Volby Davad Jelentkezés

Bane Jon

Újonc
2019. 04. 09.
6
2
V4 karakter
Volby Davad
LV karakter
Bane Jon
V2 karakter
Bane Jon
logo3-2.png
A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Volby
- Születési neve: Davad
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Angeles 11-12-1990
- Anyja neve: Volby Emma
- Személyi igazolvány száma: 132575IC
- Vezetői engedély száma: 350138UH
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-619-1832 matek1171@gmail.com
- Családi állapota: Tökéletes.
- Lakóhelye: Los Angeles.
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Korábban irodai munkás voltam.
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Irodai munkás voltam. Csoportvezető
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Rugalmas vagyok, Gyors, Kitartó, Magabiztos, Célratörő.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Nekem csak annyi a lényeg hogy legyen mivel dolgoznom. Ennyi.

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Sziasztok. Kovács Máté vagyok 20 éves és olyan vagyok mint egy 60 as szög. Nem 100-as :D Vannak betegségeim mint a diszlekszia diszgráfia de próbálom leküzdeni őket és úgy felfogni az egészet hogy nem vagyok más mint a többi ember. Van egy szakmám, Asztalos és ebben a szakmában dolgozom és nagyon szeretem nem bántam meg egy percig sem. Van egy autom egy passat B5.5 18.T Azon kezdtem egy kozmetikával foglalkozni hogy ha haza érek munkából ne unatkozzak. Közben rá találtam a szerverre és azóta itt is játszom. Ki probáltam már mindent a szerveren ami meg található rajta de még frakcióban sajnos nem voltam. Itt az ideje hátha fel vesznek. Röviden ennyi. Ha több kell tudok még írni vagy szóban is mondani.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 8274
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Szeretem a nagy teherautókat vezetni és szeretem a kihívást.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? -
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Úgy gondolom nem vagyok más mint a többi ember, De megbízható vagyok és nagyon tanulékony
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 1000
- AccountID?: 178259
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Van mikrofonom. Discordot használok csak.
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):

• Fire
  • Tetszik
Reactions: Bari és aCullenBoi