a Parkolás Felügyelet nagylelkű támogatása nélkül nem jöhetett volna létre. Cégünk egész Los Santos és San Fierro területén működik és 0-24 fogadjuk a lakosság hívásait.

ÁRAK
Az ár nálunk fix, alkalmazottaink 5.610$-ért vontatnak.

TELEPÜNK
A telepünk San Fierro-ban található. Várjuk tisztelt ügyfeleink hívásait, vagy látogassanak el az irodánkhoz és igényeljék szolgáltatásunkat személyesen.
mta-screen-2021-11-10-14-57-35.png

PARKOLÁS FELÜGYELET - LEFOGLALTAK
Cégünk rendszeresen ellenőrzi a San Fierro-ban található lefoglalt járművek parkolóját. Bátran jelezze egyik vontatósunk felé, amennyiben igényli, hogy onnan járművét elvontassuk a roncstelepre vagy valamelyik szerelőtelepre.
mta-screen-2021-11-10-14-45-22.png

JELENTKEZÉS
Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, töltse ki az alábbi űrlapot, majd küldje el jelentkezését.
Felhívnánk a figyelmét, hogy a jelentkezési lapok elbírálása 1-5 napig is eltarthatnak. Mivel csak korlátozott létszámban veszünk fel embereket, ezért ne csüggedjen ha ezúttal nem sikerült. Figyelje a felvétel státuszát (NYITVA/ZÁRVA) majd próbálja meg újra. Kérjük figyelmesen olvassa el a Cégszabályzatot illetve a Felvétellel kapcsolatos kikötéseinket.

Sok sikert kívánunk!

Felvétel jelenleg: NINCS

JELENTKEZÉSI LAP - VONTATÓ SZOLGÁLAT
[A jelentkezés IC része]

Teljes neve: VÁLASZ
Születési helye, ideje: VÁLASZ
Személyi igazolvány száma: VÁLASZ
Telefonszáma: VÁLASZ
Lakóhelye: VÁLASZ
Korábbi munkahelyei: VÁLASZ
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni? VÁLASZ

Mik a tervei a jövőre nézve? VÁLASZ
Volt már büntetve? VÁLASZ
Van jogosítványa? VÁLASZ
Dolgozott már nálunk? VÁLASZ
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki? VÁLASZ

-

[A jelentkezés OOC része]

Teljes neved: VÁLASZ
Korod: VÁLASZ
Írj magadról legalább 10 mondatot: VÁLASZ
~
Mióta játszol a szerveren? VÁLASZ

Mennyi a játszott perced? VÁLASZ
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)? VÁLASZ
Hogy érzed, miért téged válasszunk? VÁLASZ
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra? VÁLASZ
Van TeamSpeak 3-mad? VÁLASZ
UCP előéleted: KÉP

((A kódért kattints
ide))

CÉGSZABÁLYZAT
- Minden alkalmazott köteles leadni a heti kötelezőt vasárnap este 21:00-ig.
- A vontatókért teljes mértékben azok felelősek akiknek ki lett osztva az adott jármű (a dokumentumban megtaláljátok Kulcs 1 illetve Kulcs 2 révén).

- A vontatók magáncélra való használata esetén a büntetés a cégből azonnali kirúgás ((illetve kérvényezni fogom adminnál az adminjailt is + szigorúan TILOS a kulcsot havernak vagy idegennek átadni, ezért a szerver szabályzata értelmében örök kitiltás a büntetés)).
- A heti kötelező, amit mindenki köteles leadni az 85.000$ (első héten 70.000$) [Bővítve]: Mostantól a leadandó összeg ranghoz kötött. Részletek lejjebb.
- Inaktivitás esetén a heti minimum maximálisan 45.000$-ra csökkenhet (visszaélés esetén azonnali kirúgás a büntetés). Az inaktivitást fórumon (privát üzenet formájában) jelezheted a vezetőség felé - IC név, inaktivitás kezdete és vége, oka.
- Rádió használata kötelező (viszont nincsenek kódok). [Bővítve]: Hanyag rádiózás miatt mostantól kötelező a Rádiózási irányelvek alapján rádiózni.

[Bővítve]: A cégen belül mostantól érvénybe lép a rangrendszer. Ranglépéskor nálunk az illető nem kap feltétlenül több jogot, hanem elsősorban csökken a heti leadandó összege. Bővebben erről a Publikus dokumentumban olvashatsz.
- Szigorúan TILOS
tuningolni a vontatót!

- Tilos az OOC rádiózás! (kivétel ha nyomós indokod van rá)
- Vasárnap legkésőbb 21:00-ig a kulcs 1 alá tartozó vontatósoknak megszereltetve illetve megtankolva kell leparkolniuk a járműveket (a forgalmi kivétel, azért Mi felelünk, nem ti). Amennyiben több sérült elem található a járművön, úgy záráskor a vezetőség kártérítést igényel az alkalmazottól!
- A vontatósok kötelesek a vállalat által megszabott árat elkérni. (5.610$) Nem kérhetnek el sem többet, sem kevesebbet - a borravalót természetesen megtarthatják.
- Lehetőséget biztosítunk arra, hogy ha lerobbannátok a civil kocsitokkal, akkor ingyen elvontassátok azt a szerelőtelepre / vagy bontóba, viszont kötelező rádiózni, illetve csak és kizárólag saját járművet vontathattok. Ismerős vagy haverét nem. Ezen pont megszegése szolgálati jármű magáncélra való használatának minősül.

- A fizetéseket illetve a leadandót az általunk elkészített online dokumentációs rendszeren keresztül követhetitek, minden fogadott hívást illetve fuvart kötelező bejátszani (főleg a statisztika miatt).
- A vontató állapota nem érheti el a kritikus (sűrű füst) állapotot, illetve az üzemanyag szintje nem eshet 10% alá (piros jelzés).
- A vontató csomagtartójában kötelező tartani 1db elsősegélyládát, 1db benzines kannát és 1drb vizet.
- Felmondás esetén a kiosztott járművet köteles leadni a vezetőségnél 100%-os állapotban (természetesen megtankolva is), illetve visszaadni a kulcsot, és leadni a heti minimum X%-át (attól függ a hét melyik napján mondasz fel, értelemszerűen hét vége felé többet kell leadnod).

Figyelem a szabályzat 2021.11.30.-án Bővítve lett!

FELVÉTELLEL KAPCSOLATOS KIKÖTÉSEINK
- Belépéskor a jelentkezőnek be kell fizetnie 30.000$-t ami a bejelentés összegét fedezi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé, illetve fedezi az adminisztrációs díjat. [Bővítve]: Mostantól az első heti leadandót kell a jelentkezőnek befizetni, mivel visszaélések történtek az elmúlt hetekben. Belépéskor tehát 90.000$ -t kell befizetni (ebből vonjuk le a bejelentési árat) ezáltal az alkalmazott mentesül azon a héten a leadandó alól.
- Egy felvételi periódus alatt kizárólag 1 darab jelentkezési lap adható be. Amennyiben a felvételi státusz ZÁRVA, abban az esetben nem nyújtható be jelentkezési lap. Ellenkező esetben azonnal elutasítjuk.

- Miután elfogadtuk a felvételi lapod, meg kell jelenned egy TS meghallgatáson (természetesen időpont egyeztetés után). [Bővítve]: Amit kérünk tőled: olvasd el a Cégszabályzatot, a Felvétellel kapcsolatos kikötéseinket, és a
Publikus dokumentumot is. Ez inkább beszélgetés lesz, mintsem meghallgatás, kíváncsiak vagyunk rád. A meghallgatáson a kérdések alapján dől el, hogy alkalmasnak tartunk e az állás betöltésére!
- Megkérnék minden jelentkezőt, hogy az UCP előéletről készített képet
ide töltse fel.
- Amit elvárunk: érett gondolkodás, betöltött 16. életév, szeress csapatban dolgozni.

[Bővítve]: - Azok akik a jelentkezési lap elbírálása után törlik a beküldött jelentkezési lapjukat, automatikusan Feketelistára kerülnek.

Mit nyújtunk?
- Korlátlan kereseti lehetőség
- TeamSpeak szoba (Vontató Szolgálat)
- Jó csapat
- Egy jól felszerelt és elegáns iroda
- Kötetlen munkaidő
- Saját jármű ingyenes vontatása (Saját! Ismerősnek nem!)
- Karrierlehetőség egy dinamikusan fejlődő vállalatnál

PANASZKÖNYV
Természetesen fenntartjuk a lehetőséget ügyfeleink számára, hogy panaszt tegyenek alkalmazottainkra. Azonban a panasztételt kizárólag az általunk előírt minta szerint lehet megírni, ellenkező esetben a panasz érvénytelen. Elbírálás 48 órán belül. ((IC bizonyítékot kell felmutatnotok, nincs MG.))
PANASZTÉTEL - Szakszerűtlen viselkedés/Visszaélés

Teljes neve: VÁLASZ
Lakcíme: VÁLASZ
Telefonszáma: VÁLASZ
Vontatós teljes neve: VÁLASZ
Vontatós rendszáma: VÁLASZ
A panasz részletes kifejtése: VÁLASZ
Megjegyzés: VÁLASZ

((A kódért kattints ide))

SZERVEZETI FELÉPÍTÉS
szervezeti-fel-p-t-s.png

ELÉRHETŐSÉG
Amennyiben fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, várjuk üzenetét ide a nyilvános platformunkra, vagy küldjön e-mailt az info@vont-szolgalat.com-ra. Egyeztetés esetén pedig keressen fel minket a telepünkön.

Utoljára szerkesztve:

Cathy

Újonc
2020. 03. 23.
65
36
26
V4 karakter
Katarina Dubrovska
LV karakter
Samatha Cho
Tisztelt érdeklődők!

Örömmel értesítjük önöket, hogy ismét megnyitottuk a jelentkezést 'Vontatós Gyakornok' pozícióra. Jelentkezni az általunk megadott minta szerint lehetséges ezen a platformon.

Cathy Bradford
Igazgató helyettes

• Tetszik
Reactions: Norman. és RageX

Dawe05

Újonc
2020. 07. 06.
14
12
V4 karakter
David Rochester
LV karakter
David Rochester
[A jelentkezés IC része]

Teljes neve: David Rochester
Születési helye, ideje: 1996.08.08.
Személyi igazolvány száma: 109783488
Telefonszáma: 38761188801367
Lakóhelye: San Fierro,Rodeo St. 6.
Korábbi munkahelyei: Nagyker. futáros.
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni? Mert számomra megfelelő szolgáltatásokat nyújtanak.

Mik a tervei a jövőre nézve? Természetesen az, hogy ennél a cégnél maradok, és megpróbálom megmászni a ranglétrát.
Volt már büntetve? Igen
Van jogosítványa? Igen
Dolgozott már nálunk? Nem
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki? -

-

Teljes neved: Huppauer Dávid
Korod: 16 éves vagyok
Írj magadról legalább 10 mondatot: Huppauer Dávid a becsületes nevem, jelenleg 16 éves vagyok. Mezőgazdasági gépésztechnikusnak tanulok, jelenleg 10.-edikes vagyok. Nagyon szeretek kerékpározni, régebben ügyességi versenyeken is vettem részt, mostanába már csak a KM-ereket gyűjtöm :). Jelenleg a tél miatt már kevésbé sportolok, többet ülök a gép előtt. A SeeMTA karrieremet, 2020. nyarán kezdtem, azóta voltam egy vontatós cégben, és ennyi. De nagyon szerettem ott lenni, és nagyrészt jó emlékek maradtak meg. Nem munkának, hanem hivatásnak éltem meg. Frakcióba nem szeretnék csatlakozni. Haverommal farmokkal foglalkozunk (IG), jelenleg is van pár, amikkel szeretnék tovább foglalkozni.
~
Mióta játszol a szerveren? Több mint 1 éve.

Mennyi a játszott perced? 13.xxx
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)? Eddig nem voltam csak NS frakcióban.
Hogy érzed, miért téged válasszunk? Van tapasztaltom a vontatáshoz, sok munkát bele tudok fektetni.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra? Amikor van időm játszani nagyrészt ezzel foglalkoznék, de van más dolgom is. De így is megoldható naponta 2,5 óra, de ez csak a minimum :)
Van TeamSpeak 3-mad? Igen van.
UPC Előéleted:

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
vont-logo-3.png

Jelentkezési lap: Bírálat

Tisztelt David Rochester!

Ez úton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezési lapját
ELFOGADTUK.
Holnap 17:00-kor várjuk egy személyes beszélgetésre ((TS->VIP szobák->Vontató Szolgálat)). Amennyiben nem felelne meg az időpont, kérem jelezze e-mailben ((PM)).

• Tetszik
Reactions: Dawe05

Cathy

Újonc
2020. 03. 23.
65
36
26
V4 karakter
Katarina Dubrovska
LV karakter
Samatha Cho
vont-logo-3.png

Tisztelt Joe Coopeer!

Ez úton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezési lapját
ELUTASÍTOTTUK.
A jövőben kérem megfelelően, a sablon szerint adja le a jelentkezési lapját - a nem oda illő karaktereket mellőzzük.

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
vont-logo-3.png

Tisztelt Huff Alex!

ELUTASÍTOTTUK.
A jövőben kérjük megfelelően, a sablon szerint adja le a jelentkezési lapját - a nem oda illő karaktereket mellőzzük.

Cathy

Újonc
2020. 03. 23.
65
36
26
V4 karakter
Katarina Dubrovska
LV karakter
Samatha Cho
Tisztelt jelentkezők!

Az eddig benyújtott lapokat átnéztük illetve feldolgoztuk. Az új Vontatós Gyakornokunk David Rochester (Dawe05). Sok sikert kívánunk neki!
Azok akiknek pedig nem sikerült ezúttal a felvétel, ne csüggedjenek. Ami késik, nem múlik.

A felvételi periódus lezárult!​

Cathy Bradford
Igazgató helyettes

• Tetszik
Reactions: yr.juraa

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
Tisztelt érdeklődők!

Örömmel értesítjük önöket, hogy ismét megnyitottuk a jelentkezést 'Vontatós Gyakornok' pozícióra. Jelentkezni az általunk megadott minta szerint lehetséges ezen a platformon.

Garett Bradford
Igazgató

• Tetszik
Reactions: yr.juraa

yr.juraa

Újonc
2020. 01. 01.
4
1
V4 karakter
Joe Coopeer
LV karakter
Joe Cooper
[A jelentkezés IC része]

Teljes neve: Joe Coopeer
Születési helye, ideje: 1992.02.17 Las Venturas
Személyi igazolvány száma: 109917940
Telefonszáma: 38761188801659
Lakóhelye: Farm utca 2
Korábbi munkahelyei: Árúszállító
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni? Hogy azt dolgozhassak amit szeretnék.

Mik a tervei a jövőre nézve? Az hogy maguknál dolgozhassak.
Volt már büntetve? Igen.
Van jogosítványa? Igen
Dolgozott már nálunk? Nem.

-

Teljes neved: Jurászik Dániel
Korod: 15
Írj magadról legalább 10 mondatot: Jurászik Dániel vagyok,15 éves.Pest megyében lakom.Nyolcadik osztályos vagyok. Szeretek biciklizni és kosarazni. Szeretem az autókat. Van egy háziállatom, a neve Mazsola. Ő egy holland törpe nyúl. Szeretek gépezni, főleg télen mert akkor nincs kint mit csinálni. A gépezés az egyik kedvenc elfoglaltságom, letud kötni sokáig.
~
Mióta játszol a szerveren? 3hónapja.

Mennyi a játszott perced? 6086
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)? Még nem voltam ezen a szerveren.
Hogy érzed, miért téged válasszunk? Mert türelmes és magabiztos vagyok.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra? napi 3-4 órát szánnék rá.
Van TeamSpeak 3-mad? igen,van.
UCP előéleted:

Makro

Újonc
2021. 05. 03.
48
26
V4 karakter
Pablo Montelli
LV karakter
Pablo Montelli
[A jelentkezés IC része]

Teljes neve: Huff Alex
Születési helye, ideje: 1995/08/08, Las Venturas
Személyi igazolvány száma: 109957101
Telefonszáma: 38761188801879
Lakóhelye: Temple,farm ut. 2
Korábbi munkahelyei: Nagyker. futár

Miért szeretne hozzánk jelentkezni? Azért, mert szerintem élvezném ezt a munkát és segíteni szeretnék embereknek
Mik a tervei a jövőre nézve? Venni egy házat és egy felső kategóriás autót.
Volt már büntetve? igen.
Van jogosítványa? Igen.
Dolgozott már nálunk? Nem.

Teljes neved: Ignácz József Márkó
Korod: 14
Írj magadról legalább 10 mondatot: Pest megyében élek 8. osztályos vagyok. Autószerelőnek készülök, szeretek kosarazni. kb 2éve MTA-zok, van 2 testvérem.
Mióta játszol a szerveren? 3hónapja.
Mennyi a játszott perced? 5867
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)? ezen a szerveren nem voltam még.
Hogy érzed, miért téged válasszunk? Megértő vagyok,szeretek vontatózni,türelmes.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra? napi 3orát átlagosan.
Van TeamSpeak 3-mad? igen.
UCP előéleted:

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
towicon-v2.png
Fejlesztés - 2021.11.29.
towicon.png

mta-screen-2021-11-30-09-38-07.png

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy a kormány elfogadta a cég által benyújtott garázs igénylést, és a tegnapi nap folyamán hivatalosan is átadták nekünk a közepes méretű garázst.
Ezentúl a parkolási rendszer is megváltozik a telepen, erről bővebb tájékoztatást a napokban megjelenő véglegesített Online Dokumentumban találhatnak majd. A dokumentum továbbá részletesen kifejti és elmagyarázza a
Rangrendszert illetve a hozzájuk tartozó jogokat és kötelezettségeket, valamint informálja az érdeklődőket a Rádiózási irányelvekről, továbbá a már említett Parkolási rendről is.

Üdvözlettel,
Garrett Bradford

Igazgató

Billy Twain

Újonc
2019. 10. 07.
2
1
V4 karakter
Billy Twain
[A jelentkezés IC része]

Teljes neve: Billy Twain
Születési helye, ideje: 1996.12.26.
Személyi igazolvány száma: 103456983
Telefonszáma: 38761120180371
Lakóhelye: Los Santos-ban tartózkodom ideiglenesen
Korábbi munkahelyei: Polgárőr voltam, illetve a városháza által nyújtott munkahelyek szinte mindegyikét kipróbáltam
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni? Passzív jövedelmeim mellett, hogy felszabadult némi időm, szeretnék aktív jövedelemre is szert tenni, miközben interakcióba léphetek más emberekkel

Mik a tervei a jövőre nézve? Szeretnék később egy tekintélyes vagyonra szert tenni, saját házat, garázst magamnak tudni
Volt már büntetve? Nem, nincs büntetett előéletem
Van jogosítványa? Van

-

Teljes neved: Kurek Balázs
Korod: 21
Írj magadról legalább 10 mondatot: Már egy pár éve játszok a szerveren, kisebb nagyobb kihagyásokkal, annó haverok miatt kezdtem el játszani. Azonban szinte mind abbahagyták. Én most ismételten kedvet kaptam a játékhoz és csak passzív jövedelmem van, így szeretnék interaktálni a többi játékossal ezúton. Pár hónapig lesz elegendő szabadidőm, hogy eleget vontathassak.
~
Mióta játszol a szerveren? Nem emlékszem már pontosan, egy pár éve játszok már itt, de volt pár nagyobb kihagyásom

Mennyi a játszott perced? jelenleg 43706
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)? Mikor behozták a polgárőrséget a kormánynál, abban voltam egy ideig, pár hónapig volt talán. A felbomlása előtt mint sokan, én is kiakartam lépni onnan, mert akkor nagyon lekötött a kötelező szolgálati idő, illetve viszonylag kevés szabadidőm is volt, de kaptam kivételes rangot, így maradtam. Aztán így sem volt a legjobb, alig pár emberrel csináltuk az egészet, miután kiléptem, nemsokkal azután meg is szűnt a polgárőrség.
Hogy érzed, miért téged válasszunk? Úgy gondolom, megbízható vagyok, olyan téren, hogyha közbe is jön valami, előre tudok szólni, hogy valamivel pár órát, vagy 1 napot csúsznék, Tudok alkalmazkodni, valamint viszonylag szabálykövető vagyok, tehát a frakció szabályzatát betartanám.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra? A héten 2-3 napot kivéve, minden nap pár órát 3-4 et is akár rászánnék, változó, hogy melyik napszakban tudnék online lenni.
Van TeamSpeak 3-mad? Régen használtam már, inkább Discordot használok, de a tagfelvételhez nem probléma letölteni
UCP előéleted:

• Tetszik
Reactions: Cathy

Cathy

Újonc
2020. 03. 23.
65
36
26
V4 karakter
Katarina Dubrovska
LV karakter
Samatha Cho
[A jelentkezés IC része]

Teljes neve: Billy Twain
Születési helye, ideje: 1996.12.26.
Személyi igazolvány száma: 103456983
Telefonszáma: 38761120180371
Lakóhelye: Los Santos-ban tartózkodom ideiglenesen
Korábbi munkahelyei: Polgárőr voltam, illetve a városháza által nyújtott munkahelyek szinte mindegyikét kipróbáltam
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni? Passzív jövedelmeim mellett, hogy felszabadult némi időm, szeretnék aktív jövedelemre is szert tenni, miközben interakcióba léphetek más emberekkel

Mik a tervei a jövőre nézve? Szeretnék később egy tekintélyes vagyonra szert tenni, saját házat, garázst magamnak tudni
Volt már büntetve? Nem, nincs büntetett előéletem
Van jogosítványa? Van

-

Teljes neved: Kurek Balázs
Korod: 21
Írj magadról legalább 10 mondatot: Már egy pár éve játszok a szerveren, kisebb nagyobb kihagyásokkal, annó haverok miatt kezdtem el játszani. Azonban szinte mind abbahagyták. Én most ismételten kedvet kaptam a játékhoz és csak passzív jövedelmem van, így szeretnék interaktálni a többi játékossal ezúton. Pár hónapig lesz elegendő szabadidőm, hogy eleget vontathassak.
~
Mióta játszol a szerveren? Nem emlékszem már pontosan, egy pár éve játszok már itt, de volt pár nagyobb kihagyásom

Mennyi a játszott perced? jelenleg 43706
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)? Mikor behozták a polgárőrséget a kormánynál, abban voltam egy ideig, pár hónapig volt talán. A felbomlása előtt mint sokan, én is kiakartam lépni onnan, mert akkor nagyon lekötött a kötelező szolgálati idő, illetve viszonylag kevés szabadidőm is volt, de kaptam kivételes rangot, így maradtam. Aztán így sem volt a legjobb, alig pár emberrel csináltuk az egészet, miután kiléptem, nemsokkal azután meg is szűnt a polgárőrség.
Hogy érzed, miért téged válasszunk? Úgy gondolom, megbízható vagyok, olyan téren, hogyha közbe is jön valami, előre tudok szólni, hogy valamivel pár órát, vagy 1 napot csúsznék, Tudok alkalmazkodni, valamint viszonylag szabálykövető vagyok, tehát a frakció szabályzatát betartanám.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra? A héten 2-3 napot kivéve, minden nap pár órát 3-4 et is akár rászánnék, változó, hogy melyik napszakban tudnék online lenni.
Van TeamSpeak 3-mad? Régen használtam már, inkább Discordot használok, de a tagfelvételhez nem probléma letölteni
UCP előéleted:

Szia!

Bár nincs megadva kritériumnak, de örülünk ha egy tapasztaltabb játékos jelentkezik hozzánk, mivel azért egy vontatósnak is szüksége van legalább egy alap szintű helyismeretre. Arról nem is beszélve, hogy a szerveren szerzett tapasztalatok is jól jönnek egy olyan cégnél, ahol folyamatosan emberekkel dolgozol együtt.

A lapodat támogatom, sok sikert!​

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
new-pro.png
Belső híreink - Jelentkezések
new-pro.png

Sziasztok!

Gondoltuk hozunk nektek néhány képet az elmúlt hetek történéseiből. Ezek most főleg a jelentkezéssel kapcsolatosak, de a jövőben majd még tervezünk feltölteni néhány ehhez hasonló csemegét is.

Cathy

Újonc
2020. 03. 23.
65
36
26
V4 karakter
Katarina Dubrovska
LV karakter
Samatha Cho
vont-logo-3.png

Jelentkezési lap(ok): Bírálata

Tisztelt Jelentkezők!

Ez úton értesítjük Önöket, hogy a jelentkezési lapjukat a vezetőség elolvasta és döntést hozott róluk.

ELFOGADOTT JELENTKEZÉSI LAPOK:.

ELUTASÍTOTT JELENTKEZÉSI LAPOK:

• Huff Alex (Jócóó) - Nem idézünk régebbi/törölt jelentkezési lapot! Legközelebb írd meg újra, ahogy kell.

Akiknek elfogadtuk a lapjukat, azokat várjuk holnap egy TS meghallgatásra a Vontató Szolgálat szobájába (VIP szobák között találjátok). Olvassátok el a Cégszabályzatot illetve a Felvétellel kapcsolatos kikötéseket is.

Üdvözlettel,
Cathy Bradford
Igazgató helyettes

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Billy Twain

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
Új tartalom - Publikus Dokumentum
document.png

Sikerült véglegesítenünk a Publikus Dokumentumot melyben részletesen olvashatnak olyan információkról, melyek nem mindegyike van feltöltve a weboldalunkra.
Egyébként újabb vontatóssal bővült a csapatunk, üdvözöljük legújabb
Gyakornokunkat Billy Twaint (Billy Twain). Sok sikert kívánunk neki!
Mellékesen szeretnénk megemlíteni, hogy az elkövetkező napokban ismét jövünk pár izgalmas
képsorral, mellyel igyekszünk prezentálni, hogy hogyan is dolgozik valójában a Vontató Szolgálat csapata.

• Tetszik
Reactions: Cathy

Cathy

Újonc
2020. 03. 23.
65
36
26
V4 karakter
Katarina Dubrovska
LV karakter
Samatha Cho
new-pro.png
Belső híreink - Hogyan is dolgozik a Vontató Szolgálat?
new-pro.png

billytwain-hivasfogadas.jpg

billytwain-2.png

billytwain-3.jpg

david2.png

david5.png

david8.png

Sziasztok!

Sikerült megörökítenünk pár képet erről a csodás hétvégéről, hiszen Mikulásnak hála a megszokottnál is több munkánk volt. Innen is szeretnénk köszönetet mondani nektek, hisz remekül álltátok a sarat, büszkék vagyunk rátok! F
ogadjátok sok szeretettel ezt a pár képet a Vontatósainktól.

mikulas-1.png
És persze Kellemes Ünnekepet kívánunk mindenkinek!
mikulas-1.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.