Vo Tuan Nguyen - Scott Shelton [Rhaast]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Vo Tuan Nguyen

Panaszra tett személy InGame neve:
Scott Shelton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.see-game.com/threads/w-taxi-droszt-engedely-igenylese.34654/

Megjegyzés:
Hónapokkal korábban PD-sként ki lettem tiltva a szerverről 3 hónapra. Az indoka lefoglalt fegyverek elraktározása volt. Ezzel az esettel nincsen semmi probléma egy adminisztrátor észlelte a dolgot és megkaptam a szankciót. Az egész eset úgy gondolom teljes mértékben OOC ügy, hiszen IC senki sem tudhatott az róla. Bannom időszaka alatt, kérelmeztem DROSZT engedélyt a PD-től, amit a bannomra hivatkozva el is utasítottak. Ismételni tudom csak magamat, IC nem tudhat róla senki, így a súlyos büntetett előélet nem jöhet szóba.. IC amikor engem megláttak mindenkit figyelmen kívül hagyva, csak engem vontak intézkedés alá és egy szép kis borsos összeggel büntettek meg. Gondoltam megbeszélem az érintett féllel a dolgot, nem szerettem volna PK-t írni. Azt mondta váltsak nevet és akkor el lesz fogadva a kérelem. A névváltás illetve a NAV-nál is megtörténtek az ehhez kapcsolódó dolgot, majd megírásra került a kérelem. Pontosan ma 10 napja nem lett elbírálva. Ez idő alatt egy másik fél nyitott egy kérelmet ugyan ebbe a topicba, az övére azonnali válasz, majd rá 1-2 napra szerkesztett hozzászólási elbírálás érkezett. Feltételezem az elbírálás hanyagolása is a korábbi esethez köthető...

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
Helo,én fogom bírálni az ügyet! Várom Scott Shelton válaszát 24 órán belül!

• Tetszik
Reactions: //LACI//

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
811
2 706
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Jó, kezdjük az elején.

Feljöttél TSre elmagyaráztam miért nem vagyok hajlandó kiállítani egy engedélyt olyan karakter számára, ami a rendőrségből korrupció miatt került ki. Akár OOC ban akár nem, ez volt az indoka. És mivel 1 kategóriája adminisztrátori beavatkozást igényel ugyan úgy szerintem nyilvántartható kirúgásod indokának. Rendben, nevet váltottál. Igen, láttam a TAXI kérelmedet és felszerettelek volna keresni IC azonban te az elmúlt 2 napban a szerveren se voltál jelen (bíráló admin le is tudja ellenőrizni), én pedig az elmúlt 1 hétben nem nagyon voltam a szerveren, különböző okok miatt.

Az, hogy 10 napig nem bírálom el a kérelmedet nem hiszem, hogy Panaszkönyvi kategória.

• Tetszik
  • Dühítő
Reactions: Tomasso és Blaise.

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
A PK indoka az MG nem a fórum igénylés. A ban teljes mértékben jogos volt,viszont a DROSZT engedély teljesen IC ügy,és mint leírtad a ban volt az indoka ami OOC ügy. Ha valahogy eljutott hozzád IC a "hír" hogy ez történt egy tagoddal legyen, de az jön le hogy nem igen tudtál róla,ergo IC semmilyen hatása nem lehet.

• Vicces
Reactions: Vito

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
811
2 706
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
IC nem tudok arról, hogy az emberem kirúgásra kerül XY indokkal? Korrupcióról van szó, nem NonRPről vagy bármi másról. Tehát gondolom az ember nem csak a semmibe tűnik el.

• Dühítő
Reactions: Tomasso

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
De mivel szerver szabályzat ezért OOC dolognak minősül, ha IC kapott volna büntetést akkor az teljesen más.

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
811
2 706
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Valóban szerver szabályzat, hogy ki kell dobni az összes dolgot a kukába. Akkor viszont felteszem másképp a kérdést feléd.. Ha nincs IC következménye, őt kibannoljátok korrupcióért akkor ő 2 hónap után visszajön rendőrködni? Nem hiszem. Tehát igenis van hatása az IC karakterére.

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Rhast szavait tudom ismételni. Természetesen a frakcióból való kirúgás/fekete listára kerülés teljesen korrekt! A nonrp teljesen ugyan úgy OOC dolog mint a fegyver elrakása. Jàtékon belüli IC szereplő nem tudhatott erről, csak és kizárólag az adminisztrátor dutyba.

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
Nem feltétlen,erre van a fekete lista,vagy csak szimplán nem kell vissza engedni.

• Vicces
Reactions: Markus és Vito

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
811
2 706
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Tehát fekete listára ok nélkül felrakhatom Korrupció váddal, viszont később ebből neki nem lehet semmi féle retorziója? Ez valahogy nem áll össze.

• Dühítő

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Itt nem ok nélküli dolgokról beszélünk!! Ha valaki sok NonRP jailt kap miközbe a PD-be van, akkor kirúghatod és fekete listára tehetet OOC, de ebből neki a későbbiekben IC kára nem lehet(kirúgáson kívül). Úgy tudom egy leader indok nélkül is kitehet valakit, nem kell ahhoz IC cselekmény.

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
Az miért ok nélküli hogy kapott 3 hónapos bant kapott egy szabály miatt? Nekem meg az nem áll össze még mindig hogy OOC bant hogy lehet egybe kavarni egy IC engedéllyel.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Vito és Snoobee

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
811
2 706
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Ugyanis a korrupciót IC követi el valaki szerepen belül. Az más kérdés, hogy lett hozva egy szabályzat annak értelmében, hogy ne sikerüljön visszaforgatni fegyvereket a szerverre mint évekkel korábban.

• Dühítő

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
Non RP-t is IC követi el (Lásd: agyon ver valakit csak úgy/beüti a kocsi ajtaját puszta kézzel) mégis jailt kap, egy szabály miatt. Ugyan úgy jailt kap mert SZERVER szabály.

• Vicces
Reactions: Vito

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Igen IC követi el az ember (köztük én is), de IC is kellene kiderülnie, hogy nekem abból később bármiféle károm keletkezzen!!

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
Ahogy mondod,ki is derült de nem IC. Tegyük fel beütöd a kocsi ajtót (Ugye Non RP),majd egy adott admin jailbe rakja akkor az IC meg sem történt mert szabályt sértett,a kocsi tulajdonos sem emlékezhet rá IC.

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Nem is csak az kell hozzá, hogy egy IC személy meglássa ezt, hanem ő neked ezt el is mondja.. Ha csak látja, de nem törődik vele, max TS-en mondja neked akkor sem tudhat róla a te IC karaktered, amivel a kérelmeket bírálod!

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
A Panaszkönyv jogtalan! Zárható következmények nélkül!

• Imádom
Reactions: ToxicMarshall
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.