Voice chat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Suhajda

Pötyögtető
2019. 01. 10.
532
242
LV karakter
Vins Black
Nekem az lenne az ötletem,hogy a voice chat bekerülhetne lvre mert hasznos lenne abból a szempontból hogy az embereknek úgy mond fejlődhetne a beszélő képessége,önbizalma az emberek felé és akár nyitotabbak is lehetnek jobban egymás felé.

Utoljára szerkesztve:

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Szerintem nem kéne, ooc voice chatre ott a ts, ic-re meg ott a chat. Egyébként ha ez bekerülne akkor az élményképkészitést igy hogy képzelnéd el? Ahhoz elengedhetetlen az irás. Ráadásul még a háttérzajok is gondok lehetnek.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Szerintem ha valaki több önbizalmat, netán nyitni szeretne emberek felé, vagy a beszélő képességén javÍtana, akkor nem játszani fog.

EDIT: Tegyük fel, ha ez minden játékost érintene, azok ne játszanak akiknek nincs mikrofonjuk?

• Tetszik
Reactions: Termi

Fredy339

Újonc
Támogató
2019. 02. 05.
54
48
Románia, Csíkszereda
www.kisszsombor.hu
V4 karakter
Konstandi Brahim
LV karakter
Jammes Smith
V2 karakter
Jammes Smith
Több sebből is vérzik ez az egész:

• Akinek nincs mikrofonja, az ne játszon? Vagy aki eddig játszott mikrofon nélkül rengeteget, az most többet nem játszhat, mert neki nincs mikrofonja?
  • Ha mindenki feljöhetne akinek van mikrofonja, abból sok ámokfutó lenne. Ha voice chat lenne, akkor elveszne az írás a szerveren, ebbe beleértve az RP-t is. Szóval ha ütközöl valakivel, azt nem kéne neked le RP-zned és ebből kifolyólag, szerintem elég sok derby-s lenne a szerveren.
  • Aki nem vállalja fel a hangját, mert esetleg túl vékonya, akkor ő se játszhat az LV-n, ami tegyük fel neki a kedvenc szervere?
  • Ha valakinek nagyon rossz minőségű mikrofonja van, akkor az se játszhat? Vagy játszhat, de amikor elkezd beszélni akkor megsüketül mindenki körülötte? Persze ugyanez igaz a háttérzajra is. (Köszi Zacrow :D)
Jó lenne az egész voice chat, de azt egy új szerveren kéne megcsinálni, nem egy meglévő és befutott szerveren.

Utoljára szerkesztve:

FREAKXD

Barangoló
Támogató
2019. 02. 13.
148
87
V4 karakter
kellen bowen
LV karakter
rasaun stokes
A Voice Chat legyen a GTA 5 RP különlegessége, itt maradjon a megszokott.

• Tetszik
Reactions: Tranes

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
nem arra valo egy jatekszerver, hogy beszedkeszseget vagy onbizalmat fejlessz, masreszt a jatekosok 70%a meg nem mutalt, ebbol kifolyolag eleg irrealis szituaciok is kialakulhatnak. na meg az elmenykepek... oke hogy a kereskedest segiti, gyorsitja, egszerusiti de hogyan raksz ki voice rps elmenykepeket? csatolod hozza a hangfajl-t vagy mi?

• Imádom
  • Hűha
Reactions: tibesz és Termi
2019. 01. 22.
22
40
V4 karakter
Lyle Springfield
LV karakter
Tazwell Bonner
Miért kéne ilyen, ha még valaki helyesen írni is képtelen? ?:LOL: Másodrészt, önbizalmat akarsz fejleszteni, vagy beszédképességet, elmész és ismerkedsz a NAGYVILÁGGAL.(mert hát See-n kívül is van élet..) Többiek fentebb leírták nagyrészt az ötlet hibáit, én nem is ismétlem. Ha meg voicechat-et akarsz felmész GTA5-re.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Egyébként ha bekerülne, akkor szerintem sokkal több funolás lenne, még igy is van hogy valaki a kaszinó előtt sokszor nem oda illő dolgokat ordibál, stb, ezt beszédben nem lenne valami kellemes hallgatni hogy a másik ordit.

• Tetszik
Reactions: Csoka

Mave

Barangoló
2019. 01. 10.
131
314
24
V4 karakter
sean.dwire 🇮🇪
LV karakter
sean.grahen 🇮🇪
V2 karakter
adam.showcross 🇺🇸
Kipróbáltam ezt a voice rp-t, egyáltalán nem láttam több rp-t, sőt.... Meg aki szeret nőt rp-ni annak nem jó lenne.
Teljesen feleslegesen látom ezt.

Utoljára szerkesztve:

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Majd eljön ennek is az ideje. Egyelőre maradjunk csak az írásnál.

• Tetszik
Reactions: Leen

takroamedic

armored.gang
2019. 01. 10.
291
1 195
V4 karakter
leanorelli.🌹
LV karakter
hawaii.skater🏄
Érdekes hangzana mikor nem mutált játékostársad IC elküldene melegebb éghajlatra és társai.. fejlődjön az íráskészsége mindenkinek inkább egyenlőre..

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Közel se müködik olyan jól mta-ba a voice chat mind gta5-ön, illetve remélem ezt te se gondoltad komolyan.

• Tetszik
Reactions: Csoka és prop

Csoka

Zöldfülű
2019. 01. 10.
171
179
21
LV karakter
Bowen Hobbs
Akinek önbizalom hiánya van, az menjen fel Tiktok-ozni, a beszélőképesség javítására pedig ott a logopédus.

Viccet félretéve, nem tudnám elképzelni ezt a szervert Voice chat-el, rengeteg probléma adódna belőle. Képzelj el egy nőt, aki odarohan melléd, majd mély melák hangon megszólal, ez amolyan faszos csaj szituáció. Bizonyítékok, élményképek készítése is nehezebb lenne. Isten ments, hogy ilyen legyen itt.

• Tetszik
Reactions: Termi és Sityu
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.