- 2019. 01. 19.
- 152
- 113
- V4 karakter
- Vo Giap Nguyen
- LV karakter
- Loading...
- V2 karakter
- Loading...
Panasztevő InGame neve:
► Vo Tuan Nguyen ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Scott Shelton ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► MG ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://forum.see-game.com/threads/w-taxi-droszt-engedely-igenylese.34654/
◄
Megjegyzés:
► Hónapokkal korábban PD-sként ki lettem tiltva a szerverről 3 hónapra. Az indoka lefoglalt fegyverek elraktározása volt. Ezzel az esettel nincsen semmi probléma egy adminisztrátor észlelte a dolgot és megkaptam a szankciót. Az egész eset úgy gondolom teljes mértékben OOC ügy, hiszen IC senki sem tudhatott az róla. Bannom időszaka alatt, kérelmeztem DROSZT engedélyt a PD-től, amit a bannomra hivatkozva el is utasítottak. Ismételni tudom csak magamat, IC nem tudhat róla senki, így a súlyos büntetett előélet nem jöhet szóba.. IC amikor engem megláttak mindenkit figyelmen kívül hagyva, csak engem vontak intézkedés alá és egy szép kis borsos összeggel büntettek meg. Gondoltam megbeszélem az érintett féllel a dolgot, nem szerettem volna PK-t írni. Azt mondta váltsak nevet és akkor el lesz fogadva a kérelem. A névváltás illetve a NAV-nál is megtörténtek az ehhez kapcsolódó dolgot, majd megírásra került a kérelem. Pontosan ma 10 napja nem lett elbírálva. Ez idő alatt egy másik fél nyitott egy kérelmet ugyan ebbe a topicba, az övére azonnali válasz, majd rá 1-2 napra szerkesztett hozzászólási elbírálás érkezett. Feltételezem az elbírálás hanyagolása is a korábbi esethez köthető... ◄