Voivod Security Service

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Thore

“A hatalom vagy igazságossá tesz, vagy zsarnokká”
2019. 01. 10.
83
274
22
Cegléd
V4 karakter
Theo Anderson
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
IC rész:

VSS.png

VSS1.png

VSS2.png

VSS2-1.png

VSS3.png

OOC rész:
Szeretnénk magunkat kipróbálni egy script nélküli szervezetben. Elsősorban azért hoztuk létre ezt a frakciót, mert látjuk, hogy a sok illegális egylet által létrehozott szórakozóhelyen nagy a fejetlenség. Szeretnénk segíteni nekik, ezzel pénzt és kapcsolatokat teremtve. Bemutatnánk, hogy az átlatunk elképzelt karakterek a biztonság- és testőri szolgálat mellett törvényen kívüli életben is aktív részt vállalhatnak. Tudjuk, hogy nem tökéletes az rp-nk, de csak gyakorlástól tudunk fejlődni. Minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk.

*A fent látható weboldal a megalakulás után készült el (lesz róla kép)*

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
807
3 612
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik ez az egész topic. Remélem meg találtátok azt az RP közösséget, klubokat, rendezvényeket ahol tudjátok a tudásotokat kamatoztatni. Remélem viszonylag hosszú életű lesz ez a téma. Sok sikert skacok!

Thore

“A hatalom vagy igazságossá tesz, vagy zsarnokká”
2019. 01. 10.
83
274
22
Cegléd
V4 karakter
Theo Anderson
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Köszönjük szépen a bíztató szavakat. Egyenlőre még nem találtuk meg a közösségünket. Idő kell szerintünk, hogy az egész "lángra kapjon", de dolgozunk rajta.

• Tetszik
Reactions: djarum és Kistojas

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
807
3 612
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Én összeszedtem nektek egy-két közösséget ahol simán tudok érvényesülni.

- Elsősorban illegális frakció(kra) gondoltam, ahol meg keresitek az adott klub vezetőket és tesztek neki egy ajánlatot, hogy ennyi és ennyi összegért, maximális védelmet tudtok nyújtani, ha bejön ez az egész lehetne többször is. Ha már illegálnál tartunk két út nyílik meg előttetek. Be épültök egy illegális frakcióba mint egy alfrakció, vagy csak maradtok "külsősök" és szimplán a klubbot őrzitek. Netán annyival izgalmasabb ez az egész illegálos téma, hogy drogkereskedőket engedtek be és társai, ezzel is fellendítve az ipart. (ez már egy kicsit rizikós helyzet)

- Lehetőségetek nyílik legális út felé közeledni. Ahol már meglévő nonsrciptelt frakciókat céloztok meg. Vegyünk példának egy autóbérlőt. Lehet, hogy nem annyira nagy durranás, de ha nekem lenne egy autóbérlő cégem felvennék egy-két embert aki az autókar őrzi, hogy ne karcolja meg, és még sorolhatnám nap estig.

- Vannak az egyszeri alkalmak, ilyen például az egyéb legális rendezvények. (bejelentett rendezvények) Ide sorolható az autós összejövetelek és az ehhez kapcsolható cselekedetek. Itt simán eltudtok kérni nagyobb bevételeket is.

- Legvégső sorban ez az utolsó pont, ezt azért is hagytam utoljára mert erre nem nagyon látok esélyt, de ha még is megtörténnek, akkor minden elismerésem. Amennyiben tudjátok azt tanúsítani, hogy egy stabil, összetartó közösséget tudtok létrehozni, egy rendvédelmi szervet megkeresi azzal az információval, hogy csatlakoznátok hozzájuk, mint alfrakció. Így a rendvédelemnek nem kell erre külön embert kialakítaniuk hanem ti elvégeznétek ezt a fajta munkát.

Bevétel:
Nem nagyon tervezek bele szólni a ti kis barátsági körötökbe csak egy-két tippet adok. A bevételből simán vehetnék IC felszerelést. Gondolok itt munkaruhák és társai. Netán már egy komoly pénz összegre tesztek szert simán vehettek céges autókat, ami viszonylag egyedi lenne. Egy-egy autós vagy ehhez csatolható egyéb találkozókkor elkérhettek simán 10.000$-20.000$ közti árakat, amit ha összesítve levetítünk nem egy rossz pénzösszeg.

Hogyan legyetek felkapottak?
Ez a legutolsó pont amit leírok, már így is hosszasra sikeredett amit írtam nektek. Ennek a módnak több pontját is taglalhatjuk. Van az IC hirdetés ami az egyik legkönnyebb dolog, ezt merem is ajánlani nektek. Van lehetőség arra is, hogy IC szórólapokat helyeztek el. Ajánlom, hogy minél forgalmasabban helyen történjen meg. (városháza, kórház, stb-stb.) Másik ez már hosszasabb téma, hogy felkeresitek az illegál frakciók által vezetett klubokat, és felteszitek náluk az ajánlatotokat. Az adott leaderek biztos fogják díjazni, hogy van olyan ember aki még RP-zik és szeretnének velük kapcsolatot kialakítani.

Igazából ennyit akartam írni meg, ez volt bennem. Amennyiben kérdésed/kérdésetek lenne nyugodtan feltehetitek privát üzenet formájában vagy itt HSZ formában.

• Tetszik
Reactions: catch a blast
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.